vineri, 25 iulie 2014

Responsabilitatile dumneavoastra in ceea ce priveste protectia gradinii contra musculitelor de fructe

indexDaca,  in gradina casei Dvs., cresteti fructe si legume care sunt predispuse la atacul musculitelor de fructe, sunteți responsabil pentru a va asigura ca daunatorii sunt controlati. Daca nu sunteti in masura sau nu doriti sa controlati musculitele de fructe, luati in considerare scoaterea si inlocuirea plantelor fructifere si legumelor cu plante alternative, cum ar fi plante ornamentale nefructifere. Rețineți, controlul musculitelor de fucte este obligatoriu în cele mai multe state și teritorii, mai ales din zona Australiei.
Controlul musculitelor de fructe il puteti face prin expunerea capcanelor contra musculitelor de fructe. Aceaste capcane nu afecteaza negativ culturile, deoarece sunt realizate fara sa fie folosite insecticide. O astfel de capcana se poate amplasa in orice zona, chiar si in bucatarii, piete, gradini, crame, etc. Momeala isi mentine efectul timp de 3 – 5 saptamani dupa deschidere si reduce puternic numarul musculitelor de fructe.
Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este uşor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT