marți, 26 noiembrie 2013

V-ați întrebat vreodată de unde știu soarecii că în casa Dvs. este cald?

V-ați întrebat vreodată de unde știu soarecii că în casa Dvs. este cald și vor decide să vină înăuntru și să se înființeze pe toată perioada iernii în garajul sau în magazia Dvs? Este ca și cum ați închide lumina în garaj în timpul zilei și ati vedea câte raze de lumină intră în garaj. Acestea sunt toate zone perfecte pentru soareci ca să vă intre în incăpere. Același lucru este valabil pentru ușa din fața casei dumneavoastră.
Lipsește garnitura de la geam?
În cazul în care șoarecii sunt agitați și simt brusc căldura, acestia se pot strecura pe sub ușă în spatiul din jurul conductelor si cablurilor care intră în casa Dvs. Căldura evadează de sub usile casei Dvs.
Chiar daca scăpați de căldură și acest lucru șoarecii il adoră. Deci, cel mai bun mod de a preveni soarecii sa intre înăuntru este de a sigila toate aceste tipuri de găuri și lacune folosind toată abilitatea dumneavoastră. Spuma va funcționa, sau un produs numit călăfătui. Pur și simplu astupați toate găurile.
Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT