joi, 5 martie 2015

Cum scapam de daunatori?

imagesSunt disponibile mai multe insecticide pentru furnici, dar nu merg la toate speciile, și fiecare insecticid este eficient pentru o listă limitată de furnici. Unele tipuri de furnici, cum ar fi cele de casă si furnicile dulgher, cel mai bine este să localizați cuibul lor și să-l tratați direct cu insecticid.
Cu toate acestea, la speciile, cum ar fi furnica Faraon și furnica Argentineană, dacă se tratarea cuibului cu un spray care conține piretroid poate facilita crearea mai multor colonii noi, deoarece nu răspund la această substanță activă..
Mai mulți dăunători, deseori, pot fi confundați cu alte specii, de exemplu ploșnița cu insecte de lilieci, căpușele cu căpușe de câine, și alte specii comune de furnici. Mai jos este un scurt ghid pentru a ajuta la identificarea acestor dăunători. Dacă nu sunteți sigur cu privire la cu ce fel de insecte aveți de a face, ne puteți contacta înainte de a lua măsuri.
Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT