luni, 10 octombrie 2016

Cat de periculosi sunt tantarii din specia Culex!?

Specia tantarilor Culex, este o specie intalnita si la noi in tara. In ciuda faptului ca inca nu a transmis boli grave in Romania, specia este extrem de periculoasa, fiind purtatoare a numeroaselor boli si virusuri, dintre care amintim Virusul West Nile, care a facut multe victime in randul populatiilor umane din Africa, Asia, America de Nord, Europa de Est, Europa Mediteraneana. Boala a inceput sa se raspandeasca foarte rapid pe continentul nord American in anul 1990. Aceasta incepe sa se manifeste de obicei pe la sfarsitul verii si inceputul toamnei, in zonele temperate, iar  zonele mai calde boala poate fi contactata pe toata perioada anului. De ce este extrem de periculoasa aceasta boala!? Deoarece in cele mai multe din cazuri trece neobservata iar la persoanele cu sistemul imunitar scazut se prezinta sub forma unei raceli gripale, insotita de dureri in piept si senzatie de greata, avand o rata de agravare a bolii de 15% cu riscul aparitiei meningitei sau encefalitei.
Cum putem combate acesti daunatori, care pun in pericol sanatatea noastra!? Va prezentam cateva metode de combatere: insecticidcapcane.
emosik105
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT