joi, 30 ianuarie 2014

Scapa de purici cu ajutorul insecticidelor

A scăpa de purici nu trebuie să fie un secret. Controlul ​puricilor este unul dintre cele mai simple moduri de combatere a dăunătorilor.
Începeți cu alegerea unei zile pentru a face tratamentul.
În această zi Dvs., familia și animalele de companie ar trebui să părăsească casa pentru cel puțin câteva ore, dacă nu mai mult.
În ziua tratamentului aranjați ca animalele de companie să fie luate de către medicul veterinar pentru a fi tratate cu un produs specific contra furnicilor.
Acum este timpul să aspirați în casă.
Începeți din partea de sus a casei spre subsol.
De recomandat este să aspirați mai amănuțit patul și zona dedesubtul patului, sub mobilier si fiecare colțișor al casei. Aspirați peste tot!
Când ați terminat aspirarea, aruncați sacul de la aspirator în coșul de gunoi. Aceasta este o necesitate.
Următorul pas este tratamentul. Tratamentul va fi ușor diferit în cazul în care aveți o pisică sau un câine. Pisicile ajung uneori pe partea de sus a dulapurilor sau ar dori să doarmă pe glafuri, în timp ce câinii, de obicei, nu se urcă decât pe canapea sau pe pat. 
www.roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. 

miercuri, 29 ianuarie 2014

Vario solar pentru combaterea puricilor

Pentru a mentine casa fara purici, pe langa regulile generale de curatenie, cum ar fi aspiratul covoarelor si a intregii locuinte si spalatul lenjeriilor de pat la temperaturi foarte inalte, puteti apela la solutii de exterminare, sau ii puteti indeparta utilizand un aparat cu ultrasunete a carui frecventa deranjeaza sistemul auditiv al puricilor.
200px-Scanning_Electron_Micrograph_of_a_Flea
Pentru incaperile unde nu aveti o sursa de curent, in special, incaperi de unde puricii pot migra in spatiile locuite, puteti utiliza produsul Vario Solar Blister contra purici care functioneaza cu ajutorul energiei solare si are o raza de actiune de 25 de mp. Aparatul poate fi utilizat si in aer liber, dar aria de acoperire este de doar 6 mp.

Aparatul contra purici se poate conecta si la reteaua electrica, utilizand un adaptor adecvat, si este util, datorita posibilitatii schimbarii frecventei, si pentru indepartarea altor daunatori. Asadar, dupa ce ati scapat de purici, puteti utiliza aparatul si impotriva paianjenilor, moliilor, cariilor de lemn, soarecilor si gandacilor de bucatarie.
www.roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

vineri, 24 ianuarie 2014

Vario solar contra combaterea puricilor

Ciclul biologic puriciPentru a mentine casa fara purici, pe langa regulile generale de curatenie, cum ar fi aspiratul covoarelor si a intregii locuinte si spalatul lenjeriilor de pat la temperaturi foarte inalte, puteti apela la solutii de exterminare, sau ii puteti indeparta utilizand un aparat cu ultrasunete a carui frecventa deranjeaza sistemul auditiv al puricilor.
Pentru incaperile unde nu aveti o sursa de curent, in special, incaperi de unde puricii pot migra in spatiile locuite, puteti utiliza produsul Vario Solar Blister contra purici care functioneaza cu ajutorul energiei solare si are o raza de actiune de 25 de mp. Aparatul poate fi utilizat si in aer liber, dar aria de acoperire este de doar 6 mp.
Aparatul contra purici se poate conecta si la reteaua electrica, utilizand un adaptor adecvat, si este util, datorita posibilitatii schimbarii frecventei, si pentru indepartarea altor daunatori. Asadar, dupa ce ati scapat de purici, puteti utiliza aparatul si impotriva paianjenilor, moliilor, cariilor de lemn, soarecilor si gandacilor de bucatarie.
 
www.roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

miercuri, 22 ianuarie 2014

Cum putem evita puricii si sa gasim cea mai buna solutie antipurici?

Cel mai eficient mijloc antipurici consta in mentinerea curateniei, a igienei corporale si amplasarea unui aparat cu ultrasunete antipurici.
g07380art02Daca ai fost intepat de purici poti sa folosesti unguente si solutii ce contin substante antihistaminice sau hidrocortizoni sau pe baza de calamina, impotriva mancarimii si iritatiilor.
In cazul locuintelor invadate de purici, unul dintre cei mai eficienti dusmani este aparatul antipurici Vario Blister la doar 59,84 RON cu TVA.
Acest aparat antipurici actioneza impotriva lor prin emisia de semnale acustice cu frecvente reglabile manual in functie de tipul de daunatori: pozitia A pentru purici 7 kHz.
Aparatul antipurici acopera suprafata de 40 m² în spatii închise. Pentru eficenta in  combatere purici, va recomandam folosirea acestui aparat antipurici, in fiecare camera, pentru a stopa infestarea lor.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

marți, 21 ianuarie 2014

Infestarea cu acarienii de pasari

Panica poate să rezulte dintr-o suspiciune de infestare cu acarianii de pasări. Acest atac poate fi copleșitor și intens. Acarienii se pot remarca în cuibul păsărilor și pot fi periculoși în momentul în care cuiburile păsărilor sunt stricate.
acarienii_din_praf
Am decis să investighez acarienii de păsări și mai mult pe Internet și am găsit un site care oferea unele informații alarmiste. Frica mea a crescut când am realizat că acești acarieni pot infesta casele oamenilor la fel ca și puricii, care servesc sânge din plin de la gazdele lor umane. Reproducerea lor a devenit o problemă majoră. Am constatat că oamenii se plângeau de infestarea acarienilor descriind poveștile lor triste: oamenii în cauză își afumau casele și luau tot felul de măsuri inconștiente pentru a scăpa de o problemă, care nu este în mod direct  o problemă umană, ci 
aparține pasărilor. 
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilzatorilor ca e usor sa cumpere online.

sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Faptele cauzate de acarienii de păsări

Acarienii de păsări au nevoie pentru alimentație de sânge de la pasări pentru a se reproduce, și nu de sângele uman. Acarienii cauzeaza iritații de piele severe, cunoscute sub numele raie. Acarienii de păsări provoacă un deranj major păsărilor. Unii acarieni de păsări se pot pune pe căile respiratorii ale gazdei, alții pot transfera boli periculoase.
image004
Acarieni de păsări pot mușca si acest lucu să se transforme într-o problemă pentru oameni, dar dacă veți găsi un cuib de pasăre din care provin ei, scăpați de ea, și să tratați casa Dvs cu insecticide. Ei nu se vor multiplica în milioane de acarieni încât să vă ocupe întreaga casă.
Faptul că problema există nu este nevoie să intrăm în panică. Identificați problema și tratați-o cu seriozitate. Simplu.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

joi, 16 ianuarie 2014

Soluție anti furnici

Dacă ați avut probleme de-a lungul anilor cu furnicile care v-au intrat in casa sau dacă pur și simplu doriți să evitați o infestare viitoare, atunci ar trebui să începeți ofensiva acum. Nu așteptați până vine primăvara sau vara, atunci când furnicile ating un anumit număr. Tratarea cu o soluție anti furnici în exteriorul casei ar trebui să fie planul de atac! Magazinele noastre online oferă o gamă variată de produse pe care le puteți folosi pentru combaterea furnicilor, astea se găsesc sub formă de insecticide sau granule.
muste2
Amintiți-vă! Dacă aveți animale de companie sau copii mici trebuie să utilizați toate produsele cu precauție. Puteti cumpăra stații de momeală pentru a pune granulele. Atât timp cât începeți lupta înainte de invazia furnicilor, combaterea lor va fi mult mai ușoară, mult mai usoara decât în cazul în care acestea au intrat în casă.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca este usor sa cumpere online.

miercuri, 15 ianuarie 2014

Exista perioade din an, mai ales vara, cand insectele se trezesc si incep sa-si croiasca drum spre bucatariile oamenilor in cautarea de hrana. Cel mai popular daunator de bucatarie pare a fi furnica. Furnicile sunt si folositoare. Atata timp cat stau afara! Altfel, in interiorul locuintei, furnicile mari, furnicile mici, furnicile negre sau rosii, sunt o pacoste. Marsaluiesc de colo colo in cautare de hrana si ne fac viata mai grea.
furnicuta-_poezii_pentru_copiiCe e de facut totusi? Cum scapam de ele si care ar fi cele mai bune solutii de pe piata?
Pentru inceput va recomandam praful contra insectelor de casa. Acest praf este foarte eficient si pentru a scapa de furnici. Trebuie facuta o munca prealabila de detectiv. Mai precis trebuie sa identificati urmele lasate de furnici. Nu e usor, dar odata identificate aceste urme, locurile de intrare in casa a furnicilor ne vor deveni cunoscute. Praful se imprastie pe aceste urme si la intrarea in casa.
O alta metoda ar fi utilizarea spray-ului anti gandaci si anti furnici Protect. Si in acest caz identificarea urmelor est efoarte utila. Puteti da cu acest spray si pe jos in casa, pe la colturi si in locuri ascunse, dupa ce ati facut curat.
Nu in ultimul rand, va recomandam utilizarea permanenta a unui aparat cu unde electromagnetice impotriva furnicilor. Aceste aparate utilizeaza reteaua electrica a locuintei pentru a schimba campul magnetic care ajuta furnicile sa se orienteze.
Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

marți, 14 ianuarie 2014

Sfaturi pro-contra furnicilor

Industria de combatere a dăunătorilor este prezentă de 16 ani. Ucidererea furnicilor poate fi una dintre cele mai simple sarcini sau dintre cele mai dificile sarcini, depinzând de infestarea pe care o aveți. 
antsDacă aveți de-a face regulat cu furnicile de pe trotuar, în această perioadă a anului, cea mai bună momeală este cea bazată pe zahăr. Uitați-vă la traseul lor care se îndreaptă spre casa, sau localizați traseul interior și amplasați câteva tampoane cu gel împotriva furnicilor de-a lungul traseului lor și urmăriți cum aceste furnici mici o iau razna. Ca de obicei, este necesară atenția părinților când se amplasează soluțiile împotriva furnicilor pentru a proteja copiii. Site-ul nostru de combatere a dăunătorilor vinde diverse soluții împotriva furnicilor către public. Este importantă alegerea produsului atât timp cât acesta nu este un produs de uz limitat ca pulberea de prăfuit.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

luni, 13 ianuarie 2014

Cum combinăm ultrasunetele cu lipiciul pentru soareci?

antisoboUltrasunetele deranjează sistemul nervos al șoarecilor, făcându-i să se simtă inconfortabili într-o zonă în care acestea sunt prezente. Datorită faptului că ultrasunetele se propagă liniar și pentru că aceste unde sunt absorbite sau blocate de diverse obiecte, șoarecii mai au o șansă de a rămâne într-o încăpere protejată cu un aparat cu ultrasunete. Într-o cameră, de exemplu, se pot afla obiecte de mobilier, după care șoarecii se pot ascunde și unde sunt protejați de acțiunea deranjantă a ultrasunetelor.
Așadar, amplasati aparatul cu ultrasunete, astfel încât să acopere un spațiu deschis cât mai mare, iar în locurile neprotejate din cameră, amplasați una sau mai multe plăci cu lipici. Șoarecii, deranjați de ultrasunete, se vor retrage spre zonele mai liniștite, dar spre surprinderea lor, acolo vor rămâne, deoarece șansele să treacă peste o placă cu lipici vor fi foarte mari.
Verificați periodic plăcile cu lipici, iar în cazul in care sunt șoareci prinși, îndepărtați-i utilizând mănuși de protecție.
Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

vineri, 10 ianuarie 2014

Capcanele mecanice pentru șoareci

st2000Șoarecii sunt peste tot, în bucătării, băi, dulapuri, mobilier, lenjerii de pat, tavane. Ei pot intra oriunde doresc. Capcanele de șoareci reprezintă o temniță pentru ei. Pentru o performanță sporită în a prinde șoarecii sunt necesare două lucruri: o momeală bună și o mulțime de capcane.
Nu vă zgârciți cu capcanele și vă recomandam, în special, capcanele mecanice pentru șoareci, deoarece aceștia pot fi aruncați în coșul de gunoi și puteți continua progresul. Aceste capcane le puteți achizitiona din magazinul nostru online. Următorul lucru de care aveți nevoie este o momeală bună. În mod tradițional oamenii folosesc unt de arahide sau ciocolată, dar noi vă putem oferi o varianta mai bună. Produsul Provoke,  oferit de o companie profesională de combatere a dăunătorilor, este de ultimul răcnet. Provoke-ul, momeală pentru șoareci, de câțiva ani este un produs fantastic în chinuirea și atragerea șoarecilor.
Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

miercuri, 8 ianuarie 2014

Furnica glonț (Paraponera clavata)

Furnica glonț, numită astfel deoarece se spune că înțepătura ei este la fel de dureroasă ca și o rană provocată de o împuscatură, este originară din America de Sud. Ocupa padurile tropicale din zonele joase de coasta ale Atlanticului, de la Nicaragua spre sud si de-a lungul intregului bazin al fluviului Amazon; in Costa Rica, unde traieste la altitudini de pana la aproximativ 500 m. In Peru, populeaza atat padurile tropicale primare, cat si cele secundare, fiind una dintre cele mai abundente specii.
Untitled
Localnicii o numesc Harmiga Veinticuatro sau furnica de 24 de ore, pentru că durerea înțepăturii acesteia durează aproximativ o zi. Aceste furnici sunt utilizate de poporul Satere-Mawe din Brazilia pentru ritualuri de inițiere. Furnicile inconștiente sunt prinse intr-o mănușă de frunze, cu acele îndreptate spre interior. Apoi, un băiat trebuie să introducă o mână în acea mănușă și să îndure înțepăturile timp de 10 minute fără să strige. Rezultatul acestui ritual este o paralizie temporară și zile întregi de mișcări necontrolate. Apoi, băiatul trebuie să repete ritualul doar de încă 19 ori pentru a deveni bărbat. 
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

marți, 7 ianuarie 2014

Muștele Sphaeroceridae



Muștele Sphaeroceridae sunt o familie de diptere brahicere superioare, care cuprinde muste mici (1-4 mm), cu corp robust, de culoare inchisa (bruna sau neagra). Sunt exofile, iar larvele, de obicei, coprofage. Sunt numite și “muște de bălegar”. Ele sunt atrase de descompunerea materiilor organice, fructe coapte, gunoi , etc. și, uneori, se inmulțesc în sistemul de canalizare, deși adulții, de obicei, nu sunt  găsiți acolo. Muștele Sphaerocerid sunt, de asemenea, pasionate de a trăi in apropierea puilor de casă, trăiesc în general la țară, toți știm că acești dăunători se găsesc din abundență.
UntitledCheia pentru eliminarea muștelor, în primul rând, este curățenia, mai ales atunci când vine vorba despre canalizare, în cazul în care materialele descompuse se colectează in coloana de scurgere și alte materiale care rămân umede, precum gunoiul și fructele/legumele. Prin eliminarea celor amintite și tratarea sursei lor de reproducere, ar trebui să transforme casa invadată intr-o casă fără muște în cel mai scurt timp.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.