joi, 12 iunie 2014

Animal away - aparat recomandat pentru exterior

away_2In cazul in care imprejurimile casei tale sunt invadate de rozatoare, poti alege o metoda avantajoasa de a indeparta rozatoarele de exteriorul casei. Animal away este un factor de descurajare pentru fenomenele nocive din gradina, cum ar fi rozatoare, caini, pisici, iepuri, veverite si a altor daunatori obisnuiti. Acest aparat impotriva soarecilor a fost conceput pentru a tine rozatoarele departe de zona desemnata prin emiterea undelor sonice. Aceste unde sonice afecteaza sistemul nervos si auditiv al rozatoarelor, acestea evitand in cele din urma zona acoperita de aparat. Cu acest aparat impotriva soarecilor puteti acoperi suprafata de apoximativ 100 mp. Schimbarea gamei de frecventa  de la 18 la 24 kHz asigura neobisnuinta rozatoarelor cu aceste sunete. 

Este ideala utilizarea lui in exterior, pentru protejarea gradinilor, hambarelor si a altor zone invadate de rozatoare. Acest aparat impotriva soarecilor se poate fixa pe un perete. Dispozitivul este alimentat de 2 baterii de 9V. 

In partea frontala, dispozitivul are un senzor de miscare infrarosu (PIR), care va detecta miscarea. Senzorul infrarosu creste eficienta aparatului, intrucat elimina consumul inutil al bateriilor. Este echipa si cu doua leduri puternice de culoare alba, ce vor incepe sa emita intermitent la detectarea miscarii, speriind orice animal. 

Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT