miercuri, 7 ianuarie 2015

Habitatul porumbeilor

Porumbeii sunt dependenți de oameni pentru a le oferi hrană, adăpostire și locurile de cuibărit. Ei sunt de obicei găsiți în jurul zonelor agricole, precum și depozitelor, fabricilor de furaje, și elevatoarelor de cereale. Ei sunt, de asemenea, frecvent intalniți in orase din parcuri, clădiri, poduri, precum și orice alte structuri.
Porumbeii sunt păsări murdare, cauzând boli,cum ar fi criptococoza, toxoplasmoza, salmonella, intoxicația alimentară, și altele. și leziuni. Excrementele lor pot cauza declanșarea alunecărilor umane, precum și pot schimba în mod lent structura și proprietățile caracteristice (prin degradare) a structurilor și statuilor. Acest lucru face imperativa nevoia de a indeparta porumbeii în domenii extrem de traficate. Mai grav, porumbeii pot transporta boli, cum ar fi criptococoza, toxoplasmoza, salmonella, intoxicația alimentară, și altele.
Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT