luni, 8 decembrie 2014

Confuzii frecvente în ceea ce privește controlul dăunătorilor

indexCu trecerea anotimpurilor de iarna, spre primavara, proprietarii de case consideră că o mare parte a problemele lor cu dăunătorii vor fi eliminate de vremea răcoroasă, de iarnă.
Acestea, printre alte idei preconcepute, sunt greșelile comune pe care le fac indivizii în ceea ce privește controlul dăunătorilor primăvara.
Pur și simplu dacă vedeți un dăunător azi, dar nu și mâine, nu înseamnă mereu că dăunătorul a plecat. Dăunătorii, inclusiv termitele, poate chiar un roi, pot crea, de la o de o zi la alta, o dificultate mai mare decât credeți.
Unele zone cu probleme cu dăunătorii din casa Dvs, cum ar fi canalele de scurgere de la toaletă, instalațiile sanitare și conductele de sub chiuveta de bucatarie pot aduce dăunătorii care caută căldură și o sursă de apă.
De asemenea, conductele care au ieșire exterioară pot avea deschideri mici în jurul lor, pe unde dăunătorii se pot strecura.
Dăunători mici pot intra în fundația casei Dvs. pentru a ajunge la centru și să se strecoare prin intermediul canalelor de scurgere, conductelor de la toaletă, dedesubtul chiuvetei de bucatarie, spălătorii și instalații sanitare.
Contactați un expert de azi!
Dacă ați descoperit că dăunătorii și-au făcut cuibul în casa Dvs., contactați un profesionist de combatere a dăunătorilor, pentru că echipa noastră vă poate executa prompt lucrarea și în condiții de siguranță vă va elibera de invaziile dăunătorilor.
Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT