marți, 30 iulie 2013

Despre remedii chimice anti serpi

snake1Probabil ați incercat din rasputeri sa cautati un repelent pentru șerpi. Există o varietate de remedii chimice si de uz casnic. Naftalina este soluția cea mai comună, se potriveste aproape pentru orice probleme cu dăunătorii. Realitatea este că, cateodata, naftalina este ineficienta impotriva invadatorilor casei, chiar si pentru șerpi. Adevăratul pericol consta cand copiii și animalele de companie intra în contact cu cu substanțe cancerigene toxice (pentru ca naftalina asta este) si se pot imbolnavi. Substanța activă din naftalină poate cauza leziuni ale ficatului si ale rinichilor.
Gunoiul de porc de la cotete este un alt repelent comun pentru sarpe, insa este ineficient. Serpii se tem de porci, iar pentru simplu fapt că miroase zona a porc acestia raman departe de zona. Serpii au ochi și capacitatea de a auzi. De aceea, dacă nu văd un porc, acestia sunt susceptibili de a se misca prin curte unde miroase a gunoi din grajd. 
 
Dar ne dorim o astfel de solutie care implica o curte plina cu bălegar de porc ca sa scapam de serpi?

Unii oameni au impresia că șerpii nu pot auzi. Acest lucru este fals. Doar pentru ca nu au urechi in exterior nu înseamnă că șarpele nu poate fi prezent si nu ține cont de sunet. Membrana lor speciala poate percepe sunete la fel ca urechile noastre. Astfel, un șarpe poate auzi apropierea unui animal de pradă, la fel de mult ca și un om. Serpii sunt mult mai sensibili la vibratii decât la sunete, astfel, dacă un șarpe miroase un porc, dar nu-l poate auzi, vedea sau simți, atunci reptila va fi indiferenta.


Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

luni, 29 iulie 2013

Recomandari de identificare a plosnitelor

sanitox 1LIndiferent de circumstanțe, este probabil că veți găsi insecte de pat cand se incalzeste vremea afara. Vestea proastă: aceste plosnite raman in viață și infesteaza orice mediu uman imaginabil, de la case pana la biblioteci, teatre, taxiuri. Vestea bună: industria de combatere a dăunătorilor știe mult mai multe despre acesti vampiri mici si recomanda identificarea corecta a acestei infestări. Infestarea descoperita mai devreme implica costuri mici la tratamentele acestori daunatori.

Recomandari de identificare a plosnitelor:

În primul rând, aveți nevoie de o lanterna. Cu cat e mai puternica, cu atât mai bine. Este aproape imposibil de a inspecta fara lanterna din cauza dimensiunilor mici ale plosnitei, care seamana mai mult cu o saminta de mar si se odihneste adesea în crăpături și fisuri.
Începeți cu patul. Îndepărtați cu grijă păturile și cearșafurile, în timp ce cautati dupa insecte vii sau moarte, pete de sânge sau materii fecale (mici pete negre, de obicei, într-un grup). Dacă bordura atarna pe perete, scoateți-l și verificați din nou. Acesta este un hot spot pentru insectele de pat în hoteluri. Apoi, verificați în jurul marginii saltelei, ridicati-o în sus, și verificati arcurile. Uneori, un pat aparent curat ascunde numeroase insecte în arcuri, de-a lungul marginii, sau sub o etichetă, sau in unul din colțurile din material plastic. Următorul pas consta in a inspecta cadrul patului și șipcile din spatele cadrului, acordând o atenție specială oricarei fisuri sau găuri.

Insectele de pat de pe saltea

Când ați terminat cu patul, treceti la cea mai apropiata piesa de mobilier. Insectele de pat sunt de obicei găsite la câțiva metri de gazdă (tu), și este posibil ca ele să infesteze o noptiera, dar nu și patul. Rotiți mobilierul cu susul în jos, dacă este posibil, și verificați în partea de jos. Dacă există un scaun în apropiere, verifica în și în jurul oricaror perne, și în orice cute. Dacă există o canapea extensibilă, nu uitați să o deschideti și să inspectati salteaua.

În ce moment este o inspecție completă? Când poți fi sigur că nu sunt insecte in pat?
Aceasta este o întrebare delicată. Dacă ați verificat toate domeniile menționate și nu ati găsit nici o dovadă de insecte, atunci probabil că nici nu sunt. Dar o nouă infestare, de nivel scăzut într-un loc neobișnuit este ușor de trecut cu vederea, si de aceea este important sa programati o inspecție profesionista dacă aveți motive să creadeti că ar putea fi insecte (de exemplu, mușcături, pete de sânge, pete neobișnuite, reclamații, etc.).

Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

miercuri, 24 iulie 2013

Musculite

musculiteMusculițele

Musculitele înconjoara o casă pana la punctul în care acestea reusesc sa intre in interiorul casei prin ușa sau geamul lasate deschise. Ele sunt asemanatoare cu tantarii, dar nu inteapa.
Musculițele adulte sunt gheboase și negre, gri sau maro. Sunt adesea confundate cu tantarii, dar nu cu musca, și nu sunt cunoscute ca transportatori de boli. Se înmulțesc în apă stagnantă și se raspandesc cel mai des în timpul primăverii și la începutul verii . Ele trăiesc, ca timp, doar de la cinci până la zece zile și se concentreaza exclusiv asupra capacității de împerechere în acest timp, motiv pentru care se aduna.

Din păcate, sursa problemei s-ar putea să nu fie chiar țara de vina, roiurile pot zbura până la 402 metri fata de locul de reproducere, și sunt atrase de lumină. Cu toate acestea, există câțiva pași pe care ii puteți lua pentru a atenua problema :
    1
  • In aer liber, se aplică un repelent musculite si lumânări citronella, ca lumina.
  • Limitati lumina naturala sau înlocuiti becurile obișnuite cu becuri galbene, care atrag mai puțin insectele zburatoare de toate tipurile.
  • Eliminati apa statatoare, dacă este posibil. Jgheaburile infundate in ploaie, bai de păsări, ghivece de flori, anvelope vechi, și cioturi de copaci putrezite sunt adesea trecute cu vederea si deseori sunt locuri de reproducere pentru musculițe și țânțari.
  • Puteți încerca unele capcane cu feromoni bio pentru musculite sau capcane de gandaci, care funcționează destul de bine, dar atrag de obicei mai multe musculițe decât ar fi fost în zona fără ele. Astfel de dispozitive pot ingreuna problema atunci când sunt plasate aproape de casa.
Pentru o soluție profesională, puteti lua în considerare serviciul nostru de management. Vom elimina toti dăunătorii. Pentru mai multe informații, consultați site-ul nostru, sau sunați la biroul nostru.

Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

luni, 8 iulie 2013

Elemente de baza despre purici

     Puricii sunt insecte mici, care se hrănesc cu sânge de mamifere. Ei infesteaza cel mai mult casele în care animalele de companie sunt prezente. De asemenea, se vor hrăni si de pe oameni. Există mai multe specii diferite, inclusiv puricele de pisica, puricele de câine, puricele de om și puricele de șobolani, variind la culoare, de la o lumină roșu-brun la un maro închis, dar comportamentul lor este atât de asemănătoar încât nu este necesar să va concentrati cu privire la diferențele dintre specii în gestionarea dăunătorilor.

     Surprinzător, puricii nu zboară. Ei nu au aripi. Cu toate acestea, ele pot sari pana la 17 centimetri pe verticală, și 33 de centimetri pe orizontală, ceea ce va da impresia ca zboară.

purici       Puricele

    Muscaturile puricilor produc, de obicei pete de culoarea roșu deschis, mâncărimi ridicate, și de multe ori apar in grupuri sau linii. Puricii adulți pot supravietui pentru mai multe luni, fără o masă, astfel o vacanta lunga nu va rezolva problema - puricii vor deveni infometati când va veti întoace acasa!
   Puricii sunt mai mult o pacoste decât un pericol pentru oameni și animale de companie, dar pot provoca o serie de probleme. Unii oameni sunt alergici la saliva puricilor, și dezvolta eruptii cutanate dureroase la mușcatura. Și, ca și alte insecte care se hranesc cu sange, puricii pot acționa ca vectorii unor afectiuni.
fendona    Puricii sunt acoperiti de planul nostru pe tot parcursul anului, vă oferim, de asemenea, solutie pentru purici pentru a scapa de ei.

    Cel mai eficient mijloc anti purici consta in mentinerea curateniei, a igienei corporale si amplasarea unui aparat cu ultrasunete anti purici pentru prevenirea lor. Aceste aparate cu ultrasunete anti purici actioneza impotriva lor prin emisia de semnale acustice. Aceasta este o metoda pentru purici care actioneaza fara substante chimice, fara pericole pentru oameni, animale si mediul inconjurator.
    Daca ati fost intepat de purici puteti folosi unguente si solutii ce contin substante antihistaminice sau hidrocortizoni sau pe baza de calamina, impotriva mancarimii si iritatiilor.
    In cazul locuintelor invadate de purici, unul dintre cei mai eficientt dusmani este un insecticid pentru purici Fendona, avand remanenta de 120 de zile si care nu va deranjeaza din punct de vedere al mirosului.

Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.