luni, 25 mai 2015

Cum sa ne protejam de tantari?

aparate uvA. aegypti si multi alti tantari care depun oua in apa au larve care mănâncă bacteriile. Deci, ei doresc să depună ouă în cazul în care există o mulțime de bacterii. Consumul de larve de către speciile Toxorhynchites lasă o mulțime de bucăți mici de larve de țânțari în apă, iar acest lucru oferă bacteriilor o multime de alimente.
Un studiu (iunie 2014) a aratat ca femelele A. aegypti de fapt preferă să depună ouă în apa care conține pradatori pentru larvele lor, deoarece crește și numărul de bacterii foarte mult. Cele care supravietuiesc au o mulțime de bacterii pentru a se hrăni. Este un comportament calculat – riscă să fie mâncate.
Deci, unii tantari vor merge pe un drum lung și cu risc ridicat, pentru scopul de a obține o masă bună pentru potențialii lor pui. Ei caută mamifere, de obicei, dar chiar și aici există excepții. Unele specii de tantari, ca Culiseta melanura, se hrănesc aproape exclusiv cu sânge de pasăre – se spune ca sunt gustoși ca puii.
Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT