marți, 31 iulie 2012

Dispozitiv electronic cu ultrasunete anti lilieci

Aparatul emite ultrasunete, care sunt unde sonore de inalta frecventa, peste 20.000 hertzi, limita maxima absoluta la care un om adult sanatos poate auzi. Insa aceste sunete, imperceptibile pt. urechea umana, sunt percepute ca pericol de soareci, sobolani, gandaci de bucatarie sau alte rozatoare si insecte. Acestia vor fi nevoiti sa paraseasca zona acoperita de aparat, fiind constant bombardati cu aceste unde ultrasonice.
 
In cazul liliecilor, aparatul actioneaza altfel. Acestia sunt animale nocturne, aproape oarbe, ce vaneaza hrana la adapostul intunericului. In acest scop, au trebuit sa isi ascuta alte simturi pt. a se orienta si a se deplasa. Astfel, liliecii emit sunete, care se lovesc de obiectele din jur, si se reflecta inapoi ca un ecou, liliacul localizand astfel potentiale obstacole. Functioneaza in acelasi mod ca si radarele. Practic, Radarcan SC-11RC actioneaza ca un sistem de bruiaj, interferind cu ultrasunetele emise de liliac. In acest fel, acesta nu va mai reusi sa isi gaseasca drumul, isi va pierde orientarea si nu va patrunde in zona acoperita de aparat, care este in suprafata de 120mp.


Pentru a pune in functiune aparatul anti lilieci , doar trebuie sa il introduceti in priza, si acesta va incepe sa emita ultrasunetele. Dvs. nu veti auzi nimic, dar doua leduri, unul de culoare rosie, altul de culoare verde, vor indica buna functionare a aparatului, respectiv emiterea de ultrasunete.
Aparatul se pozitioneaza pe o suprafata plana, fara insa sa ii obturati boxa situata pe panoul frontal cu niciun obiect solid. 
 
Intrucat ultrasunetele nu trec prin pereti sau obiecte solide, va informam ca suprafata acoperita de aparat, care este de aproximativ 120mp, poate fi afectata.
Partea inferioara a aparatului este prevazuta cu 3 pad-uri din material moale, pt. a proteja atat carcasa aparatului cat si suprafata pe care este asezat acesta. Lungimea firului de alimentare este suficienta pt. a va permite sa amplasati aparatul in pozitia dorita.
 
Avantaje:
 
Eficienta in folosire. Scapati de otravuri, alte aparate ce necesita intretinere periodica si schimbarea consumabilelor. Puteti lasa aparatul in priza pe toata durata anului, si veti avea un mediu curat, lipsit de daunatori.
Modern si discret. Constructia aparatului este una foarte robusta. Carcasa este facuta din material plastic de foarte buna calitate. Designul este unul modern, ce se potriveste in orice ambient, fara a atrage atentia asupra sa.
Siguranta in exploatare. Aparatul impotriva liliecilor nu va dauna omului sau animalelor de companie ale acestuia. Poate fi folosit si in camere, sa spun mai sensibile, cum ar fi cea a copiilor, a persoanelor in varsta, in biblioteci, in sali de mese, etc. Intrucat este complet silentios, si nu foloseste substante toxice, poate fi folosit cu incredere in orice mediu interior. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

luni, 30 iulie 2012

Aparat cu ultrasunete cu frecvente variabile pentru alungarea sau dresarea cainilor

Dispozitivul Kemo FG017 este un aparat portabil, pentru alungarea sau dresarea cainilor. Functioneaza cu o baterie de 9V, neinclusa in pachet. Bateria se instaleaza indepartand cele 4 suruburi ce tin legate cele doua jumatati ale aparatului,iar apoi conectand bornele respectand polaritatile.
Tot in interiorul aparatului gasiti si un potentiometru pt. reglarea frecventei sunetului emis de boxa. Aceasta frecventa este variabila intre 3 si 27 kHz. 

Multe animale (precum caini sau vulpi) pot fi alungate cu ultrasunete. Acestea sunt sunete cu frecvente peste 20.000 Hz, si nu pot fi percepute de catre om. Undele ultrasonice, cu o putere de aproximativ 105 dB, vor afecta temporar sistemul auditiv al cainelui, fortandu-l sa se retraga. 
Schimband frecventa, sub 20.000 Hz, puteti auzi si dvs. sunetul emis de aparat. Aparatul poate fi folosit astfel si pentru a antrena caini, sau alte animale precum cai. Deasemenea, aparatul poate fi folosit si ca alarma personala, de catre copii sau batrani, sunetul puternic speriind cu siguranta raufacatorul si alarmand persoanele din jur.
 
Pentru desfacerea aparatului, schimbarea bateriei, si ajustarea frecventei, trebuie sa desurubati cele 4 suruburi ce tin legate carcasa aparatului. Folositi o surubelnita cu cap cruce, de dimensiuni medii, pt. a nu distruge suruburile. Pentru ajustarea frecventei aparatului, rotiti tot cu o surubelnita potentiometrul din interiorul aparatului. Pt. testarea frecventei, apasati butonu negru. Folositi pozele din galeria foto pentru lamuriri suplimentare.
Constructia aparatului este una foarte robusta. Carcasa este fabricata dintr-un material plastic dur, cu o suprafata aderenta, rezistenta la socuri si apa. Boxa este intr-o incinta acustica speciala, pt. a propaga sunetele la o intensitate cat mai puternica si la o distanta cat mai mare.  

Dispozitiv proiectat si fabricat in Germania, de o foarte buna calitate. Portabil si robust, va poate proteja de animalele agresive ce va pot ataca si musca, sau puteti dresa animalele precum caini sau cai.
Deasemenea, il puteti folosi ca alarma personala, sunetul puternic putand speria un posibil atacator, alertand in acelasi timp persoanele din jur.
Portabil si rezistent la socuri si apa  

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

vineri, 27 iulie 2012

Alunga cainii cu SC4

Avand in vedere proliferarea tot mai mare a cainilor si pisicilor in zonele rezidentiale, proprietati industriale, case, gradini, este necesara o solutie de indepartare a animalelor, pentru a evita problemele si pagubele pe care le provoca.
Modelul SC4 este un aparat pentru caini care este dotat cu 2 emitatoare de ultrasunete, care afecteaza direct sistemul nervos si auditiv al cainilor, pisicilor alungand animalele din raza de actiune a emitatoarelor. Este o metoda igienica de a mentine animalele nedorite departe de casa dumneavoastra.

Unul dintre cele mai dezvoltate simturi ar fi simtul lor auditiv, care le permite sa receptioneze game de frecvente mai inalte, decat oamenii. Modelul SC4 este un aparat pentru caini, care este calibrat la frecventa, unde sensibilitatea cainilor este foarte mare. Acest lucru nu dauneaza animalelor si nivelurile utilizate au fost aprobate de catre Societatea de Protectie a Animalelor.
Atunci cand aparatul este in operare, oamenii nu pot percepe aceste ultrasunete si  acest aparat pentru caini este foarte silentios. Cainii vor asocia aceste ultrasunete emise de aparat pentru caini cu un comportament incorect.
In acest mod, veti evita problemele si pagubele cauzate de animale.

Acest aparat pentru caini se instaleaza la 30 cm inaltime de sol. Trebuie sa va asigurati, ca intre aparat pentru caini si zona lui de actiune sa nu intervina alte obstacole, cum ar fi peretii, garduri, mobilieri, sticle, care ar putea submina eficacitatea ultrasunetelor.
Zona de acoperire a acestui aparat pentru caini este de 10 m. Alimentarea acestui aparat pentru caini este  230 V, avand consum de 8W. Se poate utiliza acest aparat pentru caini in  interior/exterior. Pretul aparatului ajunge la 243,04 RON cu TVA.  

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

joi, 26 iulie 2012

Explicatia ultrasunetelor la aparate portabile impotriva cainilor maidanezi

Dispozitivele si spray-urile paralizante, bastoanele de otel, pulverizatoarele pentru indepartarea animalelor si o serie de alte solutii extrem de eficente sunt instrumente neletale,  ele salvand viata oamenilor. Dar, dintre toate aceste dispozitive, cea mai mare protectie va este oferita de aparatele cu ultrasunete, ele nefiind daunatoare pentru caini.

Cand oamenii aud de ‘‘aparat ultrasunete caini”, isi imagineaza ca este un instrument care se foloseste  pentru a tortura cainii obraznici, periculosi … de fapt, nimic nu ar putea fi mai departe de adevar.  Cel mai trist si nefericit eveniment este in momentul cand cainii sunt violenti si periculosi, din pricina ca au fost neglijati si maltratati de catre stapani, care nu ar trebui sa aiba acest drept de a tine un caine. Pentru aceste cazuri ar fi bine sa ne protejam de caini cu aparat ultrasunete caini, care este un mod uman si nu face rau cainilor maidanezi.

Acest aparat ultrasunete caini foloseste cele mai noi tehnologii  pentru a respinge şi pentru a preveni abordarea unui caine nedorit  Se foloseşte o frecventa care este prea ridicata pentru a fi perceputa de fiinte umane. Din nou, acest sunet de inalta frecventa cauzeaza un disconfort cainilor pentru a-i face pur şi simplu sa se indeparteze de tine, dar nu produce nici o durere si nici nu provoca nici un rau cainelui. In general, aceste aparate ultrasunete caini este eficient de la 6-15 metri. 

De asemenea, aceste aparate ultrasunete caini au si lanterna care emite o lumina puternica intermitenta, care poate fi folosita pentru a deruta sau a orbi temporar un caine nedorit, care poate fi  alungat din drumul tau. De asemenea, acest blitz poate fi folosit ca o lanterna, ceea ce este util uneori. Aceste aparate ultrasunete caini sunt ideale pentru cei care fac jogging sau plimbari pe jos pe timp de noapte şi se pot intalni cu caini periculosi.
Aceste aparate ultrasunete caini pot fi folosite si pentru instruirea cainilor de companie.(dresaj)
Sper ca acest lucru v-a ajutat la clarificarea oricaror conceptii gresite, pe care le pot avea anumite persoane despre aceste dispozitive portabile.  

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

miercuri, 25 iulie 2012

Cum sa eviti danele produse de mistreti?

O suparare majora a taranilor este cea a distrugerii recoltelor de catre porcii mistreti. Multi ani la rand taranii se trezesc  cu recolte distruse de porci mistreti si fara despagubiri. Din pricina asta, terenurile aflate in apropierea padurii raman necultivate. Porcii mistreti sunt ocrotiti de lege si nu pot fi impuscati. Porcul mistret scoate sunete foarte asemanatoare celor ale porcilor domestici. Colinda in turma padurile si culturile agricole de la marginea acestora. Produce stricaciuni in special in lanurile de porumb si cartofi. Este vanat pentru trofeu si pentru carne. Poate ataca omul, de aceea intalnirea cu aceste animale trebuie evitata. Mistretul este stramosul porcului domestic.

Singura solutie, ce va poate ajuta sunt aparatele de antianimale nedorite, pentru a evita sa paziti recoltele sau sa lasati terenul in paragina.
Acest aparat de antianimale nedorite emite o lumina rosie, pe care porcii de mistreti o vor percepe ca lumina produsa de flacari. Porcii mistreti, ca orice animalele salbatic se vor speria si se vor retrage.   
 
Aparatul de antianimale nedorite se incarca cu ajutorul unui acumulator (1 baterie 1.5V reincarcabila), ce se reincarca prin intermediul unui panou fotovoltaic, direct de la lumina soarelui.
Aparatul de antianimale nedorite se instaleaza la o distanta mica fata de sol si se poate prinde cu un surub de un copac, de gard etc.
Aparatul de antianimale nedorite este rezistent atat la intimperii  si apa, cat si la socuri usoare.
Dimensiunile aparatului de antianimale nedorite sunt: 75x30x78mm
Suprafata acoperita de aparat antianimale nedorite este de aprox. 10mp 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

marți, 24 iulie 2012

Eficenta aparatului portabil impotriva cainilor

SC35 este un aparat portabil impotriva cainilor, care permite:
1. indepartarea cainilor agresivi, pozitia I va emite ultrasunete
2. antrenarea cainilor de companie, pozitia II va emite ultrasunete la o freventa mai usoara.
Ce sunt ultrasunetele?
Sunt semnale acustice emise de aparat portabil impotriva cainilor la o frecventa mai mare decat poate detecta urechea umana.
Ultrasunetele nu afecteaza copii, femeile gravide, animalele de casa.




Ultrasunetele nu este eficiente pentru a indeparta un caine.
Daca se fac unele de cercetari, veţi gasi ca nu toate dispozitivele care emit ultrasunete sunt la fel. Ultrasunet este un termen generic folosit pentru a indica faptul ca  emisia acustica este produs peste 20KHz  (limita de auzului uman). Utilizarea acestei tehnologii ar trebui sa fie însoţita de studii, teste si certificari, care acrediteaza eficacitatea tehnologiei şi alegerea ultrasunetelor la o anumita frecventa.
Din acest motiv, produsele noastre sunt testate şi certificate de catre laboratorul prestigios CIDEMCO.
 
Cum se utilizeaza acest aparat portabil impotriva cainilor?
Se orienteaza acest aparat portabil impotriva cainilor catre caine si se apasa butonul, pana lumina va ajunge pe el. Aparatul contra cainilor acopera un interval maxim de 7 metri.
L-am incercat pe alti caini, dar acest aparat portabil impotriva cainilor nu funcţioneaza.
Efectele sale asupra cainilor calmi sau pasivi sunt mult mai putin vizibile. Eficienta maxima este vazut pe caini tineri, agresivi. Eficienţa acestui aparat portabil impotriva cainilor.
este redusa daca se incearca la un caine batran, carui s-a diminuat capacitatea de auz. Eficacitatea acestui aparat portabil impotriva cainilor SC.35 este redusa la caini care sufera de otita medie cronica şi patologii auditive.
 
L-am incercat pe cainele meu, dar aceasta nu funcţioneaza.
Nu experimenta cu cainele tau de a indeparta! Acest lucru poate deruta cainele tau. Folosiţi-l numai atunci cand este necesar. Daca cainele tau se obisnuieste cu frecventa  “I, utilizaţi pozitia “II” poziţia, sau vice-versa.
Aparatul aparat portabil impotriva cainilor se alimenteaza cu o baterie de 9V
Dimensiunile acestui aparat portabil impotriva cainilor 125x60x27mm.
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

luni, 23 iulie 2012

Alungarea cainilor cu aparatul Animal chaser

Animal chaser este un aparat impotriva cainilor emite ultrasunete cu o putere de 130 dB  la frecventa intre 16.000 Hz si 23.000 Hz. Combinarea frecventei este automata, variabila ajuta, ca intrusii sa nu se obisnuiasca cu ultrasunetele.
Acest aparat impotriva cainilor alunga cainii, pisicile, veveritele,  in acelasi timp si rozatoarele de camp de pe o suprafata de aprox. 200 m.p.spatiu deschis, cu o raza de aprox. 15 m si un unghi de 90º.
Acest aparat impotriva cainilor se poate monta pe peretele exterior al cladirii, pe terasa sau oriunde este necesar. Led-ul rosu indica buna functionare a acestui aparat impotriva cainilor.
Acest aparat impotriva cainilor este rezistent intimperiilor, insa in cazul ploilor torentiale se recomanda demontarea unitatii din carcasa pentru a proteja difuzorul.
Se poate monta acest aparat impotriva cainilor la o inaltime de 30-90cm de la nivelul solului, pe un perete, pe suprafete de lemn, se pot prinde si direct de copaci, in functie de nevoi, posibilitati sau imaginatie. In pachet este deasemenea inclus si un prelungitor de aproximativ 5m, izolat, rezistent la intemperii.
Raza de detectie a senzorului de mişcare incorporat in aparat impotriva cainilor este de aprox. 15 m.
Alimentarea acestui aparat impotriva cainilor se realizeaza retea electrica220-240V, 50/60Hz
Consumul acestui aparat impotriva cainilor este de 1.5 W.
Dimensiunile acestui aparat impotriva cainilor sunt de : 145 x 138 x 82 mm
Volumul acestui aparat impotriva cainilor este de 130 dB.
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

vineri, 20 iulie 2012

Capcane impotriva gandacilor

Pachetul contine 5 placi adezive, cu o substanta chimica speciala ce atrage gandacii, iar lipiciul de pe placa ii retine. Acestia vor muri in cele din urma din cauza infometarii. 
Se dezlipeste hartia ce protejeaza partea lipicioasa a placii, se imbina lateralele placii astfel incat profilul acesteia sa formeze un triunghi, si se amplaseaza langa zid. Cititi deasemenea instructiunile de pe placa inainte de utilizare.
 
Nu amplasati capcanele in lumina soarelui, si evitati contactul acestora cu apa, chiar si in cantitati foarte mici, intrucat riscati sa modificati proprietatile lipiciului si a substantei ce atrage gandacii.
Fiecare placa se poate folosi pana la umplerea totala, apoi se arunca cu totul la cosul de gunoi. O capcana poate fi folosita pana la 90 de zile, in functie de gradul de infestare.


 
Aplicabilitate:
Placile nu emana miros. Deasemenea, nu sunt toxice sau daunatoare pt. om sau animalele de companie. Pot fi folosite in bucatarii sau spatii alimentare, intrucat nu altereaza mancarea.
Pot fi deasemenea folosite in orice camera, atata timp cat se evita udarea acestora sau amplasarea lor direct in lumina soarelui.
 
Avantaje:
Nu mai alergati gandacii prin bucatarie cu tuburi de spray toxic ce poate provoca alergii, intoxicatii sau distrugerea alimentelor. Apoi, dupa ce mor, sa ii adunati de pe sub mobilier, din scurgeri sau din alte locuri greu de ajuns.
Cu aceste placi adezive, scapati de grija gandacilor, intr-un mod simplu si eficient. Capcana va atrage gandacii, care se vor lipi de partea adeziva. Nu va ramane decat sa aruncati placa cu totul la gunoi dupa ce aceasta s-a umplut. 
 
Specificatii:
Numar de placi / cutie: 5 buc.
Dimensiuni: 25x9x5mm (LxlxH)
Eficienta la temperaturi peste 0° C
Poate fi folosita pana la 90 de zile (durata de umplere completa medie) 
   
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

joi, 19 iulie 2012

Procesul de eliminare a daunatorilor

În funcţie de mărimea zonei şi invazia de dăunătorilor, un aparat cu ultrasunete poate fi eficent din prima zi până la două-trei săptămâni şi in zona cu grad ridicat de infestare  şi de până la patru săptămâni.
 
Într-un mediu  infestat, proces primar de eliminare este foarte important ca acest lucru va reduce numărul  dăunătorilor. Acest proces include utilizarea simultană de capcane mecanice, substante chimice sau de fumigene, împreună cu aparatele cu ultrasunete si unde electromagnetice pentru indepartarea dăunătorilor. Acest proces asigură eliminarea intr-un numar cat mai mare a dăunătorilor şi un rezultat pozitiv si sigur în decurs de 2-4 săptămâni.


 
Dacă intenţionaţi să utilizaţi aparatul într-o zonă mai mare, este recomandabil să se ia în considerare adăugarea de mai mult de un aparat cu ultrasunete şi să urmaţi procesul simplu de mai sus pentru cel mai bun rezultat.
Fiecare aparat cu ultrasunete este de natură să acopere doar o singura  incapere intr-o casa. Dacă aveţi mai multe etaje, unde este nevoie de indepartarea dăunătorilor, trebuie să cumparati mai multe aparate cu ultrasunete, deoarece ultrasunetele nu trec de materiale solide.
 
Deoarece un aparat cu ultrasunete trimite “valuri” de ultrasunete, persoanele cu stimulator cardiac sau alte dispozitive medicale pot fi afectate. Întrebaţi medicul dumneavoastră înainte de a utiliza un astfel de aparat cu ultrasunete.
De asemenea, nu este recomandat să fie utilizat un aparat cu ultrasunete, daca aveţi hamsteri, cobai şi dihori domestici în încăpere. Aceste animale mici de companie pot auzi peste 27000 Hz şi vor fi afectate de “valurile” ultrasonice.
 
Orice aparat cu ultrasunete nu dăuneaza plantelor, pisicilor, câinilor, peştilor şi păsărilor. Avem alte dispozitive care împiedică daunele acestor animale. Verificaţi magazinul nostru online, cereti ajutorul unui consultant de vanzari pentru a alege cel mai bun mod de indepartare a daunatorilor.
Eliminaţi dăunatorii din casa dumneavoastră. 
 
Magazin.anit-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

miercuri, 18 iulie 2012

Distrugator de insecte pentru camera

Aparatul atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul LED-urilor puternice ce emit lumina ultravioleta (UV). LED-urile sunt inconjurate de un grilaj metalic aflat sub tensiune, care electrocuteaza insectele. 
Aparatul anti insecte prezinta siguranta pentru scurtcircuit. Deasemenea, la grilajul electric nu se poate ajunge de catre om, copil sau alte animale de companie, intrucat acesta se afla in interiorul unei carcase metalice, de siguranta, ce nu este sub tensiune electrica.
Doar introduceti aparatul in priza, iar LED-urile se vor aprinde, emitand lumina UV. Daca exista, recomandam alimentarea la o priza pozitionata la o inaltime de 1 – 1.5m inaltime de sol. Deasemenea, nu pozitionati aparatul direct in lumina Soarelui, intrucat afectati eficienta aparatului.
Aplicabilitate:
Este ideal de folosit in camerele din casa, dormitor, sufragerii, bucatarii, pentru a avea nopti linistite, fara a fi agresati de bazaitul mustelor sau sa va treziti dimineata plini de muscaturi de tantari. Ideal si pt. camera copiilor, intrucat nu produce lumina puternica, nu foloseste chimicale sau alte substante ce pot provoca alergii sau probleme de sanatate.
Designul aparatului anti tantari  este unul placut, cu linii simple, moderne. Materialul din care este confectionat grilajul de inalta tensiune este inoxidabil. 
Specificatii tehnice:
Suprafata acoperita: pana la 20mp
Sursa UV: LED x 3
Alimentare: 220-240V / 50Hz
Tensiunea gratarului: 1000 Volti
Greutate: 120 g
Consum: 4 Watti
Dimensiuni: 100x59x120 cm

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

marți, 17 iulie 2012

Tehnologia ultrasunetelor

Tehnologia cu ultrasunete de inalta frecventa inlatura toti daunatorii din interiorul si exteriorul proprietatii Dvs. Aceste aparate cu ultrasunete vor descuraja daunatorii si vor crea un disconfort  timpanelor acestor creaturi mici. Este un mod sigur de a crea conditii de siguranta familiei Dumneavoastra pentru a scapa de daunatori fara utilizarea chimicalelor..
Ecografia este un test ce foloseste reflectia undelor sonore pentru a produce imaginea unui organ sau a unei structuri din organism.


Literatura de specialitate imparte domeniul de vibratii in trei categorii:
Prima categorie sunt sunetele, care sunt produse de vibratii ale caror frecvente  se cuprind intre 16- 20.000 Hz.
Din categoria a doua fac parte infrasunetele, care au frecvente mai mici de 16 Hz. In jurul nostru intalnim sunete de frecvente joase si foarte joase pe care nu le auzim, dar le percepem cu simtul tactil ca vibraţtii. Vibraţiile infrasonore, la intensitati mari, influenteaza comportarea, reacţiile si sanatatea omului. Efectele infrasunetelor sunt cumulative, produc o falsa stare de euforie, senzaţie de voma, irascibilitate, senzaţie de oboseala si ameţeala. Mediul inconjurator contine nenumarate surse de infrasunete, de exemplu: aparate de uscare prin ventilatie, automobile, tramvaie, elicoptere, furnale etc. Cele mai active surse le intalnim  in metropole si in apropierea acestora.
 
Din a treia categorie fac parte ultrasunetele se refera la frecvente mai mari de 20.000 Hz. La persoanele cu auz excepţional, aceasta limita se extinde pana la 25000, chiar 30000 Hz. Vibraţiile mecanice, care ajung la urechea omului sub forma de vibratii longitudinale, nu vor provoca senzaţii auditive decat daca frecventa lor este cuprinsa intre 16 si 20000 Herzi.
Orice corp in stare de vibratie intr-un mediu dat, produce miscari ondulatorii care se propaga  sub forma de unde asemanatoare undelor ce iau nastere pe suprafata unei ape in care a cazut o piatra. Acordurile unui pian, suieratul vantului sau freamatul frunzelor ajung la urechea noastra sub forma de vibratii sonore ce provoaca asa-numita senzatie auditiva. Fiinta umana nu poate auzi numai sunetele, care se incadreaza sub 20.000 Hz, in timp ce cainii si pisicile pot percepe ultrasunetele emise de aparate cu ultrasunete pana la 27.000 Hz. Exista aparat cu ultrasunete, care sunt calibrate  peste frecventa  27000 Hz,adaptate in mod secific pentru fiecare caz in parte, in functie de specia daunatorilor, care vor fi alungati, astfel incat sa nu afecteze animalele domestice, cum ar fi pisicile si cainii.

Daunatorii, cum ar fi lilieci, soareci, sobolani pot auzi frecvente mai mari peste 27.000 Hz. Unde sonore de inalta frecventa provoaca disconfort şi dezorientare a acestor daunatori, care le determina sa paraseasca zona de actiune a aparatului.
 Cu toate acestea, insecte, cum ar fi paianjenii şi gandacii de bucatarie, furnicile, nu pot auzi percepe sunetul, dar frecvenţele ultrasonice provocand vibratii foarte puternice vor afecta sistemul lor nervos central. Acest lucru  va opri capacitatea de reproducere a daunatorilor si le creaza disconfort mare vibratile constante.
 
Undele sonore emise prin aer nu pot penetra obstacole, cum ar fi perdelele, usi, sau mobilieri. Din acest motiv, aparat cu ultrasunete necesita sa fie plasate intr-o zona departe de orice obstacole.


Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

luni, 16 iulie 2012

Pastrati-va curtea curata cu ajutorul aparatului contra cainilor

Aparatul cu senzor de miscare si lampa stroboscopica este un aparat pentru caini, care indeparteaza  cainii de aleile, curtea si terasa casei Dvs. Acest aparat pentru caini are incorporat un senzor de miscare PIR, care sesizeaza, daca un caine intra in raza de actiune a acestui aparat pentru caini, emitand ultrasunete si un sunet de alarma si in acelasi timp activand si flashul.
Acest aparat pentru caini va da posibilitatea setarii intre alarma acustica foarte puternica, alarma cu ultrasunete, care nu sunt perceptibile de urechea umana, dar sunt extrem de deranjante pentru caini şi iluminare tip blit pentru a speria cainii.
 
Poate fi utilizat acest aparat pentru  caini atat in exterior, cat si in interiorul casei. Acest aparat pentru caini se poate monta la inaltimea recomandata de producator 25-30 cm de sol, pentru ca ultrasunetele se propaga liniar.
Deschiderea acestui aparat pentru caini este de 90 de grade, in forma unui con. Lungimea laturilor ating 8 ml si are raza de acoperire 40 mp..
Raza de detectie a senzorului de mişcare incorporat in aparat pentru caini este de aprox. 10 m.
Se monteaza acest aparat pentru caini doar pe suprafete verticale (pe perete).
Alimentarea acestui aparat pentru caini se realizeaza prin intermediul celor 4 baterii mono  tip D 1,5 V (neincluse in colet) sau un adaptor pentru curent
Acest aparat pentru caini este calibrat la o gama de frecventa, care oscileaza intre 16 kHz – 27 kHz.
Dimensiunile aparatului pentru caini sunte de 210 x 205 x 110 mm
Volumul acestui aparat pentru caini este de 120 dB.

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

vineri, 13 iulie 2012

Dresarea si indepartarea pisicilor

Medicii veterinari, in general  folosesc un aparat de dresaj cu ultrasunete in ingrijirea profesionala a animalelor de companie.
De indata, ce pisica intra in raza de detectie a senzorului, aparatul antipisici va emite ultrasunete, ce pot fi auzite de om si de caine. Aparatul antipisici emite ultrasunete din 5 in 5 secunde, ce pot fi deranjante pentru pisici.
Modul de functionare pentru dresaj emite ultrasunete, numai cand senzorul infrarosu sesizeaza prezenta pisicii. Cu ultrasunetele o puteti dresa pe pisica sa ocoleasca anumite zone sau  obiecte.
                     
                                             
 
Aparatul antipisici poate fi montat pe pereti sau amplasat pe obiecte, care doriti sa le protejati. In cazul in care aparatul antipisici este montat  la o inaltime de 1.6 m de sol raza de actiune a aparatului antipisici este de 5-6 m.
Frecventa de lucru a aparatului antipisici 25 kHz.
Aparatul antipisici poate acoperi suprafata de 50 mp.
Unghiul de detectare al sensor PIR este de 180 grade.
Dimensiunile aparatului antipisici 155x78x64 mm.
Avand in vedere se senzorul de miscare activeaza ultrasunetele va crea pisicii un disconfort.

Aparatul antipisici are urmatoarele functii:
1. Modul Repel: se aprinde LED-ul Repel, daca veti activa functia asta. Ultrasunetele functioneaza in continuu.
2. Modul Train:  se aprinde LED-ul Train, daca veti activa functia asta, care obliga pe pisica sa se obisnuiasa pentru a ocoli anumite obiecte si zone protejate. Ultrasunetele sunt emise, cand senzorul sesizeaza miscare.
* Led Output ramane aprins, pana cand aparatul antipisici emite ultrasunete.
Aparatul antipisici functioneaza cu o baterie de 9VDC sau cu adaptor 12VDV/300 mA legat la retea.
Acest aparat antipisici ofera protectie obiectelor de pisici, dar in acelasi timp protejeaza animalele de pericole, cum ar fi protectie de plante otravitoare.

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

joi, 12 iulie 2012

Eficenta ultrasunetelor in alungarea si educarea pisicilor

Dispozitivele cu ultrasunete pentru alungarea pisicilor creaza un discomfort in aer pentru pisicile vagaboande. Aceste dispozitive cu ultrasunete pentru alungarea pisicilor sunt de obicei echipate cu senzor de miscare, care se declanseaza in momentul, cand pisica intra in raza de actiune a aparatului. Acest lucru face, ca aparatul emite sunete la o frecventa mai inalta, care este inconfortabil pentru pisici, dar pot fi percepute de majoritatea oamenilor. Aceste despozitive cu ultrasunete pentru alungarea pisicilor sunt disponibile atat pe baterie, cat si pe retea.
 
 
Unele pisici sunt imune la aceste obstacole cu ultrasunete pentru alungarea pisicilor , in special cele care au auzul foarte scazut. Dispozitivul cu ultrasunete pentru alungarea pisicilor devine mai eficace, daca va fi mutat in mod regulat in diferite locuri si se combina aceste ultrasunete cu alte forme de descurajare. Aceste semnale de descurajare pot fi: lampa stroboscopica, flash-uri, alarma acustica.
 
Aparatele cu ultrasunete pentru alungarea pisicilor sunt testate in laboratoare speciale si s-a facut studii, folosind aparatele de catre observatori voluntari in experimente de lunga durata. Rezultatele au indicat faptul ca aparatul cu ultrasunete pentru alungarea pisicilor au avut un efect de descurajare moderat, reducand probabilitatea de patrundere a pisicilor vagaboande intr-o gradina.
 
Pentru educarea pisicii veti putea folosi dresorul de pisici se bazeaza pe emiterea ultrasunetelor, este o inovatie revolutionara, care va ajuta la comportamentul pisicilor.  Folosind dresorul de pisici cu ultrasunete puteti sa preveniti sa ocoleasca pisica anumite zone din casa sau din exterior, protejandu-va astfel  o intreaga incapere, florile si plantele din gradina fara sa apelati la pedepsele obisnuite pentru actiunile neplacute ale pisicilor. Un dresor de pisici este un dispozitiv pentru educarea pisicii, care emite sunete foarte ridicate prin apasarea unui buton.  Ultrasunetele emise pot fi percepute numai de pisici si caini, nu si de oameni, fara sa deranjeze pe familia Dvs. In general, frecventa utilizata va fi 25 kHz. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

miercuri, 11 iulie 2012

Alungarea animalelor salbatice din gradini cu Pestmaster Animal Repel

Aparatul este destinat protectiei gradinilor, campurilor cu recolte, livezilor, fermelor si alte zone impotriva pasarilor precum ciori, vrabii, porumbei, pescarusi, etc sau chiar animale mici. Are forma unui tarus, pentru a putea fi introdus in pamant, in nisip, in zapada, etc. Are un senzor de miscare PIR, pentru detectarea pasarilor sau animalelor nedorite. Odata simtita prezenta unui daunator, va declansa o alarma acustica, ce imita sunetul pasarilor de prada si al animalelor salbatice, care vor alunga daunatorii pe care dorim sa ii combatem. 

 
Alimentarea se face cu patru baterii, de tip D. Suprafata acoperita de senzorul de miscare este de aproximativ 70 de mp. Volumul sunetului emis este de 110dB. Aparatul nu este destinat uzului in zonele rezidentiale, intrucat zgomotul produs de aparat poate deranja vecinii. Se preteaza in schimb pt. protejarea gradinilor de legume si flori, livezilor, fermelor, etc, impotriva pasarilor precum ciori, vrabii, porumbei, sau animale mici precum dihori, jderi, vulpi, iepuri, etc. Deasemenea, va puteti proteja imobilele si terenurile de la munte sau mare, impotriva pescarusilor sau animalelor salbatice din padure. 
 
Aparatul este alcatuit din doua parti. Partea inferioara, care are forma unui tarus, si este fabricata din metal, se introduce in pamant si adaposteste si bateriile. Partea superioara, din material plastic dur, inglobeaza boxa, senzorul de miscare si partea electronica. 
 
 
Pentru punerea in functiune, se introduc bateriile respectand polaritatea bornelor, si apoi se conecteaza cele doua parti ale aparatului cu ajutorul firului de legatura. Se asambleaza apoi aparatul, si se introduce in pamant. Daca solul este prea tasat si opune rezistenta, se recomanda saparea unei gauri de ghidaj.  
 
Aparatul are doua moduri de functionare, si anume Auto si PIR. In modul Auto, aparatul va emite alarma la fiecare 30 de minute, iar pe timpul noptii de va opri. In modul PIR, de fiecare data cand aparatul va sesiza miscare, va declansa alarma pt. cateva secunde.
Ideal pt. protejarea gradinilor de flori si legume, livezilor, campiilor cu recolte, gazonului din fata casei. Se amplaseaza la nivelul solului, prin infigere in pamant, zapada, nisip, etc. Deasemenea, ideal pt. a va proteja casele de vacanta de la munte impotriva salbaticiunilor din padure sau cele de la mare impotriva pescarusilor.
 
Specificatii:
Alimentare: 4 x D (R20)
Suprafata acoperita de senzorul PIR: 70mp
Unghiul acoperit de senzorul PIR: 110°
Volumul alarmei acustice: 110 dB
Material carcasa: aluminiu si plastic ABS 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

marți, 10 iulie 2012

Solutia ideala impotriva mustelor

In urma testelor intensive de laborator, s-a demonstrat faptul ca insectele, rozatoarele, animalele, sunt sensibile la ultrasunete, la miscari usoare ale pamantului, precum si alte lucruri pe care oamenii nu le resimt, intrucat noi nu avem simturile atat de bine dezvoltate. Insectele se bazeaza pe campul magnetic al Pamantului pt. a se putea orienta si ghida. Liliecii folosesc ultrasunetele pt. a se deplasa, fiind animale aproape oarbe, ce vaneaza si se misca doar noaptea. Furnicile deasemenea, se folosesc de magnetismul Pamantului pt. a se orienta in spatiu.

Gara cu sprayurile cu aerosoli, dezgustatoarele benzile cu lipici, aparatele cu pastile ce trebuiesc intretinute periodic. Va oferim o solutie eficienta, simpla si avantajoasa financiar.


  
Aparatul Radarcan SC29 este echipat cu un emitator de ultrasunete de inalta frecventa, care afecteaza sistemul nervos central al mustelor, alungandu-le din aria de actiune a emitatorului respectiv. Nu foloseste substante chimice, nu necesita intretinere, nu are componente consumabile.
Introduceti aparatul in priza, si acesta va incepe sa emita ultrasunetele. Dvs. nu veti auzi nimic, intrucat aceste unde ultrasonice nu sunt percepute de urechea umana, insa un LED de culoare verde situat pe panoul frontal al aparatului va indica buna functionare a acestuia.

Puteti lasa aparatul anti muste  in priza pe toata durata verii. Consumul este de doar 11W.
Simplitate si eficienta. Lasati aparatul in priza si va scapa de muste.
Siguranta in exploatare. Nu mai aveti nevoie de substante toxice, sprayuri, otravuri, care pot provoca alergii, pot afecta persoanele astmatice, copiii sau animalele de companie.
Comod. Nu mai trebuie sa inlocuiti permanent pastilele sau rezervele aparatelor clasice. Puteti lasa aparatul in priza tot timpul anului.

Specificatii tehnice:
Alimentare: 110-230V
Suprafata acoperita: aprox. 20mp
Dimensiuni: 64x44x70mm
Consum: 11W 
  
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

luni, 9 iulie 2012

Combaterea insectelor zburatoare si taratoare cu Fendona 15SC

Fendona 15SC combate insectele prin actiune de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul gandacilor, furnicilor, puricilor si a altor daunatori. Substanta activa din aceste particule este absorbita prin contact, provocand iritarea insectelor in urmatoarele 5 minute. Cand insecta incearca sa inlature aceste particule, vine de fapt in contact cu si mai multa substanta, urgentand procesul de absorbtie. Poate provoca efectul de soc in mai putin de 30 de minute dupa care moartea insectelor survine in decurs de 24 de ore. 

Fendona 15SC este recomandat pentru combaterea mustelor, gandacilor de bucatarie, tantarilor, puricilor, plosnitelor, capuselor si altor insecte din domeniul sanatatii publice. Se aplica in doza de 100-150 ml in 5 litri de apa. Solutia se aplica prin stropire in benzi cu o latime de 35 cm, pentru combaterea gandacilor de bucatarie, sau pe toata suprafata pentru dezinsectia spatiilor de depozitare, sau se respecta indicatiile tehnice specifice pentru insecta pe care dorim sa o combatem. Cu 1 litru de solutie se pot trata aproximativ 20 de metri patrati. Doza ridicata (150ml) este recomandata ca tratament initial sau cand infestarile sunt severe. Dozele mai scazute (100ml) vor fi folosite pentru combaterea insectelor zburatoare si ca tratamente de intretinere.

Tehnica de aplicare:
Se pot folosi la aplicare aparate de stropire purtate (de spate) sau alte echipamente conventionale. Curatarea echipamentului se va face prin spalare cu jet de apa, in zone special amenajate. 

Masuri de igiena si protectia muncii:
Produsul Fendona 15SC este iritant si poate produce o sensibilizare in urma contactului cu pielea. A se evita contactul cu pielea, ochii si imbracamintea. In timpul lucrului se poarta obligatoriu echipament de protectie. Pastrati separat imbracamintea de lucru. Nu mancati, nu beti si nu fumati in timpul utilizarii. A se pastra ferit de produse alimentare, bauturi si produse furajere, seminte sau ambalajele acestora. Mainile si/sau fata trebuie spalate inaintea pauzelor si la sfarsitul lucrului. A nu se lasa la indemana copiilor, persoanelor bolnave, femeilor gravide sau care alapteaza, batranilor si altor persoane neautorizate, si in zonele de acces ale animalelor. 

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

vineri, 6 iulie 2012

Indepartarea cainilor de gradini

In prezent, fiecare casa  particulara are instalat in exterior o lampa cu senzor de miscare. Un astfel de lampa sperie si tine departe intrusii de casa. Singura problema, care se creaza, ca functionarea lampii nu este un impediment pentru cainii din cartier, care continua sa lase excremente in gradina proprietarilor, dupa ce s-au obisnuit cu o locatie. Acest lucru a dat nastere ideii de a conecta un fel de ultrasunete in paralel cu o lampa exterioara, care sa consolideze in mod clar,  ca nu sunt bineveniti in acest loc protejat.


 
Desigur, ar fi uimitor de frumos, ca in tot cartierul sa se instaleze acest semnal de ultrasunete pentru a evita patrunderea cainilor vagabonzi in cartier. Aici putem sa ne profitam de faptul, ca cainii au un simt de auz mult mai puternic decat oamenii.  Nu numai ca au auzul mult mai sensibil, dar pot percepe frecvente mult mai inalte. La oameni limita superioara de frecventa se incadreaza in jurul valorii de 18kHz, dar cainii  au posibilitatea de a percepe frecvente mai inalte de 20 kHz. Acest lucru a condus la construirea unor aparate cu ultrasunete, care emit frecvente, chiar peste 20 kHz. Aceste ultrasunete vor speria cainii si vor tine departe de zone protejate, ceea ce nu va fi deranjant pentru oameni, pentru ca nu pot auzi ultrasunetele emise de acest aparat cu ultrasunete.
 
Frecventa acestor aparate cu ultrasunete oscileaza de la 16kHz pana la 27 kHz. In oferta noastra avem aparate cu ultrasunete, avand senzor de miscare sau unele aparate cu ultrasunete au optional si flashuri sau lampa stroboscopica si pentru eficenta maxima sunt aparate cu ultrasunete, care au posibilitatea setarii alarmei acustice.
Fiecare aparat cu ultrasunete este calibrat la o gama de frecventa, unde sensibilitatea cainilor este maxima.
 
Acest lucru nu permite accesul cainilor, nici pisicilor. In acest mod va puteti proteja gradinile de flori sau gradinile de legume, zona piscinei, zona de joaca a copiilor, gazonul din fata casei.
Este o metoda umana de a impiedica accesul animalelor precum caini sau pisici in anumite locurile, fara sa afecteze sanatatea oamenilor.
Aceste aparate cu ultrasunete au pot fi montate oriunde in exterior, datorita alimentarii cu bateri sau optional functioneaza si pe 230V prin intermediul unui adaptor.
Volumul anumitor aparate cu ultrasunete poate sa atinga si 110 dB.
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

joi, 5 iulie 2012

Beneficiile unui aparat portabil ultrasunete caini

Cainii sunt loiali si devotati stapanilor, dar iti pot cauza uneori dureri de cap, in special daca nu te poti ocupa de ei, latratul lor vor persista constant. Stapanii nu au intotdeauna o viata usoara, mai ales cand au de a face cu un caine crud care latra in continuu.
Pentru vecinii stapanului nu pare deloc amuzant.
Aparatele cu ultrasunete caini sunt dispozitive, care poate oferi protectie oamenilor contra cainilor periculosi si sa-i indeparteze. 


Sunt 4 beneficii esentiale ale aparatelor de protectie contra cainilor:
 
1. Protectie de cainii daunatori fara stapani: cele mai multe persoane, in special care fac jogging in parc se mai intalnesc cu cainii fara stapani. Din acest moment cainii s-ar putea sa  urmeze persoana respectiva. Pot sa-i descurajezi folosind aparatul mobil cu ultrasunete printr-o singura apasare a butonului.
Aparatul cu ultrasunete caini  emite ultrasunete si va asigura conditii de siguranta pentru a pastra departe de Dvs. cainii potential periculosi.

2. Se poate utiliza, ca dispozitiv de dresare: Pentru a stabili obiceiuri bune, unii proprietari de caini pot folosi acest aparat cu ultrasunete caini pentru a-i ajuta sa atinga obiectivele de instruire. Acest dispozitiv poate dresa cainele de exemplu: sa se opreasca, sa stea jos, sa mearga fara oprire. Viata proprietarilor va  deveni mai usoara instruiand cainele cu acest aparat cu ultrasunete. Prin folosirea acestui aparat cu ultrasunete,  de fiecare data cand este pornit, cainele va raspunde  mai bine la comenzi si la instructiuni.

3. Siguranta maxima pentru utilizator si caine: proprietarii de caini pot respinge cainii fara stapani folosind ultrasunetele emise de aparat. Nu se produc efecte nocive sau adverse asupra cainilor vagabonzi. Faptul, ca aparatul cu ultrasunete caini produce un sunet la anumita frecventa determina cainii sa se indeparteze de utilizatorii acestui aparat cu ultrasunete.

4. Cele mai multe locuri de munca ofera prea putina siguranta  pentru membrii personalului lor, in timp ce sunt de serviciu. Unele locuri de munca necesita o ingrijire completa si protectie contra cainilor periculosi. Folosind acest aparat cu ultrasunete, le poate oferi siguranta deplina. Utilizatorii aparatului se pot simti mereu increzatori si siguri atunci, cand folosesc aparatul cu ultrasunete caini.  Aparatul cu ultrasunete caini este un aparat util, care in momentul utilizarii,  va linisti cainele si in cele din urma il va alunga din cauza sunetelor, care nu sunt suportati de ei.
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

miercuri, 4 iulie 2012

Indepartarea capuselor cu penseta electrica

Capusele sunt paraziti hematofagi si populeaza o singura gazda, cateva zile, in cazul in care nu este indepartat. Indepartarea capuselor veti putea realiza cu penseta capuse electrica . Sunt insecte parazite si se gasesc in blana animalelor, pe suprafata pielii pasarilor. Muscaturile lor sunt indolore. Cel mai mult trebuie sa ne ferim de ele de la primavara pana vara tarziu. In general se gasesc in iarba inalta si de acolo trec direct pe pielea gazdelor.

 
Indepartarea capuselor de pe suprafata corpului veti putea realiza cu penseta capuse electrica, imediat dupa ce sunt descoperite pentru a preveni transmiterea unor boli. Este cea mai buna metoda se extragere a capuselor folosind aceasta penseta electrica anti capuse, care asigura indepartare  capusii in intregime prin atingerea unui buton. Manipularea acestei penseta eletrica anti capuse nu necesita sa fie realizata de un medic specialist, poate fi folosita de oricine
Penseta se aseaza cu varful paralel cu tegumentul, direct pe capusa, apoi se extrage prin rasucire si dupa extragere se apasa butonul rosu pentru omorarea lor cu un soc de inalta tensiune. 
 
Acest aparat anti capuse indeparteaza radical capusele de pe tegumente, de pe animale de casa.
Acest aparat anti capuse ofera o eficacitate deosebita, chiar daca  capusele sunt pline de sange, dar sunt omorate cu un puls scurt de inalta tensiune de 600V.
Acest model de aparat anti capuse are model ergonomic, adaptat pentru a indeparta capusele.
Durata medie de viata a pensei electrice anti capuse este de 5 ani.
 
Pretul acestei penseta capuse este de 39.98 Ron.
Alimentare acestei penseta capuse se face prin 1 baterie 1,5V de tip AAA, inclusa in kitul initial.
Bateria initiala inclusa permite o utilizare frecventa de-a lungul anului, dupa care necesita inlocuirea bateriei. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

marți, 3 iulie 2012

Aparat anti insecte portabil cu ultraviolete

Aparatul atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele sunt inconjurate de un grilaj metalic aflat sub tensiune, care electrocuteaza insectele.  
 
Aparatul anti insecte prezinta siguranta pentru scurtcircuit. Deasemenea, la grilajul electric nu se poate ajunge de catre om, copil sau alte animale de companie, intrucat acesta se afla in interiorul unei carcase metalice, de siguranta, ce nu este sub tensiune electrica.


 
Pentru o eficienta maxima, este recomandat ca aparatul anti insecte  sa se monteze in centrul camerei, suspendat, astfel incat radiatia lampilor UV sa acopere o suprafata maxima. Poate fi montat si in alte locuri din camera, cu conditia sa ii asigurati o baza stabila. 
Recomandam pozitionarea aparatului anti insecte la o inaltime de 1.5 – 2 m, aceasta fiind inaltimea la care insectele zboara. 
Alimentarea se face cu patru baterii de 1.5V, tip R20. Pentru a porni aparatul, apasati butonul si lasati-l in pozitia ON.
 
Fiind alimentat cu baterii, si avand o greutate de doar 750g, este ideal pentru a fi luat la pescuit, in drumetii, in camping. Va poate proteja zona cortului, a gratarului sau a taberei dvs. impotriva tantarilor, a mustelor, albinelor sau altor insecte ce va pot afecta buna dispozitie.
Constructia aparatului este foarte robusta, din materiale plastice foarte calitative. Aparatul anti insecte prezinta maner si carlig pentru o purtare sau agatare mai usoare.
 
Suprafata acoperita: pana la 40mp
Lampi 1x40Watt UV Lamp
Alimentare: 4 x 1.5V (LR20)
Tensiunea gratarului: 800 – 1000 Volti
Greutate: 0.75 Kg
Dimensiuni: Ø150 x 280 cm 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

luni, 2 iulie 2012

Dispozitiv portabil cu ultrasunete anti tantari

Aparatul emite ultrasunete, pe frecvente detectabile doar de tantari si alte musculite din aceeasi familie de insecte. Undele ultrasonice emise de SC1 vor deranja si afecta sistemul nervos al tantarilor, provocandu-le discomfort, teama, panica, deficiente in orientare. Vor fi astfel nevoiti sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este in suprafata de 2 metri patrati. 
 
Aparatul anti tantari functioneaza cu o singura baterie AA. SC1 este inlocuitorul aparatului SC7, si se remarca printr-un design mai simplu si mai compact, o greutate mult mai mica, precum si o autonomie de 6 luni cu o singura baterie. Practic, veti folosi aparatul toata vara, cu un singur acumulator. Veti renunta asadar la alte metode de protectie personala impotriva muscaturilor tantarilor, precum sprayurile clasice, ce se epuizeaza rapid. 

 
Aparatul anti tantari nu prezinta niciun buton, evitand astfel setari complicate si inutile. Practic, imediat ce ati introdus bateria AA in aparat, acesta va incepe sa emita imediat, protejandu-va non stop de muscaturile tantarilor.
Designul aparatului anti tantari este unul foarte compact, cu linii simple. Prezinta un clips pt. agatarea facila de haine.
Simplu de utilizat si modern. Atata timp cat aveti aparatul anti tantari asupra dvs. veti fi protejat de muscaturile tantarilor. 
 
Eficientizati costurile. Renuntati la aparate cu rezerve, sau sprayuri pt. corp ce va pot pata hainele, sau pot avea un miros intepator. Radarcan SC1 nu produce fum, nu foloseste substante chimice, nu va afecteaza pe dvs. sau animalele de companie. 
Este sigur pt. copii, intrucat nu foloseste elemente nocive, tensiuni mari sau alte posibile pericole. 
Este ideal pt. pasionatii de drumetii, pescari, cei ce obisnuiesc sa mearga in camping, ciclisti, joggeri, postasi sau orice alta activitate care presupune iesitul in natura. 
 
Specificatii:
Alimentare: 1 x 1.5V AA
Dimensiuni: 84x24x21mm
Suprafata acoperita: 2mp
Autonomie: pana la 6 luni cu un singur acumulator   
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.