"Plosnitele transmit boli."
Dăunătorii musca, cum ar fi tantarii si capusele, si pot transmite boli, asa ca e oarecum logic să se aștepte ca plosnitele de pat să facă același lucru - dar, până în prezent, nu există dovezi că o fac. Acest lucru nu pare să se întâmple.
"Plosnitele pot zbura."
Acest lucru este pur și simplu fals. Plosnitele nu au aripi, și nu pot zbura. Dacă ar putea, ar constitui cu adevărat un necaz.
"Plosnitele pot fi ucise doar cu un tratament termic."
"Plosnitele nu va mușca dacă vă lăsați o lumină aprinsa."
Acest mit se bazează pe faptul că plosnitele sunt nocturne, dar asta nu inseamna ca vor sari peste mese doar pentru că e o lumină aprinsa. Ele se vor hrăni ori de câte ori au nevoie, indiferent de ora.
"Problema plosnitelor nu este asa de rea cum a fost acum câțiva ani."
Chiar opusul. Astazi există mai multe infestări de plosnite decât oricând înainte în istoria recentă, și aceste infestări sunt descoperite în locuri mai puțin evidente: autobuze, biblioteci, etc. Cu toate acestea, se pare ca aceasta informatie nu prea este publicata in mass-media, ceea ce ii face pe oameni sa creada că problema de care s-a auzit de câțiva ani în urmă a fost rezolvată.
Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT