luni, 25 noiembrie 2013

Cum știți dacă aveți o problemă cu șoarecii?

pest repel 5in1 roinsect templateLa ce fel de semne ar trebui sa vă uitați?
Mai întâi ar fi sa va uitati dupa excrementele lor. În cazul în care încep să apară pete negre în diferite zone, atunci acestea ar putea fi excremente de șoarece. Excrementele de soareci sunt, de obicei, de culoarea neagra avand o lungime intre 0.32 cm si 0.64 cm. Sunt mai groase la mijloc, ingustandu-se la fiecare capat, de obicei, pana la un punct. Ca  o comparatie excrementele de soareci de culoarea maro sunt mult mai mari, intre 1.27cm – 1.95 cm si contondente la ambele capete.
Un alt semn ar fi găurile în cutii sau roaderea  produselor alimentare. Ultimul semn ar fi pur și simplu cel mai vizibil dintre toate.
Uneori activitatea neobișnuită a pisicii sau a câinelui poate alerta o problemă la fel de bine. Dacă suspectați o problemă  cu șoarecii, atunci cumpărați un aparat cu ultrasunete pentru a începe procesul de eliminare.
Un aparat cu ultrasunete va scapa de soareci intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Acest mod este o descoperire inovatoare in combaterea soarecilor. Ultrasunetele emise de aparat cu ultrasunete  afecteaza capacitatea auditiva si senzoriala a daunatorilor si in cele din urma ii determina sa paraseasca zona afectata, unde este instalat aparatul. Datorita frecventei inalte, ultrasunetele nu deranjeaza sau afecteaza in niciun mod omul. Emiterea constanta a ultrasunetelor impiedica functiile vitale ale rozatoarelor si cauzeaza panica in randul acestora. In acest caz va influenta procesele de imperechere si hranire, determinandu-i dupa un anumit timp sa paraseasca zona.
Primele semne ale efectelor unui aparat cu ultrasunete se observa intr-o perioada de 12-14 zile din momentul punerii in functiune. Performanta optima este obtinuta in aproximativ 25 de zile de la instalare. Pe parcursul acestei perioade, orice crestere a activitatii  rozatoarelor este normala.
Dacă sunteți nedumerit, nu ezitați să apelați la un profesionist din cadrul firmei noastre, ca să vă ajute cu o recomandare pentru a scapa de soareci într-un termen scurt.
Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT