vineri, 29 martie 2013

Pastrati daunatorii departe de casa dvs

22images      Conditiile de viata pot insemna o gama larga de intalniri cu diferite animale salbatice. Cartitele, soarecii, serpii, șobolanii, liliecii sau veveritele pot crea adaposturi in curtea, garajul, mansarda sau in peretii casei Dvs. In natura, aceste animale pot parea linistite, dar cand invadeaza zona dumneavoastra, acestea pot deveni factori nocivi si daunatori ai casei.
               Luati in considerare aceste fapte:
Daca ar fi sa cantarim fiecare fiinta umana de pe fata pamantului si apoi sa cantarim fiecare insecte unica de pe fata pamantului, greutatea unei insecte daunatoare ar fi de 2,5 ori mai mare decat greutatea fiintei umane. Sau aceasta: pentru fiecare om de pe fata pamantului, exista aproximativ 200 de milioane de insecte daunatoare.
 
    Insectele joaca un rol vital complex in pamant si delicat de echilibrat in sistemul ecologic. Fara insecte nu am beneficia de calitatea vietii de care ne bucuram astazi. Dar cand insecte daunatoare infesteaza casele noastre, peluzele, cladirile si locurile publice, multiplicandu-se in proportii geometrice, echilibrul delicat va fi perturbat, iar sanatatea si siguranta noastra vor fi amenintate.
    Furnicile, plosnitele, paianjenii, gandacii, greierii, viespile, capusele, rozatoarele, etc. intra in cladiri si proprietati, fiind in cautare de hrana, caldura si siguranta. Este imposibil sa le tineti afara! Dar regula degetului mare: atunci cand veti incepe sa observati daunatorii sau unele semne care dovedesc prezenta lor, aveti o problema si trebuie sa luati masuri.

     Un profesionist certificat de la firma noastra de deratizare ar putea sa va inspecteze si sa va evalueze casa Dvs.. Daca ati observat semnele de infestare lasate de insecte daunatoare, ati putea fi surprins de ceea ce acesti experti de la deratizare, care știu unde sa se uite și ce sa caute, vor gasi. Cunoștințele lor sunt foarte vaste referitor la obiceiurile si nevoile daunatorilor.

    Dupa o inspecție amanuntita la proprietate, va vor prezenta cu un plan de actiune. Planul ar putea include utilizarea de insecticide, pesticide sau capcane. Ei vor localiza, de asemenea, sursele de infestare, eliminandu-le. In cazul in care au fost aduse daune proprietatii dumneavoastra, ei va vor informa. Daca sanatatea dumneavoastra este in pericol din cauza insectelor daunatoare, va vor da sfaturi cum sa restaurati conditiile de siguranta si pe cele sanitare. Consilierii de la vanzari, in cele din urma, va vor educa cu privire la modul de a preveni acesti daunatori si o eventuala infestatie in viitor, cuprinzand o estimare deplina si completa referitor la costuri.

       La primul semn de infestare de insecte sau de amenintare de animal salbatic, apelati un expert de control imediat!

   Magazin.anti-daunatori  este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

joi, 28 martie 2013

Combaterea si folosirea rodenticidelor contra rozatoarelor

    Rozatoarele aduc prejudicii cladirilor, contamineaza alimentele si transmit boli oamenilor. Rozatoarele sunt foarte diverse; familia rozatoarelor include sobolanii, șoarecii, popandaii, soarecii de camp si castorii (mamifere rozatoare semiacvatice) si multe altele. Sunt, de asemenea, adaptabile, capabile de a invata din incercari si erori. Ca rezultat, oamenii care au depus toate eforturile in combaterea rozatoarelor, s-au luptat mereu pentru a “construi cea mai buna cursa de soareci“.
Rodenticide1
  Combaterea rozatoarelor si folosirea rodenticidelor

   Pastrati in minte aceste sfaturi importante atunci cand combateti rozatoarele din casa Dvs.:

  Intotdeauna cititi si urmati instructiunile de etichetare pentru orice produs pesticid, inclusiv momeli raticide contra rozatoarelor.

 Pastrati intotdeauna pesticidele intr-un loc racoros, uscat, unde nu este accesibil copiilor si animalelor de companie. Momelile contra rozatoarelor, in special, pot fi atractive si periculoase pentru copii, animale de companie si fauna salbatica.

    Multe momeli rodenticide au potentialul de a fi toxice pentru viata salbatica, daca produsul este consumat, sau in cazul in care un animal mananca un rozator, care a fost recent otravit. Daca banuiti ca un animal poate sa fi fost otravit, va rugam sa discutati cu un specialist in pesticide.

   Este important sa stiti cu ce specie de rozatoare aveti de a face, deoarece ele au capacitati si preferinte diferite. Primul pas in orice program de control eficient consta in identificarea corecta a daunatorilor.

    Multi experti recomanda o abordare care tine cont de gestionarea integrata a daunatorilor. Acest tip de abordare pune accentul pe prevenire, sanitizare si excluderea rozatoarelor si se utilizeaza pesticidele contra rozatoarelor doar ca o ultima solutie, atunci cand celelalte optiuni au fost epuizate.

   Magazin.anti-daunatori  este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

marți, 26 martie 2013

Cat de multe probleme ne poate cauza un soarece de casa?

   Un singur soarece in casa inseamna prea mult. Daca aveti unul, aveti mai multi, iar in urmatoarele cinci zile vor fi si mai multi. Potrivit unui articol publicat, o femela poate avea intre 5-10 pui pe an. In zece saptamani, acesti pui vor fi suficent de maturi pentru repetarea procesului de reproducere. Pastrati soarecii de casa departe de locuinta Dvs.
topics_mice_190        Cu toate ca soarecii au preferinte alimentare – cereale, chiar și unt de arahide, practic ei vor manca orice.
Ei pot urca pe orice suprafata verticala si aspra, naviga pe cabluri, cum ar fi tipul care a traversat Cascada Niagara, sari aproape 40 cm, si se pot furisa printr-o gaura in care incape un creion. Soarecii se folosesc de izolatia Dvs. pentru constiurea cuibului si contamineaza alimentele cu excrementele lor, ei pot provoca daune structurale prin roaderea lemnului si reprezinta un risc mare de siguranta din pricina roaderii instalatiei electrice.
 
                   Scapa de soareci

         Acest scurt videoclip, produs de Universitatea Howard lui CapComm Lab, este plin de umor si dovedeste modul in care interiorul unei case poate oferi conditii favorabile daunatorului, cum ar fi hrana, apa, adapost, in cazul asta poate prospera.
Cei mai multi experti in combaterea rozatoarelor, spun ca cel mai bun mod de a scapa de soareci din casa Dvs. ar fi sa le tineti in afara casei. Cu alte cuvinte, orice deschidere mai mare decat, un creion, ar trebui sa fie sigilata.

              Pentru majoritatea oamenilor – inclusiv cei care pur si simplu nu au rabdare sa se uite dupa deschiderile existente in casa – combaterea rozatoarelor consta din prinderea rozatoarelor rapid si eficient.

           Spre deosebire de insecte, soarecii si alte rozatoare nu sunt capabili de a trece latent peste iarna. In timp ce unele mamifere, cum ar fi ratoni, hiberneaza pe timpul iernii, cele mai multe pur și simplu cauta un adapost mai cald. Soarecii, sobolanii si veveritele lucreaza activ de-a lungul anului la construirea unor cuiburi calde, de multe ori in interiorul unei case.

Nu lasati ca infestarea cu rozatoare sa va scape de sub control.

          Scapa de soareci! Deoarece soarecii se reproduc atat de repede, doar cativa pot duce la o infestare mare si infestare iti poate scapa de control.
Daca observati excremente sau semne de roadere in casa acestea ar putea indica o problema cu soarecii. Contactati imediat un expert de la firma Agan Trust pentru  indepartarea soarecilor, pentru a va ajuta la identificarea inculpatului si sa va elimine rapid infestarea. Indepartarea corespunzatoare a oricaror excremente de animale, alaturi de sanitizarea spatiului este absolut necesara.

         Expertii nostrii au tehnici și sunt bine experimentati in legatura cu aceste organisme daunatoare. Nu numai ca vor controla populația de animale din casa Dvs, ei se vor asigura, de asemenea, ca nu vor veni inapoi atat prin sigilarea corecta a punctelor de intrare cat si prin recomandarea aparatelor cu ultrasunete pentru e evita orice prejudiciu pe care rozatoarele il pot provoca in viitor.

      Magazin.anti-daunatori  este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

vineri, 22 martie 2013

Cum ar trebui să curăț o zonă contaminată de rozătoare?

      Considerentele principale, in evitarea bolilor suparatoare răspândite de rozătoare, constau prin faptul de a evita atingerea suprafețelor direct cu pielea și de a evita inhalarea prafului ridicat în aer de pe suprafete. Din nou, poate doriți o deratizare profesionista în zona dumneavoastră asigurata de un specialist autorizat din industria de combatere a dăunătorilor. În general, o persoana instruita poate evalua situația dumneavoastră referitor la controlul de soareci si sobolani, la curățarea corespunzătoare a mediilor potențial contaminate, purtand un echipament de protecție corespunzător.
files.php     În cazul în care veti alege să abordati personal curățarea dupa infestarea rozatoarelor este recomandat sa respectati următorii pași, care au fost recomandati de către mulți dintre oamenii informați din industrie și din universități.
      Aerisiți zona afectată cu o noapte înainte prin deschiderea ușilor și ferestrelor acolo unde este posibil.
Purtati manusi de cauciuc, ochelari de protecție și cel puțin o mască de praf în mod corespunzător. Cel mai potrivit este un aparat de protecție respiratorie cu un “filtru HEPA”, capabil de a filtra chiar viruși mici.

      Umeziti zonele unde sunt cuiburile, capcanele contaminate cu rozătoarele moarte sau cu excrementele acestora cu o soluție de spray dezinfectant. Sugestia ar fi de aproximativ 1 1/2 cesti de înălbitor de uz casnic în 5 litri de apă. Dacă zona contaminată va fi pe suprafata mobilei, atunci acesta ar trebui să fie curățata profesional. Dacă cuiburile rozatoarelor au fost facute in interiorul mobilierului, trebuie sa eliminati neaparat aceste elemente.

    Nu aspirați pentru eliminarea excrementelor de rozătoare.
  Rozătoarele capturate ar trebui să fie plasate într-o pungă de plastic, fără să le atingeti. Utilizați cu o manusa pentru intoducerea rozatoarelor in sacul menajer. Orice capcana mecanica pentru rozatoare și zona din jurul acesteia ar trebui să fie dezinfectate.
   Spălați-vă mănușile în dezinfectant înainte de a le scoate, iar apoi spălați-vă bine pe mâini.

     Aceste lucruri, in general, sunt unele informații de bază despre Hantavirus și Arenavirus, șoareci, sobolani și combaterea rozătoarelor. Există o mare cantitate de informații disponibile pe Internet, si informații factuale, exacte, ce pot fi găsite pe site-uri oferite de Centrele pentru Controlul Bolilor.

                     Managementul deratizarii

    Dacă ați făcut tot ce ati putut și încă va confruntati cu invazia soarecilor si sobolanilor în casa Dvs, este important sa contactati un profesionist de la deratizare. Soarecii pot coloniza sub beton și pridvoare, în mansarda dumneavoastră și in alte locuri greu accesibile. Un exterminator profesionist poate elimina soarecii si sobolanii de casa Dvs. si repara si orice deteriorare provocata de acestia. Pofesionistii de la deratizare vor avea instrumente și tehnici pentru a vă scăpa de rozatoare o dată și pentru totdeauna.

      Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

joi, 21 martie 2013

Cum se transmit Hantavirus sau Arenavirus la oameni?

     O mare parte din studiul privind aceste boli a fost făcut în ultimii ani, și se crede că HPS și Arenavirus sunt transmise catre oameni în primul rand prin inhalare de praf aerosolizat sau prin particule care conțin fecale de rozătoare sau urina, care sunt infectate cu virusul. Rozătoarele secreta virusul cu deșeurile sale, și pe masura ce suprafețele se usuca virusul rămâne în praful de pe suprafața. În cazul în care acest praf este deranjat într-un fel, de exemplu prin maturare, și devine aer este posibil pentru noi să inhalam agenti patogeni, care se vor odihni în plămânii noștri unde isi vor începe munca lor.
hamster-300x199    De asemenea, este posibil ca oamenii să devină infectati prin contact direct cu rozatoare infectate, fie prin contactul cu o rana deschisa în piele, o muscatura de rozătoare sau atingerea gura a degetelor sau obiectelor care pot fi purtătoare ale virusului.
   Cu toate acestea, hantavirus și arenavirus, aparent, nu sunt transmise în oricare din următoarele moduri:
  NU de la persoană la persoană prin atingere, sarut, etc
   NU prin transfuzii de sânge
   NU de alte tipuri de animale decât de gazdele rozătoare specifice

 În mod normal, se consideră că un scenariu de infecție ar merge ceva de genul asta. Rozătoarele infectate trăiesc în cadrul unei structuri, iar în cursul acestui stil de viață ei produc o mare cantitate de materii fecale și de urină, și nu ii intereseaza in mod special unde le lasa. Soarecii au tendința de a urina pe masura ce se deplaseaza. Sobolanii pot produce până la 25.000 de excremente în fiecare an. Suprafața apoi se usucă, dar virusurile care au fost depozitate acolo pot fi în viață și sa se mentina in stare buna pentru un timp foarte lung, fiind pregatiti pentru supraviețuirea in vremuri grele. Dacă acest lucru se întâmplă să fie o locuinta într-o zonă rurală, cum se întâmplă adesea, soarecii se pot deplasa în număr mare dupa cum doresc în cazul în care proprietarii nu sunt acolo, probabil pentru întreaga iarnă.

   Odată ce oamenii vin înapoi să reocupe locuinta ei observa toate excrementele de rozătoare în jurul locului de stabilire, și apuca instinctiv sa faca curat cu mătura sau sa aspire pentru a îndepărta mizeria. Acesta este cel mai rău lucru pe care il puteti face, pentru ca prin măturare sau aspirare puteți crea rapid praful careva purta virusul în plămâni.

    Magazin.anti-daunatori  este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

miercuri, 20 martie 2013

Daunatorii pot provoca pagube materiale si raspandi boli

   Odata ce vremea se raceste in Romania, ati putea crede ca daunatorii fie ca au inghetat pe sol, fie ca sunt in hibernare departe de casa Dvs. Ganditi-va din nou! In timpul lunilor de iarna, daunatorii lucreaza cu sarguinta pentru gasirea unor modalitati pentru patrunderea intr-o zona mai calda.
2images    Multi proprietari observa in casa lor urmele lasate de rozatoare si nu isi fac griji, presupunand ca ar putea fi doar unul. Cu toate acestea, femela rozatoarelor poate avea mai putin de 12 pui la fiecare trei saptamani. O infestare mica poate sa se transforme intr-o problema colosala.
     Foarte multi dintre proprietarii de case aud pe timp de noapte aventurarea rozatoarelor iesind din cuibul lor, iar de multe ori aceste zgomote ii trezesc. Potrivit expertilor, nu este de mirare ca acesti dauntori tin trezi proprietarii de case – o pereche de soareci are potentialul de a produce mai mult de 200 de urmasi, in doar patru luni.
     In timp ce rozatoarele sunt oaspeti nedoriti pentru orice proprietar, motivul real de ingrijorare consta in faptul ca acesti daunatori pot provoca pagube materiale si raspandi boli. Rozatoarele, precum soarecii servesc drept vectorii ai multor boli comune si prezinta amenintari grave de sanatate – transmiterea de boli  prin intermediul urinei, fecalelor si muscaturii. Rozatoarele au fost cunoscute sa muste, cel mai frecvent, sugarii in timpul somnului, copiii curiosi sau varstnicii tintuiti la pat.
          Sobolanii pot transporta mai mult de 40 de boli cauzatoare de virusuri si bacterii, inclusiv Hantavirus și Salmonella. Soarecele de casa este transportatorul principal al unei boli numite virusul coriomeningitei limfocitare sau LCMV, care provoaca simptome cum ar fi dureri de cap, febra, frisoane si dureri musculare la persoanele cu un sistem imunitar deficitar.

     Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

marți, 19 martie 2013

Combaterea insectelor si animalelor daunatoare

      Ori de cate ori se raceste vremea, veti vedea mai multe insecte taratoare si alti daunatori în jurul casei tale. Motivul pentru care aceste insecte taratoare si animalele isi cauta un refugiu este din pricina conditiilor vremii reci intr-un loc cald si uscat, la fel si conditiilor din casa ta. Printre acesti daunatori, insecte taratoare si animale nedorite putem enumera liliecii, mustele, veveritele, soarecii si sobolanii, etc. Unii daunatori si unele rozatoare vor hiberna in casa ta în timp ce alții vor ramane activi, cauzandu-ti probleme.

images    Soarecele de casa este deosebit de bine adaptat pentru a trăi pe tot parcursul anului in casa ta, in unitati alimentare si in alte constructii. Proprietarii de case pot observa soarecii in special in timpul iernii, urmarind migratia soarecilor in interiorul casei toamna pentru a cauta caldura, hrana si adapost.
      Odata ce soarecii s-au stabilit in interiorul unei case, ei pot fi extrem de dificil de controlat. Șoarecii și șobolanii sunt maestri in strecurare prin spatiile inguste din exteriorul constructiei. Acestia vor fi, de asemenea, atrasi iarna de zona de depozitate a alimentelor. Și odată ce acesti daunatori au acoperit alimentele care nu sunt stocate în siguranță,  sunt probabil adaugate la meniul lor.
      Acesti daunători pot raspandi boli și chiar au fost cunoscuti ca declansatori de incendii atunci cand rod cablurile electrice. Cel mai bun mod de a preveni acesti daunatori și insectele nedorite de iarnă este de a lua măsuri preventive de control pe tot parcursul anului pentru fiecare sezon.
      Si-au facut toate tipurile de creaturi o a doua casa din curtea ta? Daca probleme cu dunatorii persista orice ati face, trebuie sa apletati la specialistii din cadrul firmei noastre.
      Noi va putem ajuta cu metodele umane si traditionale in eliminarea urmatorilor daunatori:
Lilieci Cartite
Dihori Caini
Pasari Pisici
Jderi Vulpi
Soareci Veverite
Sobolani Alte animale salbatice

       Combaterea insectelor daunatoare:

Tantari Greieri
Furnici Musculite
Muste Paianjeni
Molii Purici
Gandaci de canal Capuse
Gandaci de bucatarie Plosnite
Viespi Carii de lemn

     Nu toti daunatorii hiberneaza in timpul iernii, chiar daca tu nu ii vezi, nu inseamna ca nu sunt in casa ta. Combaterea daunatorilor este la fel de importanta atat in timpul iernii, cat si in timpul anotimpurilor calde.
    Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

vineri, 15 martie 2013

Prevenirea creaturile nedorite

                            Păsările dăunătoare
         Deși cei mai mulți oameni găsesc câteva păsări acceptabile, problemele se dezvoltă rapid când numărul de păsări creste.
        Daunele includ suprapășunatul de iarbă si plante; acumularea de excremente și de pene; atacurile asupra oamenilor de către păsările agresive, precum și mirosul neplacut in apă, peluze și zone de agrement. Hrănirea păsărilor poate contribui la conflicte cu oamenii.

        Persoanele fizice pot efectua individual unele tehnici de îndepărtare, insa doar profesioniștii faunei sălbatice ar trebui să desfășoare unele activități de îndepărtare.
poze-iepuri-haioase-pisici
                   Iepuri
Iepurii pot fi ținuti la distanță de grădini, plante ornamentale, arbori și prin utilizarea unor aparate cu ultrasunete sau prin plasarea unui gard în jurul curţii. Gardul trebuie să fie îngropat la cel puțin 6 centimetri sub suprafața solului. Pentru informații despre aparate cu ultrasunete specialiştii va pot consilia.
                      Șerpi
      Cel mai bun mod de a păstra șerpii departe de o casă este de a sigila fisurile și deschiderile în jurul uşii, ferestrelor, conductelor de apă, mansardelor și fundațiilor. O curte se poate face mai puțin atractivă şerpilor eliminând grămezile de lemne și iarbă înaltă și controlând, în acelaşi timp, insectele și rozătoarele. Eliminati serpii neveninosi din interiorul cladirilor prin plasarea sacilor de pânză groasă, umezi. După ce s-au ghemuit șerpi sub saci, scoateți sacul cu șerpi din clădire.
                      Ciocănitoare

         Aceste păsări pot provoca daune clădirii, găuri în lambriuri de lemn, streașină sau panouri ornamentale, mai ales cele care sunt realizate din lemn de cedru sau rasinoase. Dacă după ciugulire creează o cavitate adecvată, pasărea o poate folosi pentru cuiburi. Metodele eficiente pentru a exclude ciocănitoarea sunt aparatele cu ultrasunete. Aceste metode vor alunga dăunătorii într-un mod uman şi natural.
       Toate modelele de aparate cu ultrasunete vin insoţite cu instrrumente tehnice. În acest mod veţi scăpa de aceşti dăunători nedoriti o dată și pentru totdeauna.

     Magazin.anti-dainatori  este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

miercuri, 13 martie 2013

Prevenirea este cea mai bună metodă de a controla creaturile nedorite

  Animalele sălbatice contribuie la bucuria si recreerea noastră în natura şi în aer liber, dar ele pot deteriora atât proprietatea, agricultura, precum și resursele naturale și amenință sănătatea și siguranța oamenilor. Dar chiar și oamenii care prețuiesc viața sălbatică recunosc daunele enorme, să nu mai vorbim de frustrare, ce le pot provoca animalele. Costurile daunelor produse de animalele salbatice se majoreaza anual prin pierderile de recolte și daunele aduse caselor și proprietăților apartinand milioanelor de contribuabili.
lilieci
       Echipati cu informații corecte și instrumente adecvate, cei mai multi proprietari de case pot rezolva problemele lor, învațând să trăiască cu animalele sălbatice. De exemplu, tunderea copacilor si arbustilor poate schimba un habitat și face locatia mai puțin atractivă pentru păsări nedorite sau chiar șerpi. Limitarea surselor de alimentare poate descuraja prădătorii sau animale sălbatice nedorite.
          Proprietarii de case pot lua măsuri specifice pentru a ajuta la menținerea rozătoarelor curioase în afara gunoiului, iepurilor perseverenti sau caprioarelor în afara grădinii, păsărillor de apă departe de piscina din curte, ciocănitoarea departe de marginile casei sau un liliac departe de mansarda. Ar trebui sa luaţi măsuri de precauție pentru a evita animalele extrem de agresive.

Veverițele și alte rozătoare

           Pentru a păstra la distanţă veveritele si alte animale înainte de a deveni o parte permanenta din familia casei și curtii noastre, proprietarii de case pot proiecta fante, guri de aerisire, și deschideri ale ventilatorului; să păstreze ușile și ferestrele în stare bună; etanşarea streașinii; înlocuirea placilor stricate, plitelor; tunderea copacilor; eliminarea fermelor de păsări, precum și eliminarea ghindelor si nucilor din curte. Veveritele pot fi descurajate prin eliminarea habitatului, care include busteni, pereți de stâncă și pietre, care le pot servi ca adăposturi.
          Liliecii preferă să evite contactul uman. Cu toate acestea, ei sunt cunoscuti ca îşi stabilesc adăposturi în poduri și clădiri abandonate. Acest lucru poate fi eliminat prin etanșarea găurilor de ieșire cu materiale, cum ar fi pânză de 1/4-inch sau plasă de sârmă. Dacă un liliac intră în casă, acesta poate fi, de obicei, încurajat să plece după ce se întunecă  și prin deschiderea ferestrelor și a ușilor.

    Prevenirea este cea mai bună metodă de a controla aceste creaturi nedorite. Comercializăm aparate cu ultrasunete, care sunt calibrate corespunzător pentru fiecare dăunător în parte. Sunați la un expert in cadrul firmei noastre pentru a le elimina dăunătorii din casa Dvs.

    Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

marți, 12 martie 2013

Daunele ciocanitoarelor

   Ciocănitoarea poate fi una dintre păsările cele mai dăunătoare pentru proprietatea dumneavoastră. Ele ciugulesc lambriurile și / sau ramele ferestrelor, încercând să creeze cuiburi sau aflandu-se în căutarea alimentelor. Ciocănitoarea, mai frecvent, creează gauri in copaci pentru căutarea sursei de hrană și scobeşte copacii pentru cuib.
Ciocanitoare-1
       Ciocănitoarele mănâncă de obicei gândaci și furnici, dar ele pot consuma orice insectă. Dacă vedeți linii orizontale în copacii Dvs., ele sunt, destul de probabil, urma unui traseu de cautare insecte lăsate de ciocănitoare.

    Dacă este prezenta o ciocănitoare, indiferent daca sapa în lemn, pereţii casei sau în copaci, lemnul este probabil mort sau pe moarte. Acest lucru nu înseamnă că copacul Dvs. este mort, dar poate fi doar o parte din acel arbore moarta, deoarece majoritatea copacilor au unele porțiuni moarte. Ciocănitoarea nu va ataca numai lemnul care este sanatos. Astfel ele nu vor ucide, de obicei, un copac.

     Acestea fiind spuse, deteriorarea casei Dvs. poate fi iritanta, iar aceasta deteriorare vă poate costa mult. Găurile săpate în ferestre sunt frecvente și foarte costisitor de reparat, pentru ca, de obicei, întreaga fereastră trebuie să fie înlocuită.

    Dacă vedeți prejudiciul rezultând din daunele create de ciocănitoare sau le-aţi auzit zgomotul în copaci sau pe casa Dvs, nu ezitaţi să ne sunaţi şi specialiştii vă vor ajuta in luarea măsurilor antipasari pentru ameliorarea situaţiei. Vom diagnostica problema dvs. pentru a ne asigura ca infestarea s-a datorat ciocănitoarei și vom elimina aceste păsări într-un mod eficient și uman.

     Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

luni, 11 martie 2013

Pest Reject – Aparat antidaunatori impotriva gandacilor, rozatoarelor si insectelor

   Aparatul antidaunatori Pest reject, conectat la priza, transmite impulsuri electromagnetice prin intermediul instalatiei electrice. Aceste unde electromagnetice vor afecta sistemul nervos al gandacilor si rozatoarelor si vor alunga daunatorii chiar si din cele mai greu de patruns locuri: de sub podele, din spatele peretilor sau plafoanelor false, din tocurile usilor si ferestrelor, din crapaturile lemnului din care este confectionata mobila, camari si spatii inguste ce se ascund in pereti, tocurile ferestrelor si usilor. Aceste unde afecteaza functiile lor vitale si provoaca panica printre ei, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 150 mp.
mouse1
     Performanta optima este obtinuta in aproximativ 20 de zile de la instalarea aparatului Pest Reject antidaunatori. Pe parcursul acestei perioade, orice crestere brusca in activitatea daunatorilor este normala. Emiterea undelor electromagnetice determina daunatorii sa plece in cautarea unui adapost in alta zona, iar in scurt timp vor disparea complet. Utilizarea masurilor preventive antidaunatori in decursul acestei perioade va avea un efect mai mare.
Recomandam sa lasati aparatul antidaunatori Pest Reject in priza pe toata durata anului, chiar daca ati scapat de daunatorii maturi, deoarece puii si larvele daunatorilor vor fi neafectati de aparat din pricina sistemului nervos care se dezvolta in cateva saptamani. Consumul este insesizabil, in schimb Dvs si familia va veti bucura de un camin curat, fara daunatori.
Pe timpul noptii aparatul antidaunatori Pest reject va emite o lumina de veghe asigurand o lumina ambientala foarte placuta noaptea.
     Aparatul antidaunatori Pest Reject nu afecteaza animalele de companie, omul sau membrii familiei dvs. Nu interfereaza cu aparatele electrice si electrocasnice. Nu produse fum sau vapori toxici, nu omoara animalele in casa, ci doar le alunga.
   Magazin.anti-daunatori  este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

sâmbătă, 9 martie 2013

Elimină veveriţele enervante

    Îndepărtarea veveritelor este o indeletnicire pentru profesioniști. Tu nu ar trebui să tratezi problema veveritelor de unul singur. În timp ce ai putea fi capabil de a captura și / sau ucide o veveriță, mai multe tratamente eficiente vor preveni probleme, cum ar fi puii morți care putrezesc în mansarda dumneavoastră sau crapaturi.
250px-Eastern_Grey_Squirrel_in_St_James's_Park,_London_-_Nov_2006_edit     Riscul pentru sănătatea Dvs. și dilemele comune care rezultă din luarea problemei în propriile Dvs. mâini, pur și simplu nu merita. Profesionistii specializaţi în controlul animalelor au mai multe moduri în care se poate face faţă problemei cu veverița. Ei pot prinde si ucide veverite, pot prinde și muta veverițele, folosind echipament de respingere a veverițelor și chiar echipament special pentru a conduce veverițele departe de casa Dvs.. După ce problema cu veveritele a fost abordată ar trebui ca Dvs. să faceti tot posibilul pentru a repara daunele de sigilare sau orice deficiențe structurale în casa ta, în special se are in vedere acoperișul și instalarea unei protectii pe coșul de fum.

      Fii conștient, totuși, că chiar și cele mai eficiente tratamente nu pot preveni infestările viitoare, mai ales daca locuiesti într-un loc in care comunitatea locală consideră veveitele de bun augur.
Pentru prevenirea si infestarea acestor daunatori puteti folosi aparate cu ultrasunete, care sunt concepute pentru a face fata infestarilor de daunatori intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Este o noua metoda care reprezinta o descoperire inovatoare in combaterea daunatorilor. Aceste aparate cu ultrasunete antidaunatori emit ultrasunete puternice, care afecteaza capacitatea auditiva si senzoriala a daunatorilor si in cele din urma ii determina sa paraseasca zona afectata, unde este instalat aparatul. Datorita frecventei inalte, ultrasunetele nu deranjeaza sau afecteaza in niciun mod omul. Emiterea constanta a ultrasunetelor impiedica functiile vitale ale daunatorilor si cauzeaza panica in randul acestora. De asemenea, influenteaza procesele de imperechere si hranire, determinandu-i dupa un anumit timp sa paraseasca zona. Unele aparate cu ultrasunete sunt calibrate in asa mod, incat să acopere o gamă largă de frecvenţă impartita in mai multe moduri de functionare, permitand utilizatorului sa aleaga modul care se potriveste cel mai bine cazului sau de infestare.

      Primele semne ale efectelor acestor aparate cu ultrasunete se observa intr-o perioada de 12-14 zile din momentul punerii in functiune. Performanta optima este obtinuta in aproximativ 25 de zile de la instalare. Pe parcursul acestei perioade, orice crestere brusca in activitatea dăunătorilor este normala. Emiterea de ultrasunete determina daunatorii sa plece in cautarea unui adapost in alta parte, iar in scurt timp vor disparea complet. Masurile preventive contra daunatorilor va ofera o siguranţă mai mare de a evita infestarea dăunătorilor.

     Magazin.anti-daunatori  este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

vineri, 8 martie 2013

Daune provocate de infestarea cu veverite

       Veverițele pot parea destul de inofensive, atunci când le vezi ocazional alergând în jurul curtii Dvs. Fiti avertizat totuși. O veveriță în casa Dvs. reprezinta o amenințare gravă, care poate pune în pericol casa și familia. Dupa cum se micsoreaza habitatele lor naturale, veveritele sunt adesea nevoite sa traiasca în pod, coș de fum, sau în alte spaţii de intrare. Rontaind prin acoperișuri sau fundații sau alunecand prin intermediul coșurilor de fum si alte gauri existente, veverițele pot sa-şi stabileasca rapid cuiburi și sa fac ravagii prin casa ta. Primavara, zgomotele lor de împerechere te vor enerva, inclusiv şi cuiburile create de ele.
veverita-alba-thumb-350-0-192
       Infestarea cea mai comună a veveriței este în mansarda dumneavoastră. Veverițele vor considera locuinta Dvs. deosebit de primitoare atunci când izolația mansardei este disponibile cu ușurință. Veverițele vor rupe această izolatie pentru mărunțirea ei în bucăți și o vor face și mai puțin eficace. Rețeaua de conducte mărunțită este de asemenea un rezultat probabil. Cu timpul, mansarda dvs. va începe să emane un miros neplăcut de urină pe care o lasa veverita. Vizuinile lor vor crea, de asemenea, o cale usoara pentru lilieci, insecte, și a alti dăunători pentru a intra în casa dvs. sau vor crea pur și simplu un acoperiș neetanş. 


      Dacă veverita va muri în mansarda dumneavoastră, veți uita de mirosul de urină, dar de mirosul de hoit al veveriței nu, deoarece cauzeaza dureri de cap și greață. Cel mai mare pericol, cu toate acestea, este pericol de incendiu pe care il poate crea. Veverițele vor roade orice și totul. În cazul în care ajung in spațiul dintre pereti unde sunt ascunse cablurile electrice, deterioarea acestor cabluri poate determina izbucnirea unui incendiu.

Mai puțin frecvente, deși încă o posibilitate reala, infestarea din partea veveriţelor prezintă un risc grav pentru sănătatea oamenilor. Veverițele sunt purtătoare primare de pestă, capuse, encefalita și rabie; insectele, de asemenea, care trăiesc de obicei pe veverite, pot importa tot felul micro-organisme și boli. Acesta este unul dintre motivele pentru proprietarii de case pentru care nu ar trebui să încerce propriile soluții de combatere a veveriței. 

      În timp ce veverițele s-au obisnuit cu oamenii, în special cele care apar neînfricate in jurul casei, acestea pot fi turbate și ar trebui să fie evitate cu siguranţă. Printre mulți alti dăunători, veverițele pot sa aducă în casa Dvs. căpușe și purici, ceea ce poate duce la infecții la animalele de companie.

   Magazin.anti-daunatori  este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

joi, 7 martie 2013

Depozitele de pesticide și eliminarea acestora

Capcanele pentru rozatoare cu arc pot fi refolosite si dupa mai multe capturari. Dintii acestor capcane mecanice pentru rozatoare asigura o prindere ferma a soarecilor si sobolanilor. Unele capcane mecanice au sistem de siguranta care previne inchiderea lor accidentala. Recipientul pentru momeala poate fi scos si cu capcana inchisa pentru a facilita alimentarea. Aceste capcane mecanice pot fi folosite si in interiorul statiilor de intoxicare, in cazul in care aveti prin preajma animale de companie pentru a evita ranirea lor. Se scot foarte usor din capcane cadavrele rozatoarelor fara a fi nevoie sa fie atinse. Puteti folosi pesticide (momeli raticide) pentru uciderea rozatoarelor.

rats roinsectPesticidele sunt substanțe sau amestecuri de substanțe ce conțin ingrediente biologic active împotriva rozatoarelor. Ingredientele biologic active sunt, în general, substanțe toxice cu potențial de degradare a mediului. Multe pesticide sunt toxice și pentru om. Caracteristicile legate de pesticide sunt in sensul ca acestea necesită o depozitare corespunzătoare și, dacă este necesar, eliminarea corectă a produselor pesticide neutilizate sau a deșeurilor, în scopul de a proteja sănătatea umană și mediul înconjurător. Se recomanda folosirea mănușilor de cauciuc sau clești pentru a scapa de cadavrele de rozătoare și excrementele de rozatoare prin îngropare, incinerare, sau prin ambalarea lor într-o pungă de plastic înainte a le arunca intr-un recipient.

Este indicata acoperirea recipientului in care se afla gunoiul. Inaintea de maturarea sau aspirarea ramasitelor uscate se recomanda umezirea zonei efective cu apa amestecata cu inalbitor pentru a evita raspandirea prafului si virusilor in aer. Pulverizati si acele capcane mecanice in care au fost capturate rozatoare, precum si alte zone in care rozatoarele au fost active.

Informatii suplimentare cu privire la prevenirea si infestarea rozatoarelor, specificatiile tehnice ale aparatelor comercializate, pot fi obtinute de la consilierii nostrii de vanzari.

Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

miercuri, 6 martie 2013

Rodenticide și pesticide pentru combaterea rozatoarelor

  Rodenticidele sunt momeli otrăvite și fumigene utilizate în principal de către profesioniști pentru combaterea rozătoarelor. Deoarece fumigenele sunt gaze foarte toxice pentru oameni, animale domestice și alte animale, acestea nu pot fi aplicate în cladiri unde ar putea fi expuse ocupantilor.
Rodenticides-2
        Rodenticidele au o mare varietate de ingrediente active. Acestea sunt pesticide inregistrate disponibile pe piața libera, dar este nevoie de pregătire și experiență pentru a le aplica în condiții de siguranță și eficienta. Dacă nu sunt corect aplicate, aceste pesticide pot ucide sau pune în pericol în alt mod copiii, animalele de companie sau alte animale care le pot mânca din greseala sau le pot respira.
     Vă îndemnam să nu utilizati aceste materiale fara o pregatire prealabila. Mai bine chemati un specialist in combaterea rozatoarelor să le aplice.

Uneori,rodenticidele funcționează prea bine. Acesta poate ucide un rozător înainte ca acesta sa iasa din casa.
    În acest caz, vei avea rozătoare moarte în locuri incomode cum ar fi poduri, cavitățile din pereți, spații greu accesibile sau în spatele dulapurilor si acestea vor crea mirosuri foarte urate în casă și cauzând probleme majore si atragand insecte zburatoare.
   Din moment ce rodenticidele sunt pesticide, acestea prezintă, de asemenea, probleme de stocare si de inlaturare.
      Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

vineri, 1 martie 2013

Controlul daunatorilor si al animalelor salbatice este important, indiferent de anotimp

În timp ce unele animale hiberneaza pe timpul iernii, altele lucrează în mod activ la construirea cuiburilor, de multe ori in interiorul caselor. Conform raportarii din partea proprietarilor de locuinte, 24% dintre acestia au infestări cu șoareci, în special, în timpul iernii. Acestea sunt printre problemele de top ale dăunătorilor in acest sezon.
Păstrați soarecii, sobolanii și alti dăunători departe de confortul casei tale.

Soarecii și sobolanii răspândesc boli, cum ar fi Salmonella și Hantavirus, Arenavirus și coriomeningita limfatică, atunci când contamineaza alimentele, și aduc purici, căpușe și păduchi in interioriorul casei. Rozătoarele pot provoca, de asemenea, daune structurale grave, mestecand lemnul și cablurile electrice.
 
ratsAnimalele sălbatice cum ar fi ratonii, veveritele, soarecii si rozatoarele isi stabilesc reședința iarna, mai des, în poduri pentru pregatirea cuibului pentru puii de primăvară! Ei vin prin găuri în lemne, scafe, margini de la acoperișul casei sau depozitului.
Alți invadatori prezintă amenințări la adresa sănătății, precum gândacii și furnicile care pot contamina sursele de alimente. Gandacii de bucatarie pot declansa atacuri de astm la copii. Păianjenii musca atunci cand se simt amenințați, provocând reacții grave la unele persoane.
 
Dăunătorii, inclusiv gandacii, furnicile, paianjenii, si în special șoarecii și rozătoarele sunt invadatori comuni ai caselor. O infestare din partea acestor dăunători poate provoca probleme grave de sănătate și probleme aduse proprietatii în cazul în care nu sunt corect tratate într-un timp util.
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.