vineri, 11 aprilie 2014

Un barbat chinez denunta guvernul pentru incapacitatea de a reduce poluarea aerului

Un bărbat chinez dintr-un oraș poluat din nordul Chinei era prima persoană din țară care denunța guvernul pentru incapacitatea de a reduce poluarea aerului, s-a relatat într-un ziar controlat de stat.

Li Guixin, rezident din Shijiazhuang, din capitala provinciei Hebei, a trimis o plângere la instanță, cerând biroului de mediu municipal Shijiazhuang " A îndeplini obligațiile de a controla poluarea aerului în conformitate cu legea", a spus ziarul Yanzhao Metropolis Daily.
1
Se urmărește, de asemenea, o compensație pentru o poluare sufocantă în Shijiazhuang și o mare parte din nordul Chinei în această iarnă. Nu a fost clar dacă instanța va accepta cererea lui Li.

Avocatul său, Wu Yufen, a refuzat să comenteze, spunând că "această informație este foarte sensibilă." A încercat și la biroul de mediu Shijiazhuang dar nu a fost contactat pentru explicatiile ce ar fi trebuit să i le ofere. Li a spus că a cheltuit bani pe măști și un purificator de aer la domiciliu, în luna decembrie, când poluarea a fost deosebit de mare.

China de Nord a avut de suferit în ultimele zile cea mai gravă criză de poluare din ultimele luni. Autoritățile au introdus multe reguli și nenumărate promisiuni pentru a curăța aerul, dar problema pare doar să se agraveze.

Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT