luni, 5 mai 2014

Cum sa prevenim mușcătura țânțarilor?

Femelele introduc capătul vârfului în grosimea pielii în căutarea unui vas sanguin mic, care le permite sugerea sângelui. Sunt echipate cu senzori de mare precizie pentru a detecta în cazul în care pe piele este sursa hranei lor: sânge capilar.

Muscatura-de-tantari-preventie-si-tratamentPentru a facilita această manevră, saliva aruncată la locul leziunii conține substanțe chimice care acționează ca anticoagulant și, astfel, va asigura o aspirație sigură. De asemenea, în compoziția sa, componentele de salivă sunt iritante și produc mâncărime intensă și umflarea zonei în aproximativ șase secunde după începerea puncției.

Pentru a preveni mușcătura țânțarilor vă recomandăm amplasarea unor aparate cu ultrasunete. Acest lucru afecteaza sensibilitatea femelelor, le paralizeaza si raman nemiscate. Acest efect emis de aparate cu ultrasunete, de asemenea, le impiedica sa ne ferim de muscatura lor.

Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este uşor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT