miercuri, 19 februarie 2014

Gândacii orientali te pot speria speria peste noapte

Gândacii orientali te pot speria speria peste noapte, atunci când aprinzi luminile. Ei sunt înfiorători. Deci, cum să scapi de acești gândaci? 

capcana-3Granulele împotriva gândacilor conțin, ca substanță activă: 0,5 % și pot fi cumpărate de pe site-ul prezentat mai jos. Granulele pot fi răspândite în spatele mașinii de spălat, frigiderului, și în alte spații unde au acces gândacii, cum ar fi cămara. 

Se pot presăra și în spatele sobelor, unde se ascund pentru a depune ouă. Exteriorul casei poate fi stropit în crăpături și fisuri. Trebuie să ai grija de aceste substanțe pentru a nu intra granulele în contact cu copiii sau animalele de companie. 

O altă practică este folosirea unor capcane cu lipici împotriva gândacilor. Plasarea lor este eficientă sub mobilier, sub chiuvetă, în subsol, etc. Toate aceste produse și instrumente pot fi găsite aproape întotdeauna pe site-ul nostru de combatere a tututor dăunătorilor.

Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT