marți, 26 noiembrie 2013

V-ați întrebat vreodată de unde știu soarecii că în casa Dvs. este cald?

V-ați întrebat vreodată de unde știu soarecii că în casa Dvs. este cald și vor decide să vină înăuntru și să se înființeze pe toată perioada iernii în garajul sau în magazia Dvs? Este ca și cum ați închide lumina în garaj în timpul zilei și ati vedea câte raze de lumină intră în garaj. Acestea sunt toate zone perfecte pentru soareci ca să vă intre în incăpere. Același lucru este valabil pentru ușa din fața casei dumneavoastră.
Lipsește garnitura de la geam?
În cazul în care șoarecii sunt agitați și simt brusc căldura, acestia se pot strecura pe sub ușă în spatiul din jurul conductelor si cablurilor care intră în casa Dvs. Căldura evadează de sub usile casei Dvs.
Chiar daca scăpați de căldură și acest lucru șoarecii il adoră. Deci, cel mai bun mod de a preveni soarecii sa intre înăuntru este de a sigila toate aceste tipuri de găuri și lacune folosind toată abilitatea dumneavoastră. Spuma va funcționa, sau un produs numit călăfătui. Pur și simplu astupați toate găurile.
Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

luni, 25 noiembrie 2013

Cum știți dacă aveți o problemă cu șoarecii?

pest repel 5in1 roinsect templateLa ce fel de semne ar trebui sa vă uitați?
Mai întâi ar fi sa va uitati dupa excrementele lor. În cazul în care încep să apară pete negre în diferite zone, atunci acestea ar putea fi excremente de șoarece. Excrementele de soareci sunt, de obicei, de culoarea neagra avand o lungime intre 0.32 cm si 0.64 cm. Sunt mai groase la mijloc, ingustandu-se la fiecare capat, de obicei, pana la un punct. Ca  o comparatie excrementele de soareci de culoarea maro sunt mult mai mari, intre 1.27cm – 1.95 cm si contondente la ambele capete.
Un alt semn ar fi găurile în cutii sau roaderea  produselor alimentare. Ultimul semn ar fi pur și simplu cel mai vizibil dintre toate.
Uneori activitatea neobișnuită a pisicii sau a câinelui poate alerta o problemă la fel de bine. Dacă suspectați o problemă  cu șoarecii, atunci cumpărați un aparat cu ultrasunete pentru a începe procesul de eliminare.
Un aparat cu ultrasunete va scapa de soareci intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Acest mod este o descoperire inovatoare in combaterea soarecilor. Ultrasunetele emise de aparat cu ultrasunete  afecteaza capacitatea auditiva si senzoriala a daunatorilor si in cele din urma ii determina sa paraseasca zona afectata, unde este instalat aparatul. Datorita frecventei inalte, ultrasunetele nu deranjeaza sau afecteaza in niciun mod omul. Emiterea constanta a ultrasunetelor impiedica functiile vitale ale rozatoarelor si cauzeaza panica in randul acestora. In acest caz va influenta procesele de imperechere si hranire, determinandu-i dupa un anumit timp sa paraseasca zona.
Primele semne ale efectelor unui aparat cu ultrasunete se observa intr-o perioada de 12-14 zile din momentul punerii in functiune. Performanta optima este obtinuta in aproximativ 25 de zile de la instalare. Pe parcursul acestei perioade, orice crestere a activitatii  rozatoarelor este normala.
Dacă sunteți nedumerit, nu ezitați să apelați la un profesionist din cadrul firmei noastre, ca să vă ajute cu o recomandare pentru a scapa de soareci într-un termen scurt.
Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

marți, 19 noiembrie 2013

Prinderea rozatoarelor cu ajutorul unei capcane

Rozătoarele, în general, nu sunt mari fani ai frigului. Cele mai multe încep căutarea unui adăpost atunci când primele semne de frig se arată. Așa cum mulți dintre noi știm, adăpostul lor preferat este de cele mai multe ori în casele noastre. Ele se strecoară, de obicei, printr-o fisură sau crăpătura și se înființează în magaziile sau în bucătăriile noastre. Odată ce sunt înăuntru, un mare ajutor pentru creșterea șanselor de prindere a lor este să facem mediul cât mai incomod posibil pentru ele.
În cazul în care acestea găsesc o masă constantă de firimituri în fiecare noapte și apă, care este lăsată într-o ceașcă în chiuvetă, atunci de ce ar merge după momeala pe care o amplasați pentru ele în capcane?
Asigurați-vă că bucătăria dumneavoastră și zonele de locuit sunt terenuri sterpe de deșeuri. Păstrați peisajul gol și acest lucru va crește, de obicei, șansele de indepartare a rozatoarelor, care își vor îndrepta curiozitatea spre momeala plasată în capcane pentru soareci sau otrava din stațiile de întoxicare.
DSCN0921Oamenii par să creadă că singura modalitate de a prinde un șoarece este de a plasa unt de arahide și niște brânză și apăsa pe trăgaciul unei capcane pentru soareci sau a stoarce niște brânză pe acolo. Șoarecilor le place să mănânce orice, iar mai multe opțiuni vă dau șanse mai mari de a prinde un șoarece. Siropul de ciocolata este popular, și acesta trebuie turnat pe declanșator. Dacă observați că soarecii mestecă prin cutiile de cereale, atunci oferiți-le ceea ce își doresc și atașați unele cereale de trăgaci. Șunca, pâinea și fasolea sunt foarte recomandate. Incercați să amestecați ciocolată cu unt de arahide. Fiți creativi, pentru că prinderea soarecilor cu o capcană este o artă. Dacă vă pricepeți la asta, atunci vei fi răsplătit cu o casa fără șoareci.

Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

vineri, 15 noiembrie 2013

Scapa de soareci!

Una dintre întrebările care ne-a fost adresată destul de des :

dual attack- Pot soarecii să trăiască într-o canapea sau într-un scaun pufos?

Răspunsul este : Da, pot trăi. Dacă atingeți canapeaua, veți vedea pulbere de pânză stivuită pe partea de jos. Șoarecii pot face vizuini în umplutura și pot să-și creeze astfel o ambianță destul de distinsă. Inarmați-vă cu o lanterna puternică pentru a inspecta zona, dacă credeți că vă confruntați cu această problemă, și îndepărtați șoarecii cu un aparat cu ultrasunete sau plasați capcane și momeală în zona canapelei.

Cel mai bun mod de a rezolva o problemă cu șoarecii nu va putea fi ales din prima. Deci, care tip de produs impotriva soarecilor este cel mai bun pentru a-i menține departe de casa Dvs. sau de garaj?
Mătura și garnitura de etanșare a ușii este prima Dvs. apărare împotriva soarecilor. Ați fi surprins să vedeți că un mic decalaj sub ușa de garaj poate invita un șoarece sau șobolan în interior de-a-lungul iernii. Soluția este de a etanșa punctele de intrare. Folosind diverse produse, cum ar fi un produs din lână de cupru sau din lână de oțel vechi puteți etanșa lacunele (deși lâna de oțel va rugini în timp). Orice fel de spumă expandabilă pentru a menține soarecii în exterior va face minuni, ba chiar și orice câlț demodat.

Șoarecii pot mânca din spuma ca dintr-o bucată de pâine?
Nu. Șoarecii sunt leneși și vor căuta o altă cale de intrare mult mai ușoară.

Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

miercuri, 13 noiembrie 2013

Actiunea de deratizare tradițională a șobolanilor si avantajul ei

statii intoxicarePentru realizarea unor acțiuni de deratizare eficace a șobolanilor vom recomanda metodele de exterminare înglobate. Această măsură conduce la un control sigur pentru a scapa de șobolani.

Combinația ideală pentru a scapa de șobolani:
-10 stații de întoxicare mari
-1 lipci Biostop 135 gr.
-1 pastă raticidă K.O. Rat

Avantajele acestui pachet anti șobolani:
- asambarea ușoară a stației de monitorizare;
- economic din punct de vedere al costului;
- eficent conținând și momeală raticidă;
- eficacitate 100% din cauza reținerii șobolanilor datorită lipiciului;
- colectarea ușoară a stațiilor fără să intrați în contact cu șobolanul prins în stație
- atracția deosebită a șobolanilor față de momeala folosită în stații de întoxicare;
- reducerea riscului de infestare cu șobolani in zonele interioare;
- evitarea intoxicarii oamenilor și a animalelor de casă datorită stațiilor de întoxicare;
- creșterea probabilității ca momelile raticide să fie consumate. Șobolanii se deplaseaza pe langa pereți și staționează în locuri ferite care le inspiră siguranță -> stațiile de întoxicare.
- datorita raticidului folosit, rozătoarele nu depistează sursa de
intoxicare si astfel nu vor evita să se hrănească cu acest raticid.
- Biostop este un lipici nontoxic, transparent, inodor, neinflamabil;
- calitatea lipiciului nu se deteriorează la influenţa apei sau a umidităţii;

Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

marți, 12 noiembrie 2013

Otravă pentru șoareci și șobolani

Nivelul de toxicitate: În general de la ușoară până la severă, în funcție de cantitatea de ingrediente active ingerată și de concentrația produsului.

Otrăvirea rozătoarelor cu rodenticide (otrăvuri pentru șoareci și șobolani) este una dintre cele mai comune tipuri de toxicitate gestionate de roinsect.ro. Aceste otrăvuri sunt ușor de folosit oriunde unde ar putea fi rozătoare, în case, garaje, grajduri și chiar parcuri sau zone sălbatice. Există mai multe tipuri de șoareci și șobolani și de aceea există otrăvuri disponibile într-o varietate de culori (verde, albastru, cafeniu, roșu, etc) și formulări (peleți, blocuri de momeala, momeli pe bază de cereale, etc).
Produsele similare cu nume similare pot conține diferite tipuri de otravă. Astfel, dacă un dăunător ingerează otrava de șoareci/șobolani , identificarea exactă a ingredientului activ este esențială, deoarece aceasta va determina riscul de otrăvire și nevoia de tratament. În cazul în care ingredientul activ nu este în mod clar vizibil pe ambalaj, un alt identificator important este numărul de înregistrare EPA (EPA Reg nr.) - acest număr va permite ca medicii veterinari să identifice în mod corect ingredientul activ din otrava respectivă.

Există patru ingrediente active comune în otrăvurile împotriva șoarecilor și șobolanilor: anticoagulante de lungă durată, colecalciferol, bromethalin și fosfură de aluminiu în rodenticide. Fiecare are un mecanism total diferit ca acțiune de intoxicare și nu toate sunt tratate cu vitamina K1!

Este important să vă asigurați că și medicul veterinar a identificat ingredientul activ adecvat din otrava pentru șoareci și șobolani pentru a face un tratament sigur și adecvat.

Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

luni, 11 noiembrie 2013

Tipuri de otravă:

Nume alternative: anticoagulante, colecalciferol, fosfură, bromethalin, brodifacoum, d - Con, vitamina K, difetialonei, bromadiolone, warfarina, diphacinone, clorofacinonului, Fastrac, Assault, Tomcat, Real Kill, Vengeance, vitamina D3, calcitriol,  edem cerebral (cauzează epilepsie șoarecilor), Arrex, Commando, Gopha - Rid, alune otrăvite Sweeney, rodenticide.
rodentÎn cazul în care câinele sau pisica au consumat din otrăvuri impotriva șoarecilor și șobolanilor, sunați imediat medicul veterinar pentru recomandări ca tratament de salvare. Acțiunea  rapidă poate salva de multe ori viața unui animal de companie și să prevină nevoia de îngrijiri medicale costisitoare. Pentru otrăvuri specifice, vă rugăm să căutați ingredientul activ (acțiune anticoagulantă de lungă durată, colecalciferol, bromethlin, și fosfură).

Stațiile de intoxicare pentru otrava pot fi achiziționate din magazinele noastre online, din material plastic sau carton cu doua intrări, în formă de tunel. Sunt potrivite în deratizarea pentru șoareci si șobolani, atât pentru spații interioare cât și pentru spații exterioare. Stațiile de carton pot fi utilizate doar în spații interioare sau spații uscate.

Statie Intoxicare MareSe pot utiliza momeli, lipici pentru reținerea șoarecilor și șobolanilor sau otravuri lichide.

Aceste stații de intoxicare vă permit folosirea în sigurantă a otrăvurilor cu scopul deratizării zonelor interne sau externe.

Coincid pentru toate tipurile de momeli: de tip pastă, de tip pulbere, parafinată si lichidă.

Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

luni, 4 noiembrie 2013

Capcana impotriva musculitelor de fructe

Bio muscCapcanele contra musculițelor de fructe pot fi cumpărate. Deși există multe metode, cea mai populară este de a turna o cantitate mică de oțet balsamic intr-un castron mic sau într-o cană, și apoi să-l acoperiți bine cu folie din plastic. Scormoniți găuri mici din plastic cu o furculita sau cu un creion ascuțit. Musculițele de fructe vor intra în găuri, atrase de oțet, dar nu vor fi capabile să zboare, dacă nu ați făcut găurile prea mari. În cazul în care nu funcționează experimentul, toată lumea pare să aibă propria rețetă pentru un amestec de magie.

Cea mai sigura capcana contra musculitelor de fructe este de la Biostop, fiind non toxica. Aceasta capcana nu afecteaza negativ mediul, deoarece este realizata fara sa fie folosite insecticide.
Se poate amplasa in bucatarii, restaurante, piete, fabrici, pivnite, crame etc.
Momeala isi mentine efectul timp de 3 – 5 saptamani dupa expunere si reduce in mod semnificativ numarul musculitelor de fructe.

- Țineți minte că musculițele de fructe pot fi atrase de otet, vin de gătit, ketchup sau orice altceva care este fermentat.

- Musculițele de fructe se reproduc lăsând ouă în partea de sus a materialelor de fermentare, cum ar fi putrezirea fructelor și legumelor, gunoiului, noroiului în coloane de scurgere, etc. Gunoiul trebuie să fie păstrat în bucătărie un timp scurt, nu mai mult decât este necesar, și ocazional ar trebui sa fie curățate canalele de scurgere , pentru a se asigura că musculițele de fructe adulte, inițial atrase de un bol de fructe, nu se reproduc. Aceasta este o explicație de ce musculițele de fucte zboară aparent, "vin de nicaieri", chiar și atunci când nu există niciun fruct în apropiere.

Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.



vineri, 1 noiembrie 2013

Cateva sfaturi contra musculitelor

musculite
Cypertox 1LMusculițele pot vizita casa ta în oricare dintre lunile mai calde, dar spre sfârșitul verii exista posibilitatea să te confrunți și cu o invazie de-a lor. Eliminarea musculițelor de fructe poate fi frustrantă, și uneori este enorm de greu să identificați sursa lor de hrană. Primul pas ce ar trebui făcut este să te asiguri că acestea sunt, de fapt, musculițe de fructe, deoarece moliile, mustele din familia foridelore și muștele domestice sphaeroceridae arăta similar, dar pot necesita tratamente diferite pentru a fi eliminate. Deși nu sunt periculoși, acești dăunători sunt cu siguranță o pacoste.

Presupunând că problema ta este cu musculitele de fructe, care sunt de aproximativ de 0,3 cm și au un element distinctiv, ochii rosii. În această postare vom enumera câteva sfaturi:

- Alegeți roșiile și le amplasați pe un pervaz să se coacă la soare? În cazul în care acestea devin prea coapte, musculițele se pot aduna.
- Orice fel de fructe sau  legume coapte vor atrage musculițele de fructe. Cel mai bine este să le stocați într-un frigider.
- Cutiile goale de sucuri​​, cutiile de bere, cutiile de supă, etc. pot atrage, de asemenea, musculițele de fructe. Dacă doriți să le păstrați pentru reciclare sau pentru un alt scop, spălați-le bine.
- Spălați bine cârpa de spălat vase. Stoarceți cârpele după utilizare și închideți-le bine. Să nu lăsați cârpa în chiuvetă, îmbibată cu particulele de apă și alimente.

Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.