vineri, 20 iunie 2014

Jderi - Prevenire

indexPrevenire: ca metode de prevenire a aparitiei jderului există o soluție, și anume impiedicarea accesului prin aparat antijder. Jderii pot fi speriați și alungati mai ales făcând zgomote puternice, ei fiind foarte sensibili la ultrasunete și sunete acustice. In pod se poate pozitiona un aparat antijder cu sunete acustice combinate cu ultrasunete, care au ca efect sperierea si alungarea jderului.  Aparatul antijder produce semnale acustice de la frecventa de 8 kHz până la 41 kHz (modul 3 de functionare), ce înseamnă ultrasune, aceste frecvente sunt percepute de jderi, ca fiind deranjante si foarte neplăcute, și astfel acestia vor evita locul respectiv. Aparatul acopera suprafața de 360 mp.

Este o metodă complet umană și ecologică de a va proteja gospodăria, hambarul, serele, grajdul, mansarda, coșurile de fum, proviziile din pod sau pivniță de actiunea daunatoare a jderilor.

Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este uşor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT