marți, 19 mai 2015

Afirmatiile lui Dr. Rob

pasariÎn 1979, cercetatorii au descoperit ca unii porumbei pot auzi sunete la nivelul .05 Hz. Asta e un fel de infrasunet mic creat de cutremure, vanturi de peste munți îndepărtati, sau valuri de pe tarmurile indepartate. Unii cercetători au speculat că aceste păsări pot folosi aceste sunete îndepărtate pentru a le ajuta sa mentina un sentiment general de direcție.
Despre afirmațiile lui Dr. Rob:
Dr. Rob Fergus este un ornitolog care este specializat in conservarea păsărilor urbane, ecologie urbană și interacțiunile sălbatice/umane.
El a primit titlul de doctor în conservarea pasărilor urbane de la Universitatea din Texas, Austin. După înființarea Observatorului Hornsby Bend Bird in Austin Texas, el a creat programe suplimentare de conservare a păsărilor și a devenit primul director executiv al 2.500 de membri ai Travis Audubon Society.
În 2004 Dr. Rob Fergus s-a mutat la Philadelphia, unde a fost cercetator principal pentru Conservarea Păsărilor Urbane la Societatea Națională Audubon până în 2009. În plus, față de cercetarea și consultarea cu privire interacțiunile de păsări în orașele din Statele Unite, America Latină si Europa Dr . Fergus, în prezent, predă la Universitatea Rowan în Glassboro, New Jersey, și Rosemont College din Philadelphia, Pennsylvania.
Dr. Rob a facut o echipă pentru a ajuta specialiștii cu răspunsuri la întrebările despre păsări și de a ajuta la reducerea decalajului dintre stiintele naturii, precum și natura controlului pasărilor.
Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT