miercuri, 2 aprilie 2014

Bec contra tantarilor


5Cu lampa antitantari va fi imposibil să se apropie țânțarii de zona acoperită. Tehnologia inovatoare a acestei lămpi se bazează pe frecvența de lungime de undă emisă pentru a păstra țânțarii în afara zonei de acoperire. 

Țânțarii au un spectru diferit față de ochiul uman și sunt atrași de ultraviolete, spectru(UV). Pigmentul galben luminos creează un filtru pentru radiațiile UV din spectrul emis, rezultand o sursă de lumină de o lungime de undă care ține țânțarii departe, deoarece lumina este imperceptibilă pentru ei. 

Este o frecvență de undă  luminoasă pe care țânțarii nu o pot sesiza. Ideal pentru a ilumina puntea, veranda, grădina, magazinele, campingurile, curțile, spatiile de făcut grătare, fără a atrage țânțarii.Structura ochilor țânțarilor de sex feminin presupune un domeniu larg de vizibilitate care le permite să găsească potențialele victime. Becul contra țânțarilor este redus în energie SC-326m și face imperceptibilă vederea sa, iar țânțarii nu se vor apropia. Arie de acoperire: 12mp

Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor ca este usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT