luni, 26 mai 2014

Gândacul de bucătărie german

12Femela poarta ooteca (membrana care acoperă oul) de-a lungul perioadei de gestație. Nimfele eclozează din ooteca, chiar și atunci când femela le transportă sau atunci când depun ouale undeva unde au mâncare și temperaturi corespunzătoare. Este posibil ca, dacă ooteca se desprinde înainte de timpul potrivit, toți membrii să moară. Factorii pot fi condițiile extreme de umiditate sau perioada neîndeplinită.

Ooteca, prin năpârlire, începe viața sa de nimfă. Femelele produc până la 8 ooteci în care stau de 30-48 de embrioni, perioada de gestație însemnând 28 de zile.  De la eclozare gândacii de bucătărie trec prin șase etape ca nimfe, până când le cresc aripile și apoi ajung la maturitate.  Etapele la nimfă pot crește în funcție de mediu sau de pierderea picioarelor sau antenelor care pot fi regenerate, putând ajunge până la 120 de zile.

Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este uşor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT