vineri, 4 aprilie 2014

Ceea ce știm despre muște

Una dintre cele mai comune insecte din lume, de obicei, locuiește în locurile ocupate atât om cât și de animale.

Etapele reproducerii:

3Musca are 4 stadii de viață sau faze morfologice: ou, larvă, pupă și adult. Femela depune aproximativ 150 de ouă în fiecare etapă, acestea fiind de obicei depozitate în fecalele proaspete ale animalelor sau în zonele de degradare a materiilor organice, cum ar fi gunoiul. O mulțime de ouă nu se maturizeaza, din mai multe motive. Cercetătorii au arătat că în decurs de 1 an populația ar crește la aproximativ un miliard și ar putea rezulta o problemă potențială.

Larvele ies din ouă și se alimentează în locul în care au fost depuse, timp de 8 zile. Apoi, puteți găsi pupa într-un loc sigur, uscat. Acest loc poate fi apropiat de locul unde au fost depuse ouăle. La câteva zile după formarea de pupei aceasta devine un exemplar adult.

În timpul verii se pot produce 10-12 generații, muștele putând trăi până la 40 de zile, în funcție de umiditate, temperatură și alimente.

Corpul lor este acoperit cu senzori.

Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor ca este usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT