joi, 13 noiembrie 2014

Cum să vă asigurați să fiți pregătiți pentru sezonul dăunătorilor

FURNICAFurnicile dulgher sunt altă durere de cap și, în general, încep să apară primăvara. Cele mai rele lucruri pe care putem spune despre ele, sunt că habitatele lor sunt atât în interior cât și în afară. Ele au de multe ori placerea să fie în jurul lemnelor putrezite și sunt mai ușor de găsit în rumegușul din jurul constructiilor. Deși furnicile dulgher nu sunt interesate de consumul alimentelor din casa ta, ele pot fi extrem de dăunătoare. Ele au nevoie de un loc pentru a trăi și, pentru a face acest lucru, trebuie să rupă și să împingă lemnul în afară pentru a crea cuiburi.
Există metdode de a impiedica aceste insecte să invadeze casa ta. Pe lângă menținerea gazonului frumos, greblat, curățat, în plus, trebuie să vă asigurați că partea de sus a acoperișului, precum și jgheaburile, sunt eliberate de mizerie.
Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT