luni, 8 iulie 2013

Elemente de baza despre purici

     Puricii sunt insecte mici, care se hrănesc cu sânge de mamifere. Ei infesteaza cel mai mult casele în care animalele de companie sunt prezente. De asemenea, se vor hrăni si de pe oameni. Există mai multe specii diferite, inclusiv puricele de pisica, puricele de câine, puricele de om și puricele de șobolani, variind la culoare, de la o lumină roșu-brun la un maro închis, dar comportamentul lor este atât de asemănătoar încât nu este necesar să va concentrati cu privire la diferențele dintre specii în gestionarea dăunătorilor.

     Surprinzător, puricii nu zboară. Ei nu au aripi. Cu toate acestea, ele pot sari pana la 17 centimetri pe verticală, și 33 de centimetri pe orizontală, ceea ce va da impresia ca zboară.

purici       Puricele

    Muscaturile puricilor produc, de obicei pete de culoarea roșu deschis, mâncărimi ridicate, și de multe ori apar in grupuri sau linii. Puricii adulți pot supravietui pentru mai multe luni, fără o masă, astfel o vacanta lunga nu va rezolva problema - puricii vor deveni infometati când va veti întoace acasa!
   Puricii sunt mai mult o pacoste decât un pericol pentru oameni și animale de companie, dar pot provoca o serie de probleme. Unii oameni sunt alergici la saliva puricilor, și dezvolta eruptii cutanate dureroase la mușcatura. Și, ca și alte insecte care se hranesc cu sange, puricii pot acționa ca vectorii unor afectiuni.
fendona    Puricii sunt acoperiti de planul nostru pe tot parcursul anului, vă oferim, de asemenea, solutie pentru purici pentru a scapa de ei.

    Cel mai eficient mijloc anti purici consta in mentinerea curateniei, a igienei corporale si amplasarea unui aparat cu ultrasunete anti purici pentru prevenirea lor. Aceste aparate cu ultrasunete anti purici actioneza impotriva lor prin emisia de semnale acustice. Aceasta este o metoda pentru purici care actioneaza fara substante chimice, fara pericole pentru oameni, animale si mediul inconjurator.
    Daca ati fost intepat de purici puteti folosi unguente si solutii ce contin substante antihistaminice sau hidrocortizoni sau pe baza de calamina, impotriva mancarimii si iritatiilor.
    In cazul locuintelor invadate de purici, unul dintre cei mai eficientt dusmani este un insecticid pentru purici Fendona, avand remanenta de 120 de zile si care nu va deranjeaza din punct de vedere al mirosului.

Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT