miercuri, 24 iulie 2013

Musculite

musculiteMusculițele

Musculitele înconjoara o casă pana la punctul în care acestea reusesc sa intre in interiorul casei prin ușa sau geamul lasate deschise. Ele sunt asemanatoare cu tantarii, dar nu inteapa.
Musculițele adulte sunt gheboase și negre, gri sau maro. Sunt adesea confundate cu tantarii, dar nu cu musca, și nu sunt cunoscute ca transportatori de boli. Se înmulțesc în apă stagnantă și se raspandesc cel mai des în timpul primăverii și la începutul verii . Ele trăiesc, ca timp, doar de la cinci până la zece zile și se concentreaza exclusiv asupra capacității de împerechere în acest timp, motiv pentru care se aduna.

Din păcate, sursa problemei s-ar putea să nu fie chiar țara de vina, roiurile pot zbura până la 402 metri fata de locul de reproducere, și sunt atrase de lumină. Cu toate acestea, există câțiva pași pe care ii puteți lua pentru a atenua problema :
    1
  • In aer liber, se aplică un repelent musculite si lumânări citronella, ca lumina.
  • Limitati lumina naturala sau înlocuiti becurile obișnuite cu becuri galbene, care atrag mai puțin insectele zburatoare de toate tipurile.
  • Eliminati apa statatoare, dacă este posibil. Jgheaburile infundate in ploaie, bai de păsări, ghivece de flori, anvelope vechi, și cioturi de copaci putrezite sunt adesea trecute cu vederea si deseori sunt locuri de reproducere pentru musculițe și țânțari.
  • Puteți încerca unele capcane cu feromoni bio pentru musculite sau capcane de gandaci, care funcționează destul de bine, dar atrag de obicei mai multe musculițe decât ar fi fost în zona fără ele. Astfel de dispozitive pot ingreuna problema atunci când sunt plasate aproape de casa.
Pentru o soluție profesională, puteti lua în considerare serviciul nostru de management. Vom elimina toti dăunătorii. Pentru mai multe informații, consultați site-ul nostru, sau sunați la biroul nostru.

Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT