vineri, 1 noiembrie 2013

Cateva sfaturi contra musculitelor

musculite
Cypertox 1LMusculițele pot vizita casa ta în oricare dintre lunile mai calde, dar spre sfârșitul verii exista posibilitatea să te confrunți și cu o invazie de-a lor. Eliminarea musculițelor de fructe poate fi frustrantă, și uneori este enorm de greu să identificați sursa lor de hrană. Primul pas ce ar trebui făcut este să te asiguri că acestea sunt, de fapt, musculițe de fructe, deoarece moliile, mustele din familia foridelore și muștele domestice sphaeroceridae arăta similar, dar pot necesita tratamente diferite pentru a fi eliminate. Deși nu sunt periculoși, acești dăunători sunt cu siguranță o pacoste.

Presupunând că problema ta este cu musculitele de fructe, care sunt de aproximativ de 0,3 cm și au un element distinctiv, ochii rosii. În această postare vom enumera câteva sfaturi:

- Alegeți roșiile și le amplasați pe un pervaz să se coacă la soare? În cazul în care acestea devin prea coapte, musculițele se pot aduna.
- Orice fel de fructe sau  legume coapte vor atrage musculițele de fructe. Cel mai bine este să le stocați într-un frigider.
- Cutiile goale de sucuri​​, cutiile de bere, cutiile de supă, etc. pot atrage, de asemenea, musculițele de fructe. Dacă doriți să le păstrați pentru reciclare sau pentru un alt scop, spălați-le bine.
- Spălați bine cârpa de spălat vase. Stoarceți cârpele după utilizare și închideți-le bine. Să nu lăsați cârpa în chiuvetă, îmbibată cu particulele de apă și alimente.

Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT