joi, 20 februarie 2014

Combaterea dăunătorilor

Deținem afacerea de combatere a dăunătorilor de peste 6 ani și am văzut o mulțime de lucruri care v-ar putea face să vă gândiți de două înainte să ieșiți la cină în oraș. Nu intenționăm să vă șocăm, dar acesta este adevărul. 

Am fost într-un restaurant care a avut o pisică care trecea în spatele bucătăriei și se mai așeza sub grile, pentru a se odihni. De asemenea, mai folosea zonele libere care duc spre baie. La câțiva centimetri sub grătar erau excrementele pisicii. Este inutil să vă spun că acest lucru a fost raportat la departamentul de sănătate. 

soareclele-si-pisicaAm dat, de asemenea,  și peste gândaci in zona bucătăriei unde se pregătește mâncare. Gândacii și șoarecii pot fi prezenți probabil peste tot, dar invazia cea mai mare s-a constatat în bucătăriile de spitale sau restaurante de clasă superioară. 

Totul depinde de comunicarea și cooperarea proprietarilor și companiei de combatere a dăunătorilor. Nu mă înțelegeți greșit, combaterea dăunătorilor poate fi foarte eficientă, dar aveți nevoie și de cooperarea muncitorilor și managerilor de restaurante pentru a prospera și pentru a menține lucrurile curate și condițiile nefavorabile pentru șoareci și gândaci.

Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT