vineri, 30 noiembrie 2012

Exterminarea rozatoarelor: care sunt conceptele despre modul lor de reducere?

Modul de furisare al soarecilor este mai putin drastic in comparatie cu cel al sobolanilor corpolenti, insa infestarile lor denigratoare ar putea oferi o multime de provocari. Puteti gasi tactici unice pentru a depasi problema alungarii rozatoarelor.
Atunci cand intruziunea rozatoarelor scapa de sub control, dar nu aveti fonduri pentru deratizarea spatiilor in vederea exterminarii rozatoarelor, consultati-va cu un specialist pentru a rezolva problema indepartarii rozatoarelor din casa Dvs.
In urma deratizarii imaginiile sunt respingatoare, dar daca tratati problema cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete nu veti mai vedea executarea rozatoarelor, fiind cea mai ideala tehnica pentru alungarea rozatoarelor.
 
rat1Ce tehnici distincte puteti utiliza in lupta cu rozatoarele?
 
Evaluarea modalitatitilor pentru alungarea rozatoarelor ar trebui sa o faceti inainte de a incepe orice actiune:
1. in practica
Zilele si noptile moderne trec pe langa noi si apar dispozitive variate ce ne ajuta in lupta impotriva rozatoarelor.
Aceasta dezvoltare a adus cu ea aparate cu un design fantastic pentru a face fata infestarilor si gestionarii metodelor de alungarea rozatoarelor.
Captarea tipica a soarecilor, o tactica existenta in care rozatoarele, dupa capturare, nu mai au alta iesire. Desi a ramas o traditie, totusi este o abordare deosebit de puternica pentru a face fata infestarii rozatoarelor.
 
Desi are partile ei negative, aceasta tehnica nu este foarte costisitoare, doar ca trebuie sa impanziti spatiul cu astfel de capcane pentru a garanta capturarea tuturor rozatoarelor si apoi trebuie sa va ocupati de inlaturarea acestora. Dupa ce treaba de capturare este finalizata, o gramada de corpuri decedate ale rozatoarelor vor imprastia mirosuri neplacute si spatiul trebuie curatat. Aceasta este o munca neplacuta, dar trebuie sa o faceti cat mai repede si sa folositi manusi de plastic pentru protectie si pentru reducerea contactului direct cu aceste rozatoare moarte, deoarece acestea pot raspandi anumite boli.
 
O alta metoda o reprezinta folosirea substantelor toxice pentru eliminarea rozatoarelor. Si aceasta metoda, desi eficienta, are partile ei negative. In primul rand, pot fi afectate animalele domestice care ar putea intra in contact cu aceste substante, mai ales datorita faptului ca substantele toxice sunt amestecate in graunte care constituie hrana si pentru pasarile domestice, de exemplu. O mare atentie trebuie avuta atunci cand va decideti sa utilizati aceasta metoda atunci cand in apropiere sunt copii mici, care ar putea ajunge in contact cu aceste substante si chiar ar putea ingera, din joaca sau curiozitate, aceste momeli toxice. 
 
O alta parte negativa a acestei metode o reprezinta faptul ca, dupa ingerarea momelilor toxice, soarecii sau sobolanii continua sa traiasca o perioada, pana ce survine decesul acestora. In aceasta perioada, soarecii si sobolanii se deplaseaza in alte locuri si nu vor ramane in locul in care au consumat momeala.Acest lucru duce la o serie de consecinte cum ar fi cele legate de imprastierea substantelor toxice si prin alte locuri sau prin moartea acestor rozatoare in locuri  la care se poate ajunge foarte greu si de unde pot fi foarte greu indepartate si se pot raspandi, astfel, mirosuri neplacute de care puteti scapa foarte greu.
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

joi, 29 noiembrie 2012

Strategii pentru a transforma casa ta intr-un mediu placut

In zilele noastre, mentinerea casei bine structurate este adesea o conditie prealabila. Mentinerea unei resedinte curate si ingrijite minimizeaza posibilitatea de distrugere rapida a acesteia si va ajuta sa asigurati un mediu placut si puteti creste plante care resping soarecii. Nimeni nu doreste sa continue sa stea intr-o locatie care este dezordonata si murdara.
 
Iata niste sugestii pentru a mentine un mediu placut in casa Dumneavoastra:
 
– Mentineti casa racoroasa si curata. Fiti convinsi ca locuinta Dvs. nu este un paradis pentru soareci si alte rozatoare. De multe ori, acest lucru se obtine prin simplul fapt de a mentine locuinta curata. Asigurati-va ca bucataria este curatata dupa ce ati gatit sau ati servit masa. Daca aveti recipiente deschise care contin zahar sau alte alimente care ar putea atrage soarecii, trebuie sa le inchideti ermetic si sa le curatati pe exterior. Utilizati repelente impotriva rozatoarelor in locurile in care depozitati alimente. De exemplu, o aroma de eucalipt descurajeaza sobolanii. 

- O alta solutie impotriva rozatoarelor ar fi sa utilizati capcanele pentru soareci sub forma de cutie, care captureaza soarecii dar nu le fac nici un rau, pentru ca in urma mortii acestor rozatoare se pot raspandi mirosuri puternice urate. Evident, pentru tinerea la distanta a rozatoarelor puteti utilifimza aparatele cu ultrasunete impotriva soarecilor sau pe cele cu unde electromagnetice, care creeaza un mediu neplacut pentru aceste rozatoare.
O strategie suplimentara impotriva rozatoarelor este de a separa in mod corect deseurile menajere si de a avea zone speciale pentru depozitarea gunoiului si ambalaje ermetice pentru gunoi. 

Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

miercuri, 28 noiembrie 2012

Repelent anti pisici pe baza de miros

Este foarte importanta mentinerea pisicilor departe de gradina Dvs. Pisicile, mai ales cele salbatice, pot prezenta un pericol grav pentru sanatatea oamenilor si animalelor de gospodarie.
In cazul in care curtea ta a devenit un loc de intrunire de noapte pentru pisicile de cartier, acesta va fi probabil plin de fecale si urina. Pisicile de sex masculin marcheaza teritorile, unde lasa excremente si urina.
 
Pentru gradinari si alte persoane care isi petrec mult timp in curte, in mod constant, pasind in fecalele lor este o pacoste. Deseurile lasate de pisici ar putea fi, de asemenea, un vector pentru orice paraziți, care poate fi transportat de o pisica, ceea ce duce la crearea problemelor de sanatate pentru animalele din gospodarie.
In scopul de a elimina aceste probleme potentiale ar fi necesara indepartarea pisicilor care folosesc gradina sau peluza Dvs, ca pe un cos de gunoi.  Acest lucru este mai usor de zis decat de facut, deoarece pisicile sunt agile si capabile de a trece peste, sub sau in jurul la multe obstacole fizice impuse in calea lor.
Se folosesc mai multe strategii pe scară largă pentru tratarea problemelor legate de pisici.
Eliminarea sursei de hrana:

Pur și simplu eliminarea oricaror surse de hrana de la proprietatea dumneavoastra poate fi un truc. Ca majoritatea animalelor, pisicile – in special pisicile salbatici – intra in curte pentru a cauta surse de hrana. Daca aveti obiceiul de a hrani afara animalele Dvs. de companie, ar fi de recomandat sa intrerupeti aceasta practica si bolul cu resturi de mancare sa-l acoperiti si sa-l duceti inauntru dupa hranire. Cosurile de gunoi, fara capace  pot fi un alt factor legat de atragerea acestora in zona dumneavoastra. Asigurarea capacului pe un container de gunoi poate fi suficient pentru a elimina acea ispita. Aceste metode pot fi eficiente pentru ca pisicile au un singur interes: sursa de hrana. In unele cazuri, cu toate acestea, un motan bine hranit domesticit poate vedea curtea Dvs, pur și simplu ca pe teritoriul sau.

Repelenti anti pisici pe baza de miros:

Cei mai mult proprietari stiu ca pisicile sunt sensibile la mirosuri si pot fi usor influentate prin acestea. Spray-ul de indepartare a cainilor si pisicilor COMPO cu uleiuri eterice va tine departe pisicile de zidurile, gardurile şi trotuarele Dvs. impotriva contaminarii cu urina şi fecale. In acest caz, pisicile sunt determinate sa caute alte zone. Acest spray de indepartarea pisicilor poate fi pulverizat si pe suprafete verticale, deoarece asigura aderenta. Acest spray anti pisici se aplica aproximativ 10 pufuri (5g) pe o suprafata de 60 cmp, cu conditia de a elimina inainte toate impuritatiile lasate de pisici anterior. Substanta activa a acestui repelent anti pisici este metilnonilcetona. (20g/l).
  
Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

marți, 27 noiembrie 2012

Repelentul EMG 3 in 1 va ofera protectie contra daunatorilor

Alegerea repelentului EMG 3 in 1 de la Pestmaster cu unde electromagnetice si ultrasunete este solutia ideala pentru incaperi mari precum depozite, hale, magazine, samd.. In acest mod, puteti preveni si combate urmatorii daunatori: soareci, sobolani, furnici, paianjeni si gandacii de bucatarie. Semnalele ultrasonice isi vor pierde intensitatea in timp ce se deplaseaza. Aceste pot fi absorbite de obiecte moi, cum ar fi covoare, de exemplu, si reflectate de suprafete dure. Semnalele nu pot ajunge in locurile lor de cuibarit sau hranire, in spatele zidurilor, sub podele sau in interiorul crapaturilor. In unele cazuri, anumite rozatoare se pot obisnui cu semalele ultrasonice si unele ar putea reveni in zonele lor de cuibarit, chiar si in prezenta unui produs cu ultrasunete.
 
Cele doua functii ale acestui  aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete va ajuta sa indepartati daunatorii ascunsi in pereti, podele cat si din incaperi. Pentru obtinerea maximei eficente va recomandam sa nu conectati acest aparat antisoareci in prizele din spatele materialelor de constructie, marfurilor sau a altor obiecte solide. Acest aparat antisoareci este sigur pentru animalele de companie, dar nu si pentru cele rozatoare, cum ar fi hamsteri, gerbili, tarantule.
 
Pe panoul frontal al acestui aparat antisoareci se regasesc doua leduri. Cel de culoare VERDE va indica emisia undelor ultrasonice, iar cel ROSU campul electromagnetic. Puteti pricepe un sunet foarte incet, datorita aprinderii si stingerii ledurilor.
Ultrasunetele si undele electromagnetice emise de aparat antisoareci sunt nesesizate de urechea umana, insa perfect receptionate de daunatori, iritindu-le auzul si sistemul lor nervos.
Acest aparat antisoareci este destinatsa fie folosit in special in spatii inchise, oriunde exista posibilitatea de alimentare cu curent electric (230V), sa fie ferit de umezeala si de radiatii mari de caldura. Dupa conectarea unitatii in priza, va oferi protectia unui singur nivel al casei. 
 
Aparatul este dotat si cu o priza auxiliara laterala, construita in aparat, pentru adaugarea unui confort. Este un aparat antisoareci cu un consum economic, doar 1W. Folosirea mai multor aparate simultan mareste fundamental eficienta, deoarece ultrasunetele se lovesc de ziduri si se transmit inapoi. In schimb, undele electromagnetice strabat toata instalatia electrica din peretii casei.
Eficienta maxima a acestui aparat antisoareci se remarca dupa 10 -15 zile de functionare continua, dupa care se lasa sa functioneze acest aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete preventiv pentru a evita patrunderea daunatorilor in incapere. Frecventa ultrasunetelor acestui aparat antisoareci se schimba in continuu, ceea ce este foarte greu de suportat de daunatori.
Utilizarea acestui aparat antisoarecieste nelimitata, nu polueaza mediul inconjurator si va ajuta in permanent sa tina departe rozatoarele si alti daunatori de casa Dvs., fara sa folositi otravuri, metodele clasice. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

luni, 26 noiembrie 2012

Rozatoarele si anotimpul rece

Am intrat in anotimpul iernii, care ne poate aduce un potential de infestare cu rozatoare.
Rozatoarele, in general, nu sunt amatori mari ai timpului rece. Din contra, incep cautarea unui adapost calduros, in momentul cand se arata primele semne ale timpului rece. Asa ca, multi dintre noi stim ca aceste rozatoare isi cauta adapost, de cele mai multe ori chiar in casele noastre. Ele se strecoara, de obicei, prin crapaturi si se infiinteaza in bucatariile noastre. Garajul si pivnita sunt un punct de acces facil pentru rozatoare. Aceste zone, in general, au deschideri sau lacune la tevi, cabluri care ajuta la intrarea rozatoarelor in aceste spatii. Prima etapa ar fi sa sigilati aceste locuri.  Urmatoarea etapa este sa plasati capcane cu lipici in spatele lucrurilor. Verificati-le de mai multe ori daca s-a prins vreo rozatoare
Pe langa prinderea lor, odata intrate in casa, contribuim la cresterea sanselor de capturare, ceea ce va face ca mediul lor propice sa se transforme intr-un adevarat pericol. In cazul in care aceste rozatoare obtin constant, in fiecare noapte, firimituri de paine si apa, care este lasata in ceasca din chiuveta, atunci de ce sa se orienteze dupa momeala din capcane pregatite penru ele. Este important sa va asigurati ca bucataria si zona de locuit sa fie libere de deseuri. In cazul invaziei va recomandam sa pastrati peisajul gol pentru a creste sansele de captare a rozatoarelor.
 
Oamenii par sa creada ca singura modalitate de prindere acestor rozatoare este de a adauga ca momeala in capcanele mecanice branza sau unt de arahide. Rozatoarelor le place sa manance orice. O metoda populara este de a imbiba sirop de ciocolata intr-un fir sau intr-o bila de bumbac legata de un declansator.
Baconul, fasolea, painea sunt foarte bune pentru rozatoare. Incearca combinatia de ciocolata cu untul de arahide. Fiti creativi in privinta prinderii si capturarii acestor rozatoare. Daca veti pricepe bine, veti fi recompensat cu un mediu placut, lipsit de rozatoare.
Cel mai bun lucru este sa achizitionati aparate de la magazinul nostru online, in fiecare zona unde persista invazia rozatoarelor. Pestmaster si Radarcan sunt doua marci renumite. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

joi, 22 noiembrie 2012

Unde sa plasati aparatul anticartita?

Inainte de a utiliza un aparat anticartita, trebuie sa distrugeti toate musuroaiele din zona pe care doriti sa o protejati prin astupare si nivelarea pamantului.
Este important sa nu infigeti aparatele anticartita intr-un musuroi de cartite, deoarece acest lucru va poate imprastia pur si simplu cartitele in toate directiile si sa se localizeze intre aparat anticartita si casa Dvs. Este cel mai indicat sa pozitionati dispozitivul anticartita intre casa Dvs. si cel mai apropiat musuroi de cartita. Nu puteti scapa de cartite, daca au fost localizate sub casa Dvs sau in padure sau sub venisoare de apa.
Aparatul anticartita ar trebui amplasat astfel incat efectul sa fie asemanator cu ceea ce face un caine cu o turma de oi, adica de a ghida cartitele in directia dorita, incet, “urmarindu-le” cu aparatul pe masura ce acestea se indeparteaza.
 
Vet gasi, in stadii incipiente de la folosire, musuroaie mai multe si chiar aproape de aparat anticartita. Acest lucru indica faptul ca aparatul anticartita incepe sa aiba eficenta si cartitele vor deveni dezorientate. Asadar, sa nu intrati in panica!
Cat de adanc trebuie infipt aparatul anticartita in pamant?
Cat mai adanc posibil, dar amintiti-va ca veti avea nevoie intr-o zi sa scoateti tarusul, așa ca infigeti tarusul suficient pentru a obtine o buna aderenta si lasati un spatiu de 2-3 cm liber de la sol.
Cat de mult poate lua procesul de a scapa de cartite si rozatoare?   

Cartitele sunt, de obicei, alungate in termen de 2-3 zile, dar va rugam sa fiti constient de faptul ca procesul de alungare poate, in cazuri rare, lua mai mult de 6 saptamani, asa ca, va rugam sa aveti rabdare.
Daca veti observa mai multe musuroaie, decat inainte, dupa ce ati utilizat aparatul anticartita?
Exista posibilitatea ca activitatea lor sa creasca mult, cand veti incepe sa utilizati aparatul, care se recunoaste prin musuroaiele care vor aparea din ce in ce mai des. Acest lucru este posibil, deoarece vibratiile sunt deranjante pentru ele si sunt in cautarea unei cai de iesire. In cazul in care musuroaiele de cartita vor aparea intre casa Dvs si aparat anticartita, este necesara repozitionarea aparatului intre casa Dvs si  cel mai apropiat musuroi de cartita.  


Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

miercuri, 21 noiembrie 2012

Doua dispozitive anticartite PESTMASTER LED625 pentru un spatiu 1250 mp

Utilizarea acestui dispozitiv anticartite PESTMASTER LED625 reprezinta modul perfect de indepartare a cartitelor, rozatoarelor subterane, dihorilor si popandailor din gradina Dvs.
Aparatul anticartite se alimenteaza prin energia solara si transmite vibratii in sol pentru alungarea rozatoarelor subterane. Aceste vibratii le va irita auzul daunatorilor, simultan vor crea un potential pericol si vor migra departe de gazonul Dvs. Acest aparat anticartite ofera cea mai eficace protectie contra cartitelor si rozatoarelor subterane prin emiterea vibratiilor si sunetelor.
 
Vibratiile transmise de aparat anticartite sunt profunde, vibrand la o frecventa pe care omul nu poate sa o auda, dar provoaca un disconfort cartitelor si rozatoarelor de camp si aceastea vor parasi zona afectata.
Expertii sunt de parere ca, cartitele sunt animale nesociabile si percep zgomotul creat de aparat anticartite, ca un zgomot creat de o alta cartita, care va indemna sa migreze intr-o alta zona.
Va recomandam doua aparate cartite, in cazul in care zona frecventata de rozatoare depaseste 30 metri liniari, la pret promotional de 119.68 Ron cu Tva.
 
Aceste aparate cartite sunt dotate cu panouri solare pentru capturarea luminii soarelui in jurul aparatului. Partea superioara a unui aparat anticartite este confectionata din plastic dur si contine o baterie reancarcabila Ni-Cd, care serveste la operarea celulei solare prin incarcarea solara si ofera protectie pe tot parcursul noptii. Partea inferioara, tarusul, este din aluminiu, care se impinge usor in pamant. Aluminiul este un conductor mai bun, fata de alte materiale, cand vine vorba de emiterea vibratiilor pentru indepartarea daunatorilor.
 
LED-ul cu un sistem de identificare automata, se aprinde in mod automat, atunci cand scade luminozitatea, pentru a lumina gradinia Dvs. fara sa interfereze cu aparatul. LED-ul foloseste acelasi sistem de alimentare solara.
In acest caz, nu mai este necesara folosirea otravurilor, capcanelor si curatarea terenului dupa folosirea acestor metode.
Functioneaza in conditii de siguranta pentru copii si fara chimicale.
 
Aceste aparate cartite radiaza in toate directiile, la o gama de frecventa variata de la 400Hz la 1000Hz și sunt  eficiente pentru un teren de1250 de metri patrati.
Este necesar sa permiteti, ca aceste aparate cartite sa functioneze infipte in pamant cel putin 25 de zile. Atunci cand aceste aparate cartite lucreaza, veti auzi un sunet functionand la fiecare 30 de secunde. Cartitele nu pot percepe acest sunet, insa, ne dovedeste buna functionare a aparatului. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

marți, 20 noiembrie 2012

Care sunt avantajele celor doua aparate contra cainilor

Eutanasierea cainilor din punct de vedere uman  nu este cea mai buna solutie.
Nu poţi extermina toti maidanezii, cum nici nu poti fi de acord nici cu inmultirea lor peste masura. Pentru a avea propria protectie contra cainilor va oferim singura solutie: doua aparate mobile cu ultrasunete contra cainilor agresivi la pretul de 99.99 Ron.
Care sunt avantajele la cele doua aparate contra cainilor?
  • Amandoua aparate contra cainilor emit ultrasunete prin intermediul unei boxe speciale, care alunga cainii agresivi. Aceste aparate contra cainilor sunt calibrate la o gama de frecventa 20.000 – 25.000 Hz. Ultrasunetele nu sunt percepute de urechea umana, intrucat timpanul nu vibreaza indeajuns de repede la frecvente peste 20.000 Hz pentru a percepe sunetul.. Insa unele animale sau insecte, pot percepe ultrasunete pana la 240.000 Hz.
  •  Amandoua aparate contra cainilor sunt dotate cu lanterna cu flashuri puternice pentru a fi utilizate in locuri intunecate.
  • Aparatul Pestmaster Ag-015 are curea de mana pentru mersul pe jos. Aceasta curea de mana permite o purtare comoda.
  • Cele doua aparate contra cainilor se alimenteaza cu ajutorul bateriei de 9V.
  • Aceste aparate contra cainilor au design modern si sunt silentioase – se pot folosi  in timpul mersului pe jos, chiar si de copiii care se intorc acasa seara de la scoala, printre blocuri, sau pe drumuri unde haitele de caini sunt prezente.
  • Non toxice – nu folosesc chimicale, otravuri sau alte substante periculoase
  • Ecologice – nu polueaza mediul
  • Pot fi purtate usor, intrucat au greutate mica si dimensiuni reduse.
  • Aceste aparate contra cainilor pot fi utilizate de catre postasi, biciclisti, joggeri, politisti, echipe de interventie, curieri, femei, batrani si persoane cu fobii de caini.
  • Raza mare de acoperire. Superdogchaserul actioneaza la 12 ml, iar Pestmaster Ag-015 la 15 ml.
  • Aparatul Pestmaster Ag-015 poate fi utilizat, ca alarma, ce poate fi perceputa si de oameni. Aceasta functie a acestui aparat contra cainilor poate fi practic in cazul persoanelor ce sunt atacate de diversi agresori si vor speria raufacatorul.
  • Efectul optic al flash-urilor puternice, ce vor speria animalul, suplimentand si mai mult eficienta aparatului contra cainilor.
  • Aparatul Pestmaster Ag-015 poate fi utilizat ca un dispozitiv de dresaj, care ajuta sa tina sub control cainii vagabonzi, care sapa prin gunoaie sau prin paturi de flori.
 
Lupta impotriva daunatorilor poate fi castigata cu ajutorul acestor dispozitive moderne ce funcţioneaza cu ultrasunete imperceptibile de urechea umana.
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

luni, 19 noiembrie 2012

Aparat profesional impotriva soarecilor si sobolanilor

Aparatul anti soareci este dotat cu doua boxe speciale, capabile sa redea unde ultrasonice, ce afecteaza sistemul nervos central al rozatoarelor precum soareci si sobolani. In cazul liliecilor, aparatul bruiaza ultrasunetele emise de ei, dezorientandu-i. Liliecii, fiind aproape orbi, emit ultrasunete pentru a se ghida, si pentru a crea o harta a mediului inconjurator, asemenea radarelor avioanelor.  
 
Ultrasunetele emise se lovesc de obiectele din jur, si se intorc inapoi la liliac.  Radarcan 12RC practic va bruia acest sistem de orientare a liliecilor, fortandu-i sa nu patrunda in suprafata acoperita de aparat.
Produsul este destinat atat uzului interior, cat si exterior. Poate acoperi o suprafata de pana la 500 de mp la interior, si pana la 100 mp la exterior. Constructia aparatului este una foarte robusta, rezistenta. Totusi, chiar daca poate fi folosit la exterior, nu permiteti apei sa patrunda in aparat sau in adaptorul de 220V.
Aparatul anti sobolani se porneste imediat ce a fost alimentat la priza de 220V. Fara alte setari complicate, fara consumabile sau substante toxice.
 
Se poate folosi in orice zona si in orice imobil: case rezientiale, apartamente, garsoniere, scoli si gradinite, baruri, cafenele, hale industriale, spitale, centre medicale, cabinete veterinare, restaurante, centre comerciale, alimentare, etc.
Nu produce fum, nu degaja mirosuri neplacute, nu foloseste substante toxice. Deasemenea, ultrasunetele nu pot fi auzite de oameni sau animelele de companie, deci poate fi folosit inclusiv noaptea, fara grija de a va deranja vecinii.
Aparatul anti soareci este foarte robust, carcasa este din metal, foarte atent finisat. De altfel, toate produsele Radarcan sunt de o calitate superioara, si sunt fabricate in UE. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

vineri, 16 noiembrie 2012

Dispozitiv electronic anti furnici

Aparatul anti furnici are o constructie foarte simpla si usor de utilizat. Doar se introduce in priza si atat. Odata alimentat, acesta va incepe sa emita un camp electromagnetic, ce va “inveli” firele electrice din casa. Intrucat furnicile folosesc campul magnetic al Pamantului pt. a se ghida, aparatul SC-8H va afecta aceasta functie a furnicilor, dezorientandu-le, si fortandu-le sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 200 de metri patrati.
 
Aparatul impotriva furnicilor nu prezinta niciun buton, nu necesita setari sau intretinere periodica. Nu foloseste consumabile sau substante toxice, nu produce fum si este complet silentios. Pt. controlul bunei functionari a aparatului, pe panoul frontal este situat un LED de culoare rosie, ce va functiona intermitent, indicand faptul ca aparatul functioneaza in parametri normali. 
 
Ecologic si non toxic: aparatul anti furnici foloseste unde electromagnetice, ce vor alunga furnicile, fara sa le omoare, evitand descompunerea acestora in casa. Fara substante toxice, fara foc, fara fum.
Simplu de utilizat: doar introduceti aparatul in priza, si scapati de furnici
Modern: carcasa robusta, cu un design modern, ce nu va atrage atentia intr-un mod neplacut. Inlocuieste cu succes capcanele cu lipici sau sprayurile toxice, ce pot provoca probleme medicale batranilor, copiilor sau persoanelor astmatice.
Poate fi folosit in orice incapere: camera copiilor, bilbioteci, case si vile, apartamente si garsoniere de bloc, camine, librarii, institutii publice, banci, magazine alimentare, cladiri de birouri, etc. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

joi, 15 noiembrie 2012

Combaterea cartitelor cu aparatul PESTMASTER LED625

PESTMASTER LED625 este un dispozitiv electronic, destinat alungarii cartitelor si altor rozatoare subterane. Aparatul are un motoras ce va transmite vibratii. Aceste vobratii se vor propaga prin pamant, fiind resimtie de animalele pe care dorim sa le combatem pana la o distanta de aproximativ 625 metri patrati. Vibratiile sunt transmise la intervale de timp regulate, pentru a simula miscari ale pamantului, ce sunt percepute si interpretate de daunatori ca potential pericol si vor parasii zona acoperita. Pe langa vribratii, aparatul anti cartita mai emite prin intermediul unei boxe si sunete, pentru a spori eficienta dispozitivului.
 
Modelul PESTMASTER LED625 anti cartita se alimenteaza prin intermediul unui panou fotovoltaic direct de la lumina Soarelui. Nu necesita asadar verificarea si schimbarea periodica a bateriilor, sporind confortul in utilizare si intretinere. Acumulatorii incorporati vor inmagazina energia acumulata in timpul zilei, pentru a alimenta aparatul si pe perioada noptii.
LED-ul incorporat se va apronde la lasarea intunericului, si va crea o atmosfera placuta in gradina in care instalati aparatul. LED-ul foloseste acelasi sistem de alimentare ca si mecanismul de alungare a daunatorilor, si anume solar. Nu trebuie deci sa schimbati baterii sau sa il incarcati.
 
Aparatul are  forma unei ciuperci, si este compus din doua parti. Partea inferioara ae forma unui tarus, este din aluminiu, se introduce in pamant si contine mecanismul care emite vibratiile si sunetele. Partea superioara, din material plastic de culoare verde, contine panoul fotovoltaic si sistemul de alimentare, si va ramane deasupra solului, expusa la lumina Soarelui. Conectati firul partii inferioare la mufa partii superioare. Apoi asamblati cele doua parti ale aparatului, si introduceti-l in pamant circa 3/4, astfel incat linia unde se imbina cele doua parti sa fie deasupra solului, iar apa sa nu intre in aparat. 
Atentie: Suprafata acoperita (625mp) poate fi afectata de natura solului, precum si de obiecte sau relief. Un sol afanat sau mlastinos nu va propaga vibatiile la fel de bine precum unul bine compactat si uscat. De asemenea, radacinile copacilor, fundatiile caselor, pietrele din sol, pot afecta propagarea acestor mini unde seismice. 
Atentie: Aparatul trebuie introdus in pamant fara al forta. Nu bateti cu ciocanul dispozitivul, nu folositi forta excesiva la introducerea in sol si nu il desfaceti. In cazul in care terenul este prea dur, sapati o gaura de ghidaj in sol, apoi introduceti dispozitivul si tasati pamantul in jurul acestuia. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

miercuri, 14 noiembrie 2012

Dispozitiv cu senzor de miscare si alarma acustica anti animale, pasari si salbaticiuni

Aparatul este destinat protectiei gradinilor, campurilor cu recolte, livezilor, fermelor si alte zone impotriva pasarilor precum ciori, vrabii, porumbei, pescarusi, etc sau chiar animale mici. Are forma unui tarus, pentru a putea fi introdus in pamant, in nisip, in zapada, etc. Are un senzor de miscare PIR, pentru detectarea pasarilor sau animalelor nedorite. Odata simtita prezenta unui daunator, va declansa o alarma acustica, ce imita sunetul pasarilor de prada si al animalelor salbatice, care vor alunga daunatorii pe care dorim sa ii combatem. 
Alimentarea se face cu patru baterii, de tip D. Suprafata acoperita de senzorul de miscare este de aproximativ 70 de mp. Volumul sunetului emis este de 110dB. Aparatul nu este destinat uzului in zonele rezidentiale, intrucat zgomotul produs de aparat poate deranja vecinii. Se preteaza in schimb pt. protejarea gradinilor de legume si flori, livezilor, fermelor, etc, impotriva pasarilor precum ciori, vrabii, porumbei, sau animale mici precum dihori, jderi, vulpi, iepuri, etc. Deasemenea, va puteti proteja imobilele si terenurile de la munte sau mare, impotriva pescarusilor sau animalelor salbatice din padure.
 
Aparatul este alcatuit din doua parti. Partea inferioara, care are forma unui tarus, si este fabricata din metal, se introduce in pamant si adaposteste si bateriile. Partea superioara, din material plastic dur, inglobeaza boxa, senzorul de miscare si partea electronica. 
Pentru punerea in functiune, se introduc bateriile respectand polaritatea bornelor, si apoi se conecteaza cele doua parti ale aparatului cu ajutorul firului de legatura. Se asambleaza apoi aparatul, si se introduce in pamant. Daca solul este prea tasat si opune rezistenta, se recomanda saparea unei gauri de ghidaj. 
Aparatul are doua moduri de functionare, si anume Auto si PIR. In modul Auto, aparatul va emite alarma la fiecare 30 de minute, iar pe timpul noptii de va opri. In modul PIR, de fiecare data cand aparatul va sesiza miscare, va declansa alarma pt. cateva secunde.
 
Specificatii:
Alimentare: 4 x D (R20)
Suprafata acoperita de senzorul PIR: 70mp
Unghiul acoperit de senzorul PIR: 110°
Volumul alarmei acustice: 110 dB
Material carcasa: aluminiu si plastic ABS 

Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

marți, 13 noiembrie 2012

Aparat profesional cu ultrasunete impotriva soarecilor si altor daunatori

Aparatul are incorporate doua boxe speciale, ce pot emite ultrasunete. Acestea sunt sunete de inalta frecventa, peste 20.000 Hz, in afara gamei perceputa de urechea umana. 
Undele ultrasonice vor fi insa resimtite de animalele mici, rozatoare, soareci si sobolani. Presiunea audio emisa va afecta sistemul auditiv si cel nervos al rozatoarelor, provocandu-le discomfort, panica, teama, oblingandu-le in acelasi timp sa renunte la hrana si adapost si sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este in suprafata de aproximativ 465 metri patrati.
Instalare: 
Aparatele de acest tip nu necesita setari complicate, iar Conrad Vario nu face exceptie. Imediat ce ati introdus aparatul in priza, acesta va incepe sa emita ultrasunete
Pe panoul din spate aveti pozitionata mufa pentru alimentarea cu curent electric, un buton pentru modificarea manuala a frecventei si un buton de test.
In mufa pt. alimentare introduceti doar adaptorul furnizat in pachetul original al produsului. Nu incercati sa deschideti aparatul, intrucat exista pericolul unui soc electric ce va poate afecta sanatatea. 
Potentiometrul pt. modificarea frecventei este de culoare neagra si se roteste la stanga pt. o gama de frecvente mai mica, si la dreapta pt. o gama mai ridicata. Aparatul acopera frecvente intre 20 si 60 kHz. Este indicata reglarea potentiometrului la intervale de timp regulate, pt. a preveni obisnuirea sau imunizarea daunatorilor la frecventele aparatului.
Butonul de TEST va simuleaza aproximativ modul in care sunt emise ultrasunetele, pe toata gama intre 20 si 60 kHz.
  
Aparatul este destinat uzului interior. Intrucat nu foloseste substante toxice, este complet silentios si nu produce fum, poate fi folosit practic oriunde. In sere, in sali de mese, in biblioteci, in sali de conferinta, in apartamente, case de vacanta. 
Are incorporat un sistem de siguranta pentru a preveni scurtcircuitul. Designul compact, elegant si futurist in acelasi timp, precum si culorile neutre il recomanda chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti, care nu vor sa atraga atentia, dar vor sa aiba un mediu lipsit de rozatoare si gandaci.
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. 

luni, 12 noiembrie 2012

Aparat portabil cu ultrasunete impotriva rozatoarelor si gandacilor – Radarcan 10RC

Aparatul este dotat cu o boxa speciala, capabila sa redea ultrasunete, cu frecventa de peste 20.000 Hz, valoare de la care urechea omului nu poate auzi. Animalele si insectele percep insa aceste unde ultrasonice, provocandu-le o stare de neliniste, de disconfort, si in final, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat, care in acest caz este de 20 de metri patrati.
Aparatul este portabil, de dimensiuni reduse. Functioneaza cu 4 acumulatori 1.5V AA, neinclusi in pachet. Este ideal pt. amplasarea in locuri greu accesibile sau unde nu exista prize electrice. Poate fi folosit de exemplu in poduri, pivnite, sub scari, in camara, in hambar, in gradina, in sera, in biblioteca, in sali de mese, in restaurante, etc.
 
 Pt. instalarea bateriilor, desfaceti capacul din spatele aparatului, si montati cele 4 baterii respectand polaritatea bornelor. Aparatul va porni imediat ce toate bateriile au fost instalate. Desi dvs. nu veti auzi nimic, un led de control de culoare rosie situat pe panoul din fata aparatului va confirma functionarea acetuia. Ultrasunetele se emit prin boxa din partea stanga a aparatului. Nu obturati boxa si nu ascundeti aparatul in spatele obiectelor de mobilier masiv, corpurilor solide sau in spatele perdelelor. Propagarea ultrasunetelor poate fi afectata de obiectele din jur, intrucat aceste unde nu trec prin obiecte solide.

Avantaje:
Dimensiuni si greutate reduse. Puteti folosi aparatul oriunde, in orice camera. Il puteti pune in masina cand plecati in drumetii, in camera copiilor, in camara, etc. 
Sigur si eficient. Nu foloseste substante toxice sau chimicale. Nu produce fum. Nu necesita intretinere sau consumabile. Nu afecteaza omul sau animalele de companie mari, precum caini, pisici, pesti, papagali.
Modern. Carcasa este dintr-un material plastic ABS, foarte bine lucrat, ce va asigura o rezistenta sporita in timp. Calitatea produselor Radarcan, fabricate in UE, este foarte mare.

Specificatii tehnice:
Alimentare: 4 x 1.5V AA
Suprafata acoperita: 20mp
Dimensiuni: 72x97x34mm  
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

vineri, 9 noiembrie 2012

Cum scapam de gandacii de bucatarie?

Se incapataneaza sa ne ocupe spatiul personal. Omori unul, noaptea te trezesti in chiuveta cu inca zece. Scoti bluza preferata din dulap, dar dupa ea vezi ceva miscand. Este el, gandacul de bucatarie, insotit mereu de prieteni si descendenti. Cum scapam de acesti vizitatori inopinati?      
 
1. Globol gel pentru gandaci de bucatarie: este un preparat revolutionar si extrem de eficient in lupta gandacilor.Gandacii de bucatarie sunt atrasi de o substanta speciala, consumand otrava, moartea gandacilor surviene imediat. De recomandat aplicarea acestui gel gobol pentru gandaci  in orice zone unde aparatia lor este frecventa. Poate fi folosit punctual si in locuri greu accesibile. Locurile preferate de gandaci de bucatarie sunt cele intunecoase si umede.
Un tub de Globol gel anti gandaci se poate utiliza pentru 3 camere a 20 mp
Globol gel pentru gandaci este un insecticid, care nu se elibereaza in aer.
Se repeta aceasta procedura in termen de 3-4 saptamani.
 
2. Sanitox + Taifun – Solutii eficiente pentru combaterea tantarilor, mustelor, paduchilor, purecilor, capuselor, termitelor, furnicilor, moliilor, paianjenilor, gandacilor
 Taifun si Sanitox 21CE anti gandaci sunt insecticide in forma concentrata, ce se utilizeaza diluate in apa. In cazul flacoanelor de 50 de ml, turnati continutul unui flacon intr-un litru de apa. (amestecul se face separat, nu amestecati solutiile!)
Amestecul acestor solutii anti gandaci  se pulverizeaza fie cu pulverizatoare profesionale (vermurel), fie cu ajutorul unora pe care le gasiti in orice gospodarie (de ex. un pulverizator de solutie de curatat geamuri, pe care il clatiti bine in prealabil).
 De ce recomandam folosirea combinata a celor doua produse:

In timp ce Taifun nu prezinta miros si nu produce discomfort de niciun fel, Sanitox 21CE are un miros usor intepator, ce va persista circa 2-3 ore. Sanitox prezinta avantajul actiunii imediate, adica va omori insectele in cateva minute de la contact. Ambele produse au remananenta garantata circa 60 de zile, durata ce poate varia in functie de locul si suprafetele tratate.
Astfel, puteti folosi Sanitox 21CE ca “produs de soc”, pt. curatarea imediata a zonei. Dupa 2-3 ore, timp in care mirosul insecticidului se va disipa, puteti reveni in zona tratata. Ulterior, puteti repeta procesul de tratare cu Taifun, pentru o eficacitate maxima in timp.  

Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

joi, 8 noiembrie 2012

Dispozitiv cu ultrasunete si lampa stroboscopica pentru alungarea soarecilor, sobolanilor si unor insecte zburatoare (160mp)

Aparatul PR 500.2 emite o gama de ultrasunete variate, pentru a afecta un spectru mai mare de daunatori. In general, ultrasunetele de joasa frecventa afecteaza animalele mai mari, iar cele de inalta frecventa animalele de dimensiuni mai reduse. 
Ultrasunetele sunt imperceptibile pt. urechea omului, dar afecteaza sistemul nervos al daunatorilor. Este cunoscut faptul ca animalele au toate simturile mult mai dezvoltate ca ale omului. Mirosul, vazul si auzul sunt necesare animalelor pt. a supravietui, fiind foarte dezvoltate, si in acelasi timp, foarte sensibile. Aparatele ultrasonice se bazeaza tocmai pe aceasta sensibilitate crescuta. Ultrasunetele pe care animalele le percep ca niste zgomote foarte ascutite, in genul “unghiei pe tabla de scris”, vor obliga animalul sa paraseasca zona acoperita de aparat. 
 
Odata introdus in priza, aparatul va emite un sunet. Cele 2 LED-uri, verde si albastru vor porni intermitent intr-un ritm rapid, dupa care vor emite constant. 
Aparatul are doua moduri de functionare, ce se pot selecta cu ajutorul unui buton, aflat in partea stanga a aparatului. Prima selectie a butonului este in modul cu ultrasunete, a doua ultrasunete insotite de un flash emis de un LED alb puternic, din partea inferioara a aparatului. 
In timpul functionarii aparatului, dvs. nu veti auzi nimic. LED-uri ce se gasesc pe panoul frontal al aparatului confirma buna functionare a acestuia. Sub nicio forma, nu desfaceti aparatul, altfel pierdeti garantia. Risc de soc electric!
 
Destinat uzului impotriva soarecilor, sobolanilor si liliecilor. Alti clienti au mentionat faptul ca este util si in alungarea gandacilor de bucatarie.
Design-ul modern al aparatului PR 500.2 il face ideal pt. uzul in birouri, magazine alimentare, restaurante, scoli, gradinite, etc. Nu va atrage atentia, pt. ca nu emite zgomot, fum sau miros. Deasemenea, nu foloseste otravuri periculoase, deci este sigur pt. copii, batrani sau alimente. 
Deasemenea, nu afecteaza animalele de companie, precum caini, pisici, papagali. Poate afecta insa porcusori de guineea, hamsteri, sinsila (chinchilla)
 
Specificatii tehnice:
Alimentare: 220V / 50Hz
Consum de energie: 7W
Aria de acoperire: 160 mp 

Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

miercuri, 7 noiembrie 2012

Cum poti impiedica rozatoarele de a intra in proprietatea ta?

Poti lua masuri pentru a impiedica o posibila invazie de soareci in proprietatea ta.
1. Eliminati sursele de hrana si apa:
  • Pastrati gunoiul in recipiente de metal cu capace care inchid ermetic recipientul.
  • Nu arunca carne, oase, grasimi sau resturi de produse alimentare in gunoi.
  • Asigura-te ca gunoiul este departe de casa. Mentine in mod corespunzator distanta.
  • Aduna fructele si nucile cazute pe jos din curtea ta.
  • Nu lasati peste noapte hrana ramasa de la animalele de companie. Curatati deseurile si produsele alimentare din adaposturile animalelor de companie.
  • Echipeaza fermele de pasari cu tavi si seminte curate varsate de  mai multe ori.
  • Reparati orice scurgere sanitara pentru a elimina apa colectata. Sa mentineti piscinele exterioare acoperite, cand nu le utilizati.
2. Eliminati refugiul secret al soarecilor:
  • Nu planta arbusti sau flori aproape de cladire.Pastrati un spatiu liber intre cladire si plante si lasati 15 20 cm pe langa planta. Taiati in mod regulat iarba si santul din zona.
  • Scoateti grameziile de cherestea neutilizata din magazii sau cladiri.
  • Nu depozitati masinile si mobilierele vechi in exterior.
  • Pastrati cherestelele si lemnele de foc pe standuri la 30 – 45 cm de sol.
3. Protejati cladirea:
  • Acoperiti guriile de aerisire cu plasa de otel pentru a impiedica intrarea soarecilor.
  • Repara crapaturile in fundatiile de ciment.
  • Contruieste adaposturile pe placi de beton.
  • Instalati aparate cu ultrasunete pentru e elimina posibilatea de invazie de soareci.
  • Folositi aparate cu unde electromagnetice pentru a preveni intrarea soarecilor in pereti sub gipscaton, in plafon.
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

marți, 6 noiembrie 2012

Soarecii si solutii pentru alungare soareci

Unii dintre musafirii nepoftiti de acasa sunt soarecii. Nimeni nu vrea sa-i aiba prin preajma si de aceea se cauta solutii pentru alungare soareci.
Soarecii pot sa se aventureze in orice parte a proprietatii tale. Ei se folosesc de orificiile mici din caile de acces, din podea sau guri de aerisire pentru a patrunde in casa. Ei pot adopta si alte comportamente pentru a intra in casa, fiind foarte curiosi din fire. Dat fiind ca soarecii pot patrunde usor in locuinte, nu este o sarcina prea usoara sa-i tinem la distanta.
 
Soarecii patrund in locuinte si distrug tesaturile, mobilierul si produsele din piele. In principal, ei cauta mancare, cerealele fiind preferatele lor, dar nimic nu ii retine sa roada tot ce le sta in cale. Ba mai mult, ei pot patrunde in bucatarie si lasa gunoi, excremente si alte mizerii pe langa alimente si pot raspandi, astfel, o serie de boli grave.
Din moment ce soarecilor le place sa se stabileasca in locurile din casa unde isi duc diverse varietati de hrana, ei incearca sa-si procure aceasta hrana din interiorul casei. Ei se simt in siguranta in interiorul casei si sunt protejati de alti pradatori cum ar fi animale de companie, bufnite, vulturi, ulii si alte animale care-i vaneaza.
 
In plus, ei sunt protejati de caldura excesiva sau de frigul de afara. Ei cutreiera prin toata casa in cautarea de produse alimentare.
Asadar, pentru alungare soareci trebuie sa duci o lupta apriga. Desi solutiile antisoareci sunt numeroase, uneori modul gresit de aplicare a lor duce la insuccese in eliminarea rozatoarelor. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

luni, 5 noiembrie 2012

Informatii despre soarecii de casa

Soarecii sunt conoscuti ca purtatori de Salmonella, care este o forma cunoscuta a intoxicatilor alimentare iar infectia la om apare, de obicei, cand intra in contact cu materiile fecale ale soarecilor. Simptomele pot include diaree si varsaturi. Roaderea soarecilor face parte din comportamentul lor natural si prin aceasta activitate pot crea daune cablurilor electrice, tevilor de plumb si fitingurilor. De asemenea, soarecii pot dauna si produselor alimentare, care necesita sa fie aruncate din cauza contaminarii cu excremente, urina si firele lor de par.
 
Soarecele de casa cantareste pana la 25 grame si are lungime de 7-9 cm, blana gri-maro, cu o coada subtire, fiind mai lunga decat corpul sau. Avand in vedere, ca este mult mai mic si cu coada mai subtire decat sobolanul, soarecele de casa nu se poate confunda cu el. Soarecii au culoarea intunecata, insa simtul lor de auz este foarte acut si sunt deosebit de sensibili la orice zgomot.  Ca si sobolanii, soarecii sunt omnivori, se pot hrani cu orice, dar mancarea lor preferata o reprezinta cerealele. Cu toate acestea, spre deosebire de sobolani, soarecii au nevoie de mai multa apa potabila, in cazul in care alimentele lor sunt uscate.
 
Soarecii de casa sunt adesea gasiti in case, zonele urbane si rurale. In principal,un locuitor al casei poate sa traiasca linistit multi ani la rand fara sa gaseasca soarecele in sistemul lui de canalizare. Soarecele de casa are tendinta de a vizina atunci, cand traiesc in aer liber, sau in cazul in care nu-si gaseste niciun loc ascuns. Soarecii sunt alpinisti buni, se pot urca pe peretii verticali, in cazul in care suprafetele sunt suficent de dure. 
 
Ei se pot tara prin orificii mici, de aproximativ 6 mm, astfel incat sa intre usor si sa alerge  intre peretii cavitatii, golurile de tavan si in spatele plintei, unde pot face si cuiburi mici. In conditii normale, soarecii se pot reproduce in fiecare a patra saptamana, si se pot naste maxim 4-5 pui de soareci. Soarecii de casa pot trai peste doi ani, ca si animalele de companie, desi in salbaticie este putin probabil sa supravietuiasca mai mult de 6-12 luni.
Plasarea capcanelor, otravurilor te ajuta la eliminarea problemei, iar folosirea aparatelor cu ultrasunete te ajuta sa tii soarecii de casa la distanta. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

vineri, 2 noiembrie 2012

Protectia unei case cu aparatul antidaunatori Duo Pro

In cazul in care daunatorii au patruns in proprietatea sau in casa Dvs., ei va pot transmite diferite boli care sa va ameninte sanatatea si chiar viata Ds. sau a familiei Dvs..
Sobolanii sunt experti in a gasi cele mai reduse spatii din casa.
Iata o metoda eficenta pe care o puteti adopta cu usurinta pentru a respinge daunatorii din casa.
Utilizarea aparatului cu ultrasunete si unde electromagnetice Duo Pro este solutia ideala pentru combaterea urmatorilor daunatori: soareci, sobolani, gandaci de bucatarie, gandaci de Colorado, purici, furnici, paianjeni, greieri, muste, lilieci si alte rozatoare si insecte daunatoare.
 
Cele doua functii ale acestui aparat cu ultrasunete va ajuta sa indepartati rozatoarele si alti daunatori din incapere.
Modul Ultrasonic emite ultrasunete, prin boxe duble acoperind un unghi de 360 grade, la frecvente continuu variabile intre 25.000 si 65.000 de Hz pentru a evita obisnuinta daunatorilor. 
Modul Transonic, emite pulsuri de unde ultrasonice, sub forma de unde de soc puternice, la o singura frecventa, de 25.000 Hz.
Aparatul antidaunatori se poate seta pe un singur mod de functionare sau pot fi combinate cele doua moduri. Acest aparat antidaunatori protejeaza in mod eficent o suprafata de pana la 550 mp neobstructionata.
Acest aparat antidanatori se alimenteaza la reteaua electrica 230V cu ajutorul adaptorului inclus in pachet. In partea inferioara a aparatului antidaunatori, puteti seta modul in care acesta sa emita: 
- pulsuri ultrasonice: pulseaza Led-ul verde
- ultrasunete: : pulseaza Led-ul rosu
- combinat ultrasunete cu pulsuri: : pulseaza Led-ul verde + rosu
 
Acest dispozitiv antidaunatori nu foloseste substante toxice, nu produce fum sau mirosuri neplacute, iar ultrasunetele nu pot fi auzite de om sau de animalele mari de companie. Poate fi folosit cu succes in orice mediu: casa, apartament, restaurant, scoala, birou, subsol sau orice zone interioare
Va recomandam utilizarea acestui aparat cu ultrasunete si pulsuri sonice pe tot parcursul anului. Daunatorii vor renunta la sursa lor de hrana, apa si adapost si se vor muta departe de casa Dvs.
Acest aparat cu ultrasunete nu interfereaza cu televizoare, aparate de radio, alarme anti-efractie, detectoare de fum, aparate auditive sau alte echipamente electronice. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

joi, 1 noiembrie 2012

Informatii despre utilizarea otravurilor impotriva rozatoarelor

Soarecii si sobolanii sunt usor detectati lasand in urma o multime de dovezi. Ei rod cutiile de cereale sau alimentele uscate din pungi de plastic, lasand mizerie in urma lor. Semnele de roadere de pe conducte si tamplarie reprezinta alte semne ale infestarii cu rozatoare. Excrementele de culoare maro inchis sunt, de asemenea, frecvent intalnite in alte zone. Sobolanii si soarecii se ascund deseori in pereti si in podea sub grajduri, garaje sau fundatii. Este posibil sa-i auziti miscandu-se prin preajma sau chiar sa-i auzit mestecand cand in casa este liniste.
 
Ce ar fi daca ati utiliza otravuri impotriva rozatoarelor?
Nu este cea mai buna idee sa utilizati otrava sau momeli otravite impotriva rozatoarelor. Soarecii sau sobolani otraviti se pot tara in alte parti si muri, iar corpurile lor pot fi greu de gasit si pot imprastia mirosuri neplacute sau chiar raspandi boli. Otravurile pot, de asemenea, dauna accidental animalelor de companie, animalelor salbatice sau chiar copiilor.
 
Dupa ce incercati masurile preventive impotriva rozatoarelor, daca problema daunatorilor persista si totusi doriti sa utilizati otravuri, trebuie sa luati in considerare urmatoarele:
– imprastiati mancare neotravita cateva zile, anterior celei otravite, astfel incat rozatoarele sa se obisnuiasca sa se hraneasca in zona respectiva;
– stabiliti zone pentru otravire unde nu au acces copii sau animalele de casa;
– daca exista copii sai animale de casa prin preajma, plasati otrava in cutii protejate si incuiate sau statii de intoxicare;
– plasati otrava  impotriva rozatoarelor adanc in vizuine, tunele sau gauri;
– schimbati momeala otravita frecvent si inainte de a incepe sa miroase urat;
– indepartati rozatoarele moarte si toate momelile otraite odata ce controlul daunatorilor s-a incheiat.
   
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.