luni, 3 noiembrie 2014

Combaterea soarecilor

SOARECPe cale mecanica, combaterea soarecilor de casa poate fi realizată cu ajutorul capcanelor pe baza de arcuri (capcane de şoareci), care trebuie amplasate in pozitii strategice, cum ar fi in dreptul intrarilor in ascunzatori sau in zona rutelor de deplasare. Drept momeala se pune in capcane de soareci o bucată mica dintr-un aliment, cum ar fi cascaval, unt de arahide, carnati etc.
Pe calea ultrasunetelor, combaterea soarecilor poate fi realizată cu ajutorul aparatelor cu ultrasunete, care trebuie amplasate in partea de jos a solului, deoarece ultrasunetele se propaga liniar. Cu ajutorul aparatului puteti impiedica procesele lor de imperechere si hranire, determinandu-i dupa un anumit timp sa paraseasca zona. Aparatul cu ultraunete previne si intrarea soarecilor in zona protejata. Puteti combate soarecii cu ajutorul capcanelor cu lipici, adaugand substante atractante. In cazul in care rezultatele nu sunt vizibile in cateva zile, incercati sa mutati capcanele in alte locuri frecventate de soareci si sobolani.
Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT