luni, 4 noiembrie 2013

Capcana impotriva musculitelor de fructe

Bio muscCapcanele contra musculițelor de fructe pot fi cumpărate. Deși există multe metode, cea mai populară este de a turna o cantitate mică de oțet balsamic intr-un castron mic sau într-o cană, și apoi să-l acoperiți bine cu folie din plastic. Scormoniți găuri mici din plastic cu o furculita sau cu un creion ascuțit. Musculițele de fructe vor intra în găuri, atrase de oțet, dar nu vor fi capabile să zboare, dacă nu ați făcut găurile prea mari. În cazul în care nu funcționează experimentul, toată lumea pare să aibă propria rețetă pentru un amestec de magie.

Cea mai sigura capcana contra musculitelor de fructe este de la Biostop, fiind non toxica. Aceasta capcana nu afecteaza negativ mediul, deoarece este realizata fara sa fie folosite insecticide.
Se poate amplasa in bucatarii, restaurante, piete, fabrici, pivnite, crame etc.
Momeala isi mentine efectul timp de 3 – 5 saptamani dupa expunere si reduce in mod semnificativ numarul musculitelor de fructe.

- Țineți minte că musculițele de fructe pot fi atrase de otet, vin de gătit, ketchup sau orice altceva care este fermentat.

- Musculițele de fructe se reproduc lăsând ouă în partea de sus a materialelor de fermentare, cum ar fi putrezirea fructelor și legumelor, gunoiului, noroiului în coloane de scurgere, etc. Gunoiul trebuie să fie păstrat în bucătărie un timp scurt, nu mai mult decât este necesar, și ocazional ar trebui sa fie curățate canalele de scurgere , pentru a se asigura că musculițele de fructe adulte, inițial atrase de un bol de fructe, nu se reproduc. Aceasta este o explicație de ce musculițele de fucte zboară aparent, "vin de nicaieri", chiar și atunci când nu există niciun fruct în apropiere.

Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT