marți, 19 noiembrie 2013

Prinderea rozatoarelor cu ajutorul unei capcane

Rozătoarele, în general, nu sunt mari fani ai frigului. Cele mai multe încep căutarea unui adăpost atunci când primele semne de frig se arată. Așa cum mulți dintre noi știm, adăpostul lor preferat este de cele mai multe ori în casele noastre. Ele se strecoară, de obicei, printr-o fisură sau crăpătura și se înființează în magaziile sau în bucătăriile noastre. Odată ce sunt înăuntru, un mare ajutor pentru creșterea șanselor de prindere a lor este să facem mediul cât mai incomod posibil pentru ele.
În cazul în care acestea găsesc o masă constantă de firimituri în fiecare noapte și apă, care este lăsată într-o ceașcă în chiuvetă, atunci de ce ar merge după momeala pe care o amplasați pentru ele în capcane?
Asigurați-vă că bucătăria dumneavoastră și zonele de locuit sunt terenuri sterpe de deșeuri. Păstrați peisajul gol și acest lucru va crește, de obicei, șansele de indepartare a rozatoarelor, care își vor îndrepta curiozitatea spre momeala plasată în capcane pentru soareci sau otrava din stațiile de întoxicare.
DSCN0921Oamenii par să creadă că singura modalitate de a prinde un șoarece este de a plasa unt de arahide și niște brânză și apăsa pe trăgaciul unei capcane pentru soareci sau a stoarce niște brânză pe acolo. Șoarecilor le place să mănânce orice, iar mai multe opțiuni vă dau șanse mai mari de a prinde un șoarece. Siropul de ciocolata este popular, și acesta trebuie turnat pe declanșator. Dacă observați că soarecii mestecă prin cutiile de cereale, atunci oferiți-le ceea ce își doresc și atașați unele cereale de trăgaci. Șunca, pâinea și fasolea sunt foarte recomandate. Incercați să amestecați ciocolată cu unt de arahide. Fiți creativi, pentru că prinderea soarecilor cu o capcană este o artă. Dacă vă pricepeți la asta, atunci vei fi răsplătit cu o casa fără șoareci.

Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT