joi, 31 mai 2012

Cum putem impiedica raspandirea cartitelor

Este recomandat sa achizitionati doua aparate pentru cartite, daca curtea cu gradina Dvs. nu formeaza un singur teren si casa este amplasata intre  ele.
Pentru proprietarii unei gradini intinse este ideal sa-si achizitioneze suplimentar mai multe aparate pentru cartite, ca sa evite mutarea cartitelor dintr-un loc in altul.


 
Regula generala: un aparat pentru cartite va poate oferi protectie pe o raza circulara de 14 m, astfel asigurati-va ca aveti suficente aparate pentru cartite, de a acoperi intreaga gradina.
In oferta noastra, veti gasi cele mai bune si ieftine aparate pentru cartite.
Acest aparat pentru cartite va indeparteaza si rozatoarele subterane: soarecii si sobolanii, avand garantie completa de 24 luni pentru persoanele fizice.(12 luni pentru persoanele juridice).
 
Setul AG625, aparate pentru cartite se alimenteaza cu energie solara si emite vibratii artificiale la intervale de  30 secunde si sunete prin intermediul boxei pentru a respinge animalele subterane, care devasteaza gradina Dvs.
Va garantam o functionare buna in orice gradina, chiar si in zilele noroase de iarna.
Aceste sunete emise de aparate pentru cartite nu este daunator, dar cartitelor si rozatoarelor le pot cauza un prejudiciu: se intrerupe ciclul lor de somn, vor deveni iritati si vor migra catre un alt locas linistit.
Sunt aparate pentru cartite impermeabile, deoarece carcasele acestor aparate pentru cartite sunt etanse, rezistente la umiditate.
 
Fiecare aparat acopera suprafata de 625 mp. Amandoua aparate pentru cartite va ofera protectia unui teren de 1250 mp, fara a perturba ecosistemul local si vor impiedica de orice soc toxic, care ar putea afecta dezvoltarea plantelor, legumelor. Alte metode de protectie pot afecta starea de sanatate a familiei tale şi animalelor de companie, dar aceste vibratii si sunete nu vor afecta oamenii sau alte animale.
Aceste aparate pentru cartite sunt realizate dintr-un material pastic si metal.
Vibratiile emise de aparate pentru cartite se vor propaga prin sol si se pot utiliza si pe timpul noptii, fara riscul de a deranja vecinii. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

miercuri, 30 mai 2012

Aparat solar AG 625 este cea mai umana si mai ecologica modalitate de a scapa de cartite si rozatoarele de camp

Utilizarea paratului solar Ag625 contra cartite este un mod ecologic si prietenos atat pentru mentinerea lor in viata, cat si pentru indepartarea lor din gradina Dvs. Pentru a preveni distrugerea gazonului de catre cartite, poti achizitiona acest aparat solar contra cartite. Aparatul contra cartite  se aseaza in centrul gradinii. Se infige acest aparat contra cartite in pamant, ca batul unui cort si aparatul va folosi in timpul zilei energia solara pentru incarcarea bateriei, care ii permite sa functioneze si noaptea, cand creste activitatea cartitelor. Aparatul contra cartite transmite unde sonore, pe care cartitele pot suporta greu, nelasandu-le de a ramane in raza de actiune a aparatului si vor migr din gradina Dvs.

Animalele domestice nu sunt afectate de vibratiile emise in sol ale aparatului contra cartite. Aparatul contra cartite are efect pe o raza de 14 m si pana la 625 mp, depinzand de consistenta solului.
Aparatul de calitate inalta,  AG-625 contra cartite avand functia de incarcare solara, ofera garantia de alimentare, chiar si in zilele noroase de iarna, asa ca nu aveti nevoie sa traiti intr-un desert pentru a asigura functionarea aparatului contra cartite in mod corespunzator. Nu necesita aparatul contra cartite schimbarea bateriei, asa ca este este simplu introducerea acestuia in pamant si uitand de problema alimentarii.

Tehnologia din spatele acestui aparat contra cartite este destul de simpla, dar foarte eficenta. Aparatul contra cartite va transmite vibratii in sol, folosind unde sonore la un anumit interval de frecvente intre 400-1000 Hz. Rozatoarele si cartitele vor receptioana aceste vibratii, ca un intrus in casa lor si vor actiona din instinct de a fugi. Atata timp, cat vibratiile persista in continuu in galerii, cartitele si rozatoarele nu se vor intoarce inapoi, percepand prezenta intrusului. Cartitele si rozatoarele  vor migra intr-o alta locatie pentru crearea unei noi galerii.

Pentru cei dintre voi care doresc protectie solara contra cartite de cea mai buna calitate, acest aparat este regele calitatii. Acest aparat contra cartite nu va afecta oamenii, pasarile, pestile, pisicile şi cainii care fac parte dintre animalele de companie. De asemenea, este eficient  si in eliminarea rozatoarelor de camp. 

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

marți, 29 mai 2012

Cum afecteaza cartitele vibratiile artificiale ale unui aparat contra cartitelor?

Cartita este un animal cu un simt tactil mai dezvoltat, care ii permite sa perceapa orice pericol de acest tip si detecteaza o rima care pica sau se taraste in tunelul ei de la mare departare.
Aparatul contra cartitelor provoaca vibratii puternice in sol, pe care cartitele percep ca miscari seismice, facandu-le acel loc nesigur. Cartitele vor migra intr-o alta zona, unde nu vor ajunge aceste vibratii.
Acest aparat contra cartite nu foloseste produse chimicale, fum, gaze sau alte fumigene, care se disperseaza mai rapid si cartitele revin.
Incercarea cu inundarea galeriilor nu-si are rostul, deoarece cartitele inoata perfect, tunelurile cartitelor sunt atat intortocheate incat nu pot fi inundate  si in ziua urmatoare veti gasi musuroaie proaspete.
In continuu ii este foame, si din cauza asta sapa mereu si face galerii, pentru cautarea hranei.
Aparatul 20T este un aparat contra cartitelor folosit la indepartarea cartitelor si altor rozatoare subterane, care produc pagube in gradini.
Este un aparat cartite contra cartitelor, care se alimnteaza cu 4 baterii de 1.5 V R20, care indeparteaza cartitele si rozatoarele subterane prin vibratii.
 
Avantajele acestui aparat contra cartitelor se deosebeste prin:
  • eficent impotriva cartitelor, sobolanilor, soarecilor de camp;
  • modul de functionare aparat contra cartitelor consta in producerea vibratiilor la un interval de 30 secunde;
  • functionare stabila, nu necesita alimentare solara, acest bateriile acestui aparat contra cartitelor functioneaza intre 4-6 luni;
  • aria de actiune al acestui model de aparat contra cartitelor pana la 1000 mp
  • poate fi utilizat acest aparat cartite in gradini de zarzavaturi, terenuri agricole livezi, sere si in alte zone in aer liber unde habiteaza rozatoare;
  • durata medie de viata de 5 ani
  • rezistenta la apa si intimperii datorita carcasei
  • frecventa de lucru la aparat cartite este de 300 Hz
  • dimensiunile aparatului contra cartitelor:41,5 cm(L) x 8 cm(Ø)
  • pret avantajos 99.84 Ron cu Tva pentru un teren de 1000mp 
Sfat inainte de instalare aparatului contra cartitelor:
Se ingroapa  in pamant pana la limita inferioara a capacului   . In cazul unui teren mai tasat, se face o gaura – pilot, iar dupa introducerea aparatului contra cartitelor se taseaza pamantul in jurul acestuia, dupa introducerea aparatului contra cartitelor
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

luni, 28 mai 2012

Solutie anti capusa

Helpic Spray impotriva capuselor asigura protectie impotriva insectelor pana la 6 ore. In cazul activitatii indelungate pe un teren unde exista pericolul de a gasi capuse se recomanda o noua utilizare dupa 3-4 ore, in mod special asupra zonelor de piele supuse frecvent frecarii cu imbracamintea (pantaloni si centura). Datorita compozitiei speciale, sprayul este rezistent la apa si eficace chiar si in cazul transpiratiei abundente.


Este adaptat utilizarii de catre copii si persoanele cu pielea sensibila. Lichidul se va pulveriza uniform pe corp si se va frectiona usor. Se vor frectiona si partile corpului acoperite cu materiale subtiri, deoarece capusele pot patrunde si sub imbracaminte. Lichidul poate fi utilizat si asupra materialelor textile. Este recomandat sa testati inainte gradul de patare pe o parte ascunsa a materialului. 
Acest spray anti capuse este testat dermatologic.

Instructiuni de utilizare si prevenire:
- Produsul se va utiliza cu precautie, a se citi instructiunile.
- A se depozita in locuri racoroase si uscate
- A nu se pulveriza direct pe fata si a se feri zona ochilor
- A nu se inghiti! In caz de inghitire se va cere sfatul medicului si se va prezenta eticheta
- Pentru utilizarea pe suprafete de piele inflamata cu arsuri se va consulta un medic
- Contine Citronellal (ulei esential de lamaie) si Geraniol (ulei esential de trandafir) care pot provoca reactii alergice
- In caz de contact cu ochii, clatiti cu apa din abundenta. Daca efectul persista se va consulta un medic
- A nu se lasa la indemana copiilor
- Ambalajele golite de continut se vor depozita corespunzator
- Sprayul contra capuselor nu este un inlocuitor al eventualelor vaccinuri 

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

vineri, 25 mai 2012

Aparat Diamond va scapa de rozatoarele de camp si de cartite

Este un aparat cartite alimentat solar asistat de 1 acumulator (AA) tip Ni-MH, 1,2 V, 850 mA, care indeparteaza cartiele si rozatoarele subterane prin vibratii.

Avantajele acestui aparat cartite se deosebeste prin:

  • eficent impotriva cartitelor, sobolanilor, soarecilor de camp;
  • modul de functionare consta in alternarea a 2 secunde de vibratie cu 30 secunde de pauza;
  • nu necesita baterii;
  • functionare stabila in lipsa soarelui, acest aparat cartite functioneaza minim 7 zile;
  • aria de actiune al acestui model de aparat cartite pana la 700 mp
  • poate fi utilizat acest aparat cartite in gradini, terenuri agricole si alte zone in aer liber unde habiteaza rozatoare;
  • durata medie de viata de 5 ani
  • rezistenta la apa si intimperii datorita carcasei
  • frecventa de lucru la aparat cartite este de 400+/-50 Hz
  • volumul acestui aparat cartite este de 2 dB

 
Sfat inainte de instalare aparatului impotriva cartitelor:
Se ingroapa trei sferturi din aparat  impotriva cartitei in pamant . In cazul unui teren mai tasat, se face o gaura – pilot, iar dupa introducerea aparatului impotriva cartitei se taseaza pamantul in jurul acestuia. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

joi, 24 mai 2012

Vibratiile resping cartitele din peluza Dvs.

Cartitele, din pacate, va strica peluza, creaza niste musuroaie inestetice si dauneaza cresterii plantelor. Cartitele manaca viermi si melci, ce pot fi gasiti in solul umed.
Dispozitivevele cu vibratii impotriva cartitelor, care se infig in pamant, ofera o metoda umana si putin costisitoare de alungare a cartitelor din gazonul Dvs.


 
In primul rand, trebuie sa determini spatiul, din care doriti sa alungati cartita. Daca vreti sa protejati cateva straturi de flori, un singur dispozitiv impotriva cartitelor va fi suficient. Totusi, nu va tine departe cartitele de pe intreaga proprietate. In functie de spatiul care trebuie protejat, va alegeti si dispozitivul impotriva cartitelor cu o raza de actiune mai apropiata de ceea ce doriti. 

Instalarea unui astfel de dispozitiv impotriva cartitelor cu vibratii in pamant se face in felul urmator:
- daca este un dispozitiv impotriva cartitelor sub forma de tija, ar trebui infipt in pamant cat mai adanc posibil. Folositi un harlet pentru a sapa o groapa si apoi introduceti aparatul impotriva cartitelor cu vibratii. Asezati pamantul inapoi in groapa, in jurul aparatului anticartita, si tasati-l bine. Cu cat aparatul anticartita este infipt mai adanc in pamant, cu atat vibratiile vor patrunde mai bine in galeriile cartitelor. Unele aparate anticartita au un semn distinctiv pentru a va informa pana la ce adancime trebuie sa le infigeti in pamant.
 
Exista dispozitive anticartita cu vibratii impotriva cartitelor care sunt alimentate cu baterii si dispozitive anticartite alimentate de la energia solara. Acestea din urma nu necesita baterii.
Sfat! Schimbati locul de amplasare a aparatului anticartita, daca observati ca exista in continuare o activitate a cartitelor dupa o saptamana de la instalarea aparatului. Incercati sa plasati aparatul anticartita cat mai aproape de locul unde observati cartitele si luati in considerarea achizitionarea mai multor aparate anticartita pentru un efect maxim 

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

miercuri, 23 mai 2012

Solutie impotriva mustelor

Musca este inzestrata cu o pereche de senzori (antene) micuti, care ii servesc drept nas. In timp ce vederea mustei nu depaseste o distanta destul de scurta, senzorii o ajuta sa zboare la distante foarte lungi.
Exista muste care pot simti cu ajutorul acestor senzori o hrana gustoasa aflata la kilometri distanta.
 
Mustele va zbura catre sursa de hrana si nu se lasa alungata cu usurinta, pana cand nu isi termina hrana.
Musca are corpul in intregime acoperit cu organe senzoriale care le permit sa fie in mod constant de alerta pentru orice fel de primejdie.
Acest aparat muste SC9M este echipat cu doua emitatoare de ultrasunete de inalta frecventa, care variaza intre 20 kHz si  60 kHz si cauzeaza miscare in aer pentru a fi percepute de muste, ca un pericol. Din cauza ultrasunetelor emise de aparat muste sunt tulburate si se modifica comportamentul lor normal. Ca urmare, ele devin preocupate in cautarea unui loc stabil.
Ultrasunetele sunt percepute de muste drept pericol, afectandu-le sistemul nervos central si alungandu-le din aria de actiune a emitatoarelor respective.

Facand unele cercetari, veti observa ca nu toate aparatele cu ultrasunete sunt la fel. Ecografie spre exemplu, indica o emisie acustica peste 20 kHz(peste limita auzului uman). Utilizarea acestei tehnologii trebuie sa fie insotite de studii, teste certificari care acrediteaza eficacitatea tehnologiei si calibrarea ultrasunetelor la anumite frecvente.
Din acest motiv, produsele noastre sunt testate si certificate de catre laboratorul de prestigiu CIDEMCO. 

Acest aparat muste trebuie conectat la priza de 220 V si pozitionat la 30 cm la 150 cm de la podea, lasat partea din fata a acestui aparat muste liber.

Ultrasunetele nu afecteaza copiii sau animalele domestice.
Acest aparat muste nu interfereaza cu alte aparate electrice sau electrocasnice, este practic si  comod.
Acest aparat muste acopera suprafata de 30 mp la interior.
 
Consumul acestui aparat muste este de 10W
Este ideal  sa utilizati acest aparat muste pentru locuinte, spatii comerciale, birouri, depozite, restaurante etc.
O buna functionare a acestui aparat muste este semnalizata de ledul luminos aflat in partea frontala a aparatului, prin aprinderea intermitenta a acestuia. Pretul la acest aparat muste este 90.50 RON.  

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

marți, 22 mai 2012

Distrugator portabil contra insectelor zburatoare pentru o suprafata de 40 mp

Aparat portabil anti tantari atrage mustele si tantarii, emitand lumina ultravioleta.
Foloseste acest aparat portabil anti tantari un tub cu UV de 4W pentru a atrage si a anihila insectele  zburatoare prin electrocutare avand grilajul metalic, traversat de un curent electric cu voltaj crescut (800 -1000 V).
Acest  aparat portabil anti tantari elimina insectele zburatoare deranjante de pe o suprafata de max. 40 m² in jurul aparatului.


 
Pentru un rezultat bun, va recomandam amplasarea acestui aparat portabil anti tantari intre 1-3 m de la sol si la o distanta minima de 2 m fata de o alta sursa de lumina.
Eficacitate deosebita veti obtine, daca veti aseaza acest aparat portabil anti tantari  in zonele lipsite de lumina.
Solutia ideala este sa amplasati acest aparat portabil anti tantari la o distanta de oameni si alimente pentru a nu defila in voie in jurul lor. Insectele zbutaroare vor evita expunerea la curenti de aer, din cauza asta se recomanda sa aveti usile si geamurile inchide.
 
Acest aparat portabil anti tantari functioneaza cu 4 baterii alcaline, tip LR20.
Acest aparat portabil anti tantari cu UV nu polueaza aerul, solul si apele subterane.
Este un  aparat portabil anti tantari, care actioneaza fara zgomot, inodor.
Ultilizarea acestui aparat  portabil anti tantari este foarte simpla, cu buton de pornire/oprire(ON/OFF). Pretul la acest aparat portabil anti tantari este 99.99 RON. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

luni, 21 mai 2012

Combaterea insectelor pe o suprafata de 150 mp

Aparatul atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele sunt inconjurate de un grilaj metalic aflat sub tensiune, care electrocuteaza insectele. 

Aparatul prezinta siguranta pentru scurtcircuit. Deasemenea, la grilajul electric nu se poate ajunge de catre om, copil sau alte animale de companie, intrucat acesta se afla in interiorul unei carcase metalice, de siguranta, ce nu este sub tensiune electrica.

Acest aparat antitantari nu este poluant, nu degaja substante chimice sau mirosuri si este inofensiv pentru oameni si animalele de casa.
Acest aparat antitantari  IK30 poate fi fixat de carligul aflat in partea superioara a acestuia, la o distanta de min. 1 – 1,5 m de o alta sursa de lumina.  Arie de actiune a acestui aparat antitantari este de 150 m². 

Aparatul antiinsecte IK30 este destinat atat uzului interior, cat si exterior. Totusi, nu permiteti contactul produsului cu apa, altfel riscati distrugerea aparatului. Poate fi folosit cu succes in gradina, pe terase, in restaurante si baruri, cluburi, pe balcon, in spatii de lucru, magazine, carmangerii, macelarii, oriunde e nevoie de protectie impotriva insectelor si nu se doreste utilizarea insecticidelor. 

Daca se utilizeaza aparatul antitantari in exterior – acest trebuie protejat in cazul ploilor.Puterea instalata a distrugatorului antitantari este de 30W (doua lampi UV de 15 W fiecare). Aparatul antitantari este echipat cu plasa de protectie pentru accidente.
Este important sa feriti distrugatorul antitantari de umezeala si de radiatii mari de caldura.

Distrugatorul antitantari are unghiul de propagare: 360º.
Aparatul antitantari are o durata medie de viata de 5 ani.
Pretul aparatului antitantari este 189.89 Ron.

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

vineri, 18 mai 2012

Anihilarea insecteloor zburatoare pentru spatii inchise pana la 45 mp

IDF- 07 este un aparat antiinsecte versatil, care este ideal in casa, birou, magazine,  restaurante, hoteluri etc.
Este un distrugator antiinsecte,  care este util in combaterea insectelor zburatoare, cum sunt mustele, molii, tantarii si alte insecte zburatoare.
Aparatul antiinsecte foloseste o lumina invizibila, adica valuri de raze ultraviolete, imprastiate prin tubul fluorescent pentru a ademeni insectele zbuatoare. Este dovedit stiintific sensibilitatea insectelor zburatoare la ultraviolete tip A. 
 
Insecetele sunt atrase de lumina asta si imediat electrocutate, cand ating grilajul sub tensiune.
Aparatul antiinsecte in interior include un ventilator, care are rolul de a absorbi insectele, care se apropie de acest aparat.
Ventilatorul imbunatateste acest proces, prin efectul sau de amorsare.
Acest proces nu creaza niciun risc pentru on si mediu. Aparatul antiinsecte functioneaza fara otravuri chimice.
Folosind acest aparat antiinsecte inodor, evitati orice contaminare a mediului.
Aparatul antiinsecte atrage si insectele folositoare si le anihileaza.
 
Tensiunea grilajului este de la 800 la 1000 V si este confectionat din material inoxidabil.
Aparatul antiinsecte include o lampa 1 x 7 W (Ultra Violet)
Aparatul antiinsecte are capacitatea de a acoperi un spatiu inchis de 45 mp.
Grilajul electric al aparatului antiinsecte este foarte bine protejat, se afla in interiorul unei carcase metalice, ce nu este sub tensiune electrica.
 
Pentru o eficienta maxima, este recomandat ca aparatul antiinsecte sa se monteze pe o suprafata plana, orizontala in centrul camerei la o inaltime de 1.5 – 2 m, suspendat, astfel incat radiatia lampilor UV sa acopere o suprafata maxima.
Alimentarea aparatului  antiinsecte se face la 230V-50Hz.
Consumul aparatului  antiinsecte este de 10W.Noaptea, exterminatorul de insecte ofera cele mai bune rezultate.
Pretul la acest distrugator antiinsecte este 56.80 RON. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

joi, 17 mai 2012

Aparat antiinsecte pentru o camera de 25m ²

Tantarii pot provoca neplaceri in timpul noptii. Aparatul de camera antiinsecte va ofera o metoda sigura de a scapa de insectele zburatoare. Aparatul  antiinsecte reduce aparitia unei intepaturi,  riscul de infectare cu virusi sau alti agenti patogeni.

Ultravioletele tip A emise de LED-ul aparatului antiinsecte sunt eficiente pentru a atrage si a captura tantarii si alte insecte zburatoare fara emisii de substante daunătoare. Grilajul din interiorul aparatului antiinsecte este sub tensiune inalta, si sunt electrocutate toate insectele zburatoare, care vin in contact cu el.


Lampile UV emit o lumina cu o lungime de unda 365 nm, inofensiva pentru oameni si animale. Aceasta lumina este foarte atractiva pentru insectele zburatoare. Tensiunea de pe grilajul aparatului antiinsecte este de 1000 V.
Alimentarea aparatului antiinsecte se realizeaza de la reteaua electrica(230 V-50 Hz).
Senzorul de lumina ala aparatului antiinsecte se opreste automat la lumina zilei. Lumina de veghe emisa de aparatul antiinsecte pe timpul noptii este ideala pentru camera copiilor, carora nu le place sa doarma in intuneric.

Este un aparat antiinsecte cu un design modern si solutia perfecta pentru proteharea unei camera de 25m² / 60m³.
Aparatul antiinsecte este adecvat pentru diferite spatii inchise, cum ar fi living si dormitor, birou, case de îngrijire, centre de zi, sali de clasa,  hoteluri, restaurante si sali de conferinte etc.
 Este un aparat antiinsecte eficace impotriva: tantarilor si a altor insecte zburatoare.

Caracteristicile aparatului antiinsecte:
• silentios, fara ventilator
• fara substante chimice, inodor
• inofensiv, chiar si pentru nou-nascuti (spre deosebire de dispozitivele cu pastile)
• ecologic (fara toxine poluante sau spray-uri)
• 4 x LED-uri UV, lungime de unda 365 nm pentru a atragetantarii si alte
insecte nedorite
• consum redus de energie, cu numai 3 W
• fara fir, poate fi plasat direct pe un perete
• senzor de lumina, comutator automat
• lumina de veghe
• tava de colectare a insectelor electrocutate
• usor de intretinut, curat, mic
• pentru uz interior (nu este adecvat pentru utilizarea in baie sau in zone umede)
• raza de actiune: 25m ² / 60m ³
Pretul la acest distrugator antiinsecte este 37.98 RON. 

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

miercuri, 16 mai 2012

Utilizarea aparatului antiinsecte in spatii mici

Aparat antiinsecte UV 4W Insect Killer  ofera protectia ideala contra insectelor zburatoare. Acest aparat antiinsecte acţioneaza împotriva diverselor tipuri de tantari (mici sau mari), mustelor de casa, mustelor de balegar, mustelor negre si albastre, musculitelor de casa sau alte tipuri, musculitelor de bere/fructe, moliilor, micilor fluturi sau fluturilor de noapte, libelulelor, taunilor, puricilor.

Insectele sunt atrase de lampa UV si apoi sunt distruse pe grilajul de tensiune inalta al acestui aparat antiinsecte. Astfel, ele sunt distruse rapid, igienic şi fara durere.


Acest aparat antiinsecte este dotat cu un tub fluorescent UV-A 4W cu dulie E14.
Se monteaza acest aparat antiinsecte  agatat.
Acest model de aparat antiinsecte are capacitatea sa acopere  o suprafata de pana la 20 m²
Aparatul de distrugere a insectelor zburatoare se agata la locul dorit si se introduce in priza.
Nu se vor imprastia insectele moarte in jurul acestui aparat antiinsecte.
 
Aparat antiinsecte cu UV nu polueaza aerul, solul si apele subterane.
Este un aparat antiinsecte, care actioneaza fara zgomot, inodor.
Alimentarea acestui aparat antiinsecte se face direct in priza electrica.
Acest aparat antiinsecte are un consum de energie redus: 4W
Ultilizarea acestui aparat antiinsecte este foarte simpla, cu buton de pornire/oprire.

Nu va creaza probleme acest aparat antiinsecte in functionare continua.
Va recomandam folosirea acestui aparat antiinsecte in magazine, restaurante, saloane, dormitoare sau pepiniere/sere.

Este recomandat sa fie folosit acest model de distrugator insecte in special in spatii inchise, oriunde exista posibilitatea de alimentare cu curent electric, cu conditia acest distrugator insecte sa fie ferit de umezeala si de radiatii mari de caldura.
Voltajul grila distrugator insecte este de 1600V
Pretul la acest distrugator insecte este 78.99 RON.

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

marți, 15 mai 2012

Cum functioneaza distrugatorul antitantari IK40?

Aparatul atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele sunt inconjurate de un grilaj metalic aflat sub tensiune, care electrocuteaza insectele. 

Aparatul prezinta siguranta pentru scurtcircuit. Deasemenea, la grilajul electric nu se poate ajunge de catre om, copil sau alte animale de companie, intrucat acesta se afla in interiorul unei carcase metalice, de siguranta, ce nu este sub tensiune electrica.

Pentru o eficienta maxima, este recomandat ca aparatul sa se monteze in centrul camerei, suspendat, astfel incat radiatia lampilor UV sa acopere o suprafata maxima. Poate fi montat si in alte locuri din camera, cu conditia sa ii asigurati o baza stabila. 
 
 
Acest aparat antitantari nu este poluant, nu degaja substante chimice sau mirosuri si este inofensiv pentru oameni si animalele de casa.
Acest aparat antitantari  IK40 poate fi fixat de carligul aflat in partea superioara a acestuia, la o distanta de min. 1 – 1,5 m de o alta sursa de lumina.  Arie de actiune a acestui aparat antitantari este de 200 m².

Distrugatorul antitantari poate fi folosit in special in spatii inchise,  cu ar fi inlocuinte, ferme, spitale, birouri, hoteluri si baruri etc. oriunde exista posibilitatea de alimentare cu curent electric.
Aparatul antitantari este realizat din aluminiu. 

Daca se utilizeaza aparatul antitantari in exterior – acest trebuie protejat in cazul ploilor.
Puterea instalata a distrugatorului antitantari este de 40W (doua lampi UV de 20 W fiecare).
Aparatul antitantari este echipat cu plasa de protectie pentru accidente.

Este important sa feriti distrugatorul antitantari de umezeala si de radiatii mari de caldura.
Distrugatorul antitantari are unghiul de propagare: 360º.
Aparatul antitantari are o durata medie de viata de 5 ani.
Pretul aparatului antitantari este 245.87 Ron  

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

luni, 14 mai 2012

Cum sa eliminam insectele deranjante de pe o suprafata de 25 mp?

V-11 este un distrugator insecte compact si robust pentru distrugerea insectelor zburatoare in spatiile mici. Foloseste acest distrugator insecte un tub cu UV de 11W pentru a atrage si a anihila insectele  zburatoare prin electrocutare avand grilajul metalic, traversat de un curent electric cu voltaj crescut.
Acest distrugator insecte elimina insectele zburatoare deranjante de pe o suprafata de max. 25 m² in jurul aparatului.
Principalele particularitati ale acestui modelul de distrugator insecte, in afara de  protectia eficenta a aparatului, curatirea si intretinerea usoara.
Poate fi transportat acest distrugator insecte cu usurinta cu ajutorul manerului.
Acest distrugator insecte poate fi fixat cu ajutorul unui carlig pe partea de sus a  acestuia la o distanta minima de 1 – 1,5 m de o alta sursa de lumina.
Carcasa la distrugator insecte V11 este confectionata din material plastic rezistent.
Grilajul din material plastic transparent la distrugator insecte ofera protectie pentru amplificarea razelor UV. 
Este recomandat sa fie folosit acest model de distrugator insecte in special in spatii inchise, oriunde exista posibilitatea de alimentare cu curent electric, cu conditia acest distrugator insecte sa fie ferit de umezeala si de radiatii mari de caldura.
Voltajul grila distrugator insecte este de 1500V
Are urmatoarele dimensiuni acest distrugator insecte V11: 18,0×11,8×38,5 cm
Pretul la acest distrugator insecte este 165.99 RON. 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

vineri, 11 mai 2012

Avantajele aparatului antiinsecte cu doua moduri de functionare

Un aparat antiinsecte SC 27 va ajuta la rezolvarea problemei in timpul verii  si va asigura protectie contra tantarilor. Acest aparat antiinsecte se poate utiliza atat in interior, cat si in exterior.

Studiile clinice au aratat ca numai femelele tantarilor pisca perioada lor de gestatie cu scopul de a se hrani. Atunci cand sunt in aceasta stare, femelele tantarilor evita masculii, pe care le detecteaza usor ldupa zamzuitul lor.
 
 
Acest aparat antiinsecte se poate seta pe poziţia I, si imita zumzetul tantarilor de sex masculin, respingand astfel femelele si astfel ne protejam de muscatura lor.
Atunci cand acest aparat antiinsecte este setat la pozita de al II-lea, aparatul emite ultrasunete. Acest lucru afecteaza sensibilitatea femeleleor, le paralizeaza si raman nemiscate.
Acest efect emis de aparat antiinsecte, de asemenea, le impiedica sa ne muste.

Acest aparat antiinsecte este modelul cel mai versatil, care va poate proteja in timp ce veti lua cina in gradina şi pe care le puteti lua in dormitorul tau atunci cand veti merge la culcare.
Acest aparat antiinsecte poate fi alimentat cu baterii, ceea ce il face portabil si permite să fie plasat in poziţia ideala, fara  sa va faceti griji neavand o priza sau incarcator in apropiere.

Raza de actiune la acest aparat antiinsecte este de 20 mp in interior si 4 mp in exterior.
Alimentarea acestui aparat antiinsecte se face prin intermediul unei baterie de 9V sau prin adaptor AC-DC (inclus in pachet) pentru a functiona cu energie electrica. 
Pretul la acest aparat antiinsecte este 85.31 RON.
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

joi, 10 mai 2012

Alegeti cea mai buna metoda pentru prevenirea alergiilor

Acarienii provoaca alergii, datorita faptului ca excrementele lor contin proteine, la care multe persoane sunt alergice.
Ca rezultat, puteti avea oricare din simptome, de la alergii usoare, cum ar fi rinita, lacrimarea ochilor, stranutatul, pana  la simptome grave, care sa va puna viata in pericol de ex. astmul.
Fiecare acarian produce in jur de 20 de particule de fecale pe zi.
Aceste particule continua sa provoce simptome de alergie, chiar şi dupa moartea  acarianului. 
 Studiile actuale indica faptul ca nivelele critice de acarieni din praful dintr-o gospodarie care reprezinta un factor de risc pentru astm si rinite sunt intre 100 si 500 de acarieni per gram de praf.

Cum afecteaza ultrasunetele pe acarieni?
Frecvenţele specifice ale ultrasunetelor pe care le utilizeaza acest aparat antiacarieni perturba ciclul lor biologic, ceea ce reduce excretia  materilor fecale, din care proteinele sunt  responsabile pentru alergiile cauzate.
Va sugeram aparatul antiacarieni SC22 pentru alungarea lor.
Modul de functionare al aparatului antipraf antiacarieni este foarte simplu.
Undele de ultrasunete sunt complet inofensive pentru oameni şi animale de companie. In plus, ele nu pot fi auzite de noi, prin urmare, daca am pune aparatul antiacarieni in dormitor, ultrasunetele nu ne vor deranja in timp ce dormim.

Este foarte usor de utilizat acest aparat antiacarieni. Pur şi simplu conectaţi dispozitivul antiacarieni la reţeaua electrica şi aparatul antiacarieni va incepe sa lucreze. In cateva zile, veţi observa, ca simptomele alergiilor se vor reduce semnificativ in casa.
Este foarte important sa nu blocati partea din fata a aparatului antiacarieni, unde se emit undele de ultrasunete. Cu alte cuvinte, sa nu asezati aparatul antiacarieni in spatele mobilei,

Aparatul antiacarieni emite ultrasunete, ce perturba ciclul biologic al acarienilor si diminueaza inmultirea lor. Aparatul antiacarieni este silentios si va ajuta la prevenirea acestor paraziti in proprietatea dumneavostra.  Aparatul antiacarieni necesita conectare la reteaua electrica. Aria de actiune a aparatului antiacarieni este de 40 mp.
Pretul aparatului antiacarieni este de 140.12 Ron cu Tva
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

miercuri, 9 mai 2012

Sensibilitatea tantarilor la ultrasunete

Tantarii au fost intotdeauna vizitatori daunatori, cand vine vorba sa ne bucuram de vara, dar din cauza virusului West Nile, trebuie sa depunem orice efort de a aluga sau a reduce numarul de tantari din proprietatea noastra.
Firele de par pe antenele tantarilor vibreaza cu ultrasunetele, cauzandu-i vibrare totala antenelor si stimuland organele senzoriale situate la baza. Ultrasunetele creaza paralizare si imobilizarea acestor organe.
De exemplu parul uman nu este atat de sensibil la vibratiile de are fata de parul tantarilor. Din acest motiv, oamenii nu observa apropierea tantarilor .






Va sugeram  sa va protejati in timpul noptii cu un aparat pentru tantari,  cu lampa de veghe, pentru a oferi o protectie pe raza de 30 mp.
Acest aparat pentru tantari , combinat cu un led pentru orientare, are durabilitate ridicata si consum redus de energie de 1W.
LED-ul de orientare acestui aparat pentru tantari este activat automat pe intuneric prin fotosenzor, dar poate fi conectat si manual.
Aparat pentru tantari I repel este de culoare albastra cu dimensiuni reduse. 
Acest aparat pentru tantari se alimenteaza la reteaua electrica.
Acest aparat pentru tantari are: 3 leduri culoarea alba.
 
Acest aparat pentru tantari lucreaza la gama de frecventa 7000 Hz.
Intensitatea sonora a acestui aparat pentru tantari: 50db
Pret aparat pentru tantari este de 71.68 Ron cu Tva.
Este ideal sa lasati acest aparat pentru tantari in priza pe durata intregului sezon.
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

marți, 8 mai 2012

Aparatele cu ultrasunete ne scapa de vulpi

Vulpea este cel mai raspandit carnivor de la noi, macar ca este vanat atata. La noi in tara, populatii de vulpi se gasesc cu predilectie in Campia Romana, Dobrogea, dealurile subcarpatice, precum si in platoul Bucegilor.
Cu cat lupii sunt rariti, in locul lor se inmultesc vulpile, caci vulpea poate sa fete si 12 pui, pe care-i pazeste si-i ingrijeste ca orice mama buna. In primele zile nu-i paraseste o clipa.
Vulpea este un animal nocturn, solitar, netraind in haite ca lupii, care isi desfasoara activitatea cu predilectie pe timpul noptii. Ziua doarme, iar noaptea iese din vizuina pentru a vana.
 
Cand este flamanda sau trebuie sa-si hraneasca puii, indrazneste sa iasa si pe timpul zilei pentru a-si procura hrana. De asemenea, vulpea poate fi vazuta in timpul zilei, in perioada imperecherilor.
Ca si in cazul altor animale, vulpea isi desemneaza un teritoriu, mai mare sau mai mic, in functie de sursele de hrana si de capacitatile sale de a si-l apara. Teritoriul este adesea ales de catre un mascul, care este insotit de 1-2 femele si puii lor. Odata stabilite intr-un teritoriu, vulpile raman acolo pe tot parcursul vietii. 
 
   
Corpul vulpii nu este mare, fiind destul de asemanator cu al cainelui, dar iese în evidența datorita cozii lungi si stufoase, care are varful alb. Blana este roscata. Vulpea mananca, probabil, cele mai multe mici mamifere: soareci de camp, popandai, castori, lemingi, veverițe, iepuri etc. Detecteaza prada chiar si fara sa o vada (dupa miros sau dupa sunet), dar nu alearga dupa ea, ci sare asupra sa, cu labele din fața, ca pisicile. Majoritatea vulpilor ucid deseori mai mult decat pot manca la o singura masa si îngroapa ce le prisoseste, urmand a reveni alta data la locul cu “provizii”. 
 
Daune cauzate si boli raspandite de vulpi: 
 
Considerate în trecut “devoratoare de gaini”, vulpile au fost vanate cu cruzime ani la rand. Un alt motiv pentru care oamenii nu le-au privit cu simpatie pe vulpi este faptul ca acestea raspandesc – mai ales în mediul rural – cateva boli foarte grave, printre care si turbarea. Pot fi afectate în special mamiferele cu care vulpile intra în contact direct, dar boala poate fi transmisa si omului, fie direct prin muscatura, fie prin intermediul pasarilor din ograda.In raport cu interesele umane, vulpea se dovedeste atat folositoare, cat si daunatoare.
 
Printre utilitatile vulpii se numara decimarea rozatoarelor daunatoare agriculturii, curatarea naturii de cadavre, efectuarea selectiei naturale, eliminand vietuitoarele slabe, cu diferite debilitati si bolnave si furnizarea de blanuri de valoare.
Vulpea este responsabila de transmiterea unor boli atat la alte animale, cat si in randul populatiei umane.
 
Inlaturarea lui prin aparate cu ultrasunete antianimale ne ofera linistea gospodariei noastre. Aparatele antianimale emit ultrasunete, care ii afecteaza sistemul lor nervos fara sa se apropie de gradina Dvs.
O solutie noua, electronica, fara chimicale nocive pt. dvs sau familie. Multumita designului si alimentarii solare, poate fi amplasat aparatul antianimale practic oriunde aveti nevoie sa limitati accesul vulpilor. Acestea sunt alungate cu ajutorul unei frecvente ultrasonice, emisa la 25 kHz, imperceptibila de urechea umana, care atinge pragul maxim audibil la la 20 kHz. In felul acesta cu ajutorul aparatelor antianimale, va puteti bucura in liniste, de o seara relaxanta pe terasa sau langa piscina, fara a fi deranjati de animale.
 
Aparatul antianimale poate emite fie non-stop, fie la sesizarea miscarii, care se face cu ajutorul unui senzor PIR, montat in fata aparatului. Senzorul aparatului  antianimale poate emite miscare pana la o distanta de aproximativ 6m, la un unghi de 100 de grade.
Alimentarea se face cu 4 acumulatori speciali, inclusi in pachet, ce se reincarca cu ajutorul unor panouri fotovoltaice, direct de la soare. Durata de viata a acumulatorilor este de aproximativ 5 zile in modul de functionare contiuu, si de apeoximativ 10 zile in modul PIR, iar reincarcarea acestora dureaza intre 12-20 de ore, in functie de cantitatea de lumina la care panourile sunt expuse.
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

luni, 7 mai 2012

Eficenta aparatului antitantari pentru tine, familia ta si mediu inconjuratorlor

Aparatul antitantari SC2 poate fi folosit in cadrul locuintei Dvs. Aparatul antitantari emite valuri de ultrasunete, pe care tantarii le receptioneaza, facandunda-i confuzi si determinandu-i sa ramane linistiti sau sa paraseasca locul respectiv.
In acest sens, putem sa evitam muscatura tantarilor.
Sistemul de ultrasunete permite functionare de 24 de ore, fara sa fiti deranjati, deoarece nu veti auzi niciun zgomot, deasemenea este inodor si complet igienic.
Dimensiunile reduse ale aparatului antitantari ii permite sa fie utilizat in orice camera, inclusiv langa pat.
Este ideal sa lasati aparatul antitantari in priza pe durata intregului sezon, deoarece aparatul antitantari are un consum redus, numai 5W.
Tehnologia  este bazata pe emisia de ultrasunete si valuri de sunete de frecventa inalta, care maresc efectul creand un scut protector.
 
Asadar, amplasati dispozitivul antitantari in zone libere de alte obiecte pentru a permite o buna dispersie a ultrasunetelor.
Evitati plasarea dispozitivului antitantari in spatele perdelelor, care pot reduce substantial ultrasunetele.
Pentru o performanta mai buna asezati aparatul antitantari la o inaltime intre 30 cm si 1.5 m de la sol.
In dormitor se pune aparatul antitantari la inaltimea marginii patului.
Eficacitatea produsului antitantari a fost testat in laborator.
Zona de actiune a aparatului antitantari este pana la 20 mp.
Pretul aparatului ultrasunete tantari este de 40.51 Ron cu Tva. 

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

vineri, 4 mai 2012

Avantajele prielnice unui aparat portabil contra tantarilor

Este dovedit stiintific, ca doar femelele tantarilor inteapa in perioada lor de fecundare, pentru a se hrani. In aceste conditii, femelele refuza tantarii de sex masculin, pe care ii localizeaza dupa sunetul emis de acestia. In acest mod repelerul imitul sunetul masculilor tantari, tinand femelele la distanta, evitand astefl muscaturile de tantari.
Produsul de ultrasunete tantari nu are chimicale si nu aveti nevoie de rezerve.
Este un aparat portabil ultrasunete tantari. Protejati-va cu un aparat portabil ultrasunete tantari in timp ce va plimbati.
 


In dispozitiv mic ultrasunete tantari, care va protejeaza pe o raza  de 2 metri in jurul corpului Dvs.
Aparatul ultrasunete tantari cu o singura baterie, care are o durata mai mare de 6 luni.
Aparatul ultrasunete tantari are un consum redus de energie şi ofera o protectie peste 6 luni de la o durata de funcţionare continua 24 de ore pe zi. Suficient pentru a acoperi intregul sezon de vara cu o singura baterie.
Foarte usor de folosit acest aparat portabil ultrasunete tantari. Trebuie doar sa apasati  butonul si aparatul ultrasunete tantari incepe sa va protejeze.
Aparatul ultrasunete tantari include si un clip si il puteti prinde de buzunarul de la bluza, pantaloni, centura, depinde cum credeti ca este mai confortabil, dar niciodata sa nu acoperiti grila aparatului ultrasunete tantari, unde se afla emitatorul de ultrasunete.
Eficacitatea produsului ultrasunete tantari a fost testat in laboratoare. Alimentarea aparatului ultrasunete tantari: baterie 1 x 1,5AA. Dimensiunile aparatului ultrasunete tantari: 2,5 x 2,5 x 7,5 cm. Poate fi utilizat acest dispozitiv ultrasunete tantari in interior si/ sau exterior, fiind recomandat pentru activitatile in aer liber: plimbari, pescuit, camping, etc. 
Durata medie de functionare a aparatului ultrasunete tantari este 5 ani.Pretul aparatului ultrasunete tantari este de 30.85 Ron cu Tva.  
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

joi, 3 mai 2012

Cum ne protejeaza ultrasunetele de tantari?

Nu ar fi un disconfort asa de mare, daca ne am alege cu niste piscaturi de la tantari si nu ne-ar transmite o multime de boli, virusi care sunt transportati de ei, sunt paraziti, deci prezenta tantarilor trebuie sa fie luat in serios.
Aparatele cu  ultrasunete sunt mult mai placute la folosire, decat alifiile.
Singura solutie este sa ne aparam in natura de tantari, sa-i alungam sau sa-i tinem la distanta de noi.
 
Cum putem face acest lucru? Exista varianta cu emitatoare de ultrasunete.
O simpla apasare pe butonul acestui aparat portabil impotriva tantarilor  incepe sa emita ultrasunete, care alunga tantarii. In functie de sursa de energie pe care o puteti folosi puteti alege un model portabil, alimentat cu baterii obisnuite de tip nastura.
Acest model de aparat portabil impotriva tantarilor nu polueaza aerul, nu emite mirosuri si nu utilizeaza substante chimice, nu este daunator pentru oameni, pisici, caini, animale de la ferma.



Modelul recomandat de noi este un aparat portabil impotriva tantarilor si este foarte util in camping, pe terasa si chiar in casa.
Acest model este un aparat portabil impotriva tantarilor este un mini-dispozitiv portabil, ce alunga tantarii sau orice alta insecta, cu ajutorul ultrasunetelor, ferindu-va astfel de intepaturi sau muscaturi.
 
Acest aparat portabil impotriva tantarilor este un emitator minuscul de marimea unei brichete.  Ideal atunci cand mergeti la pescuit, camping sau vacanta.
Acest aparat portabil impotriva tantarilor indeparteaza insectele pe o raza de 6 m in aer liber si interior prin ultrasunete. 
 
Are un design modern si ergonomic acest aparat portabil impotriva tantarilor  si este dotat cu  clips pentru prins la centura. Durata de viata a lanternei Led integrata in aparat portabil impotriva tantarilor este de aprox. 50.000 ore in conditiile respectarii innstructiunilor de utilizare.
Folosind acest aparat portabil impotriva tantarilor va asigura protectie maxima, chiar daca va plimbati in aer liber, in zone mlastinoase si in apropierea apei. 
 
Alimentarea acestui aparat portabil impotriva tantarilor se face prin  baterii tip nasture 1.5 LR44 (inclus in aparat portabil impotriva tantarilor)
Utilitatea acestui aparat portabil impotriva tantarilor veti putea sesiza atat in exterior, cat si in interior.
Pretul acestui aparat portabil impotriva tantarilor este 67.73 Ron cu Tva. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.