joi, 9 octombrie 2014

Abilitățile de relaționare


animalAbilitățile de relaționare:
În multe cazuri, animalele pot duce la crearea unor punți spre dimensiunea emoțională a unei persoane mult mai rapide si mai stabile decât cele create de interacțiunea interumană. În plus, aceste conexiuni emoționale nu periclitează formarea relației între terapeut si client, ci dimpotrivă, o pot ajuta. De exemplu, dacă un terapeut are pe birou poza lui cu animalul său de companie, clientul
poate interpreta acest lucru ca fiind un aspect pozitiv al personalității terapeutului, ajutând astfel la formarea relației terapeutice. Date recente colectate prin aplicarea de chestionare persoanelor vârstnice care posedă animale de companie sau sunt vizitate de echipe TAA arată că, în cele mai multe cazuri, aceste persoane au raportat relații de prietenie cu animalele lor la fel de intense sau chiar mai intense decât cele formate cu alți oameni.
Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT