joi, 15 mai 2014

Evitarea ultrasunetelor la diferite insecte

indexLa greieri, comportamentele de evitare a ultrasunetelor se transformă non- directional, acest lucru ajutând la eficiența lor în prevenirea captării de către lilieci. Urechea greierilor, situată în linia mediană, cuprinde două timpane într-o cameră auditivă care îmbunătățește sensibilitatea lor. 

O pereche bilateral simetrică de inter-neuroni auditivi, 501-T3, urmăresc cu exactitate apeluri de ecolocație cu ultrasunete în timpul stadiilor incipiente ale unui atac de liliac. Deoarece 501 - T3 oprește excitarea, chiar înainte de a începe răspunsul evaziv, poate fi implicat în declanșarea comportamentărița, are un nume care  face referire la poziția, în repaus a picioarele anterioare ale insectei, sugerând imaginea unei persoane care se roagă. A apărut pentru prima dată acum 120 milioane de ani, anterior apariției liliecilor, care apăruseră de cca . 50 milioane de ani, deci funcția sa inițială trebuie să fie diferită decât la un exemplar actual.

Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este uşor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT