joi, 27 februarie 2014

De unde apar plosnitele?

Ploşniţele pot fi luate şi după cazarea la un hotel de 5 stele, utilizarea transportului public, a navelor de croazieră, avioanelor, sălilor de cinema și a școlilor. Ploșnițele sunt paraziți și, spre deosebire de gândaci, care se împrăștie atunci când intră în cameră la deschiderea luminii, ploşniţele vor trece peste tine. Din păcate, problema este răspândită foarte larg. 

123456767Un instrument important pe care îl avem la îndemână şi îl putem folosi este educația. Trebuie să educăm lucrătorii de hotel, personalul din clădirile de apartamente, din spitale și profesorii cu privire la ce anume să caute și cum să reacționeze atunci când vor vedea semne de ploșnițe, fie că este vorba de insecte observate în mod direct, fie că este vorba de urme de mușcături. 

Trebuie să educăm şi populaţia, de asemenea. Gândiți-vă cât de ușor o problemă poate sa se răspândească în cazul în care un copil aduce un ghiozdan dintr-un apartament infestat la școală, pe perioada unui întreg an școlar, iar ploşniţele care au zguduit geanta zi cu zi se extind în celelalte ghiozdane și săli de clasă. Acum, acești elevi și profesori sunt expuși riscului de a le duce acasă.

Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT