miercuri, 9 aprilie 2014

Cum functioneaza aparatul SC29?

Muștele au corpul acoperit complet cu organe senzoriale care le permit să fie mereu atente la orice pericol la care pot fi expuse. Modelul SC-29 este un aparat pentru combaterea mustelor, echipat cu un transmițător puternic, care genereaza unde ultrasonice de înaltă frecventa. Mustele percep pericolul iar undele creează un disconfort chinuitor pentru ele care le face să se îndepărteze de zona unde este amplasat aparatul pentru protecția spațiului.

Vă recomandăm să lăsați aparatul pentru  combaterea muștelor conectat în permanență, 24/24 de ore atât pentru protecția spațiului, cât și pentru reducerea energiei din cauza funcționării continue.
24 de ore/zi
7
Unde să-l amplasați?

Dacă este posibil, conectați dispozitivul lânga mobilier sau lângă alte obiecte din zonă. Ar trebui să evitați conectarea aparatului în spatele perdelei, canapelei, etc. Pentru cea mai bună performanță este recomandat să așezați aparatul la o înălțime cuprinsă între 1 și 2 metri, evitând pe cât posibil ca dispozitivul să fie orientat spre o ușă sau spre o fereastră deschisă. Dispozitivul acoperă o suprafață de 20 mp.

Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT