joi, 19 iunie 2014

Jderul de piatra

indexJderul de piatra este un prădător, care vânează animalele mici, de dimensiunile iepurilor și ale găinilor. Jderul face parte din categoria animalelor solitare şi este activ în special pe inserat si noaptea. Pentru populatie, jderii reprezintă o periclitate, odată ce se află in aproperea casei oamenilor. Se mai hraneste cu soareci, sobolani si diferite pasari. 

In zonele rurale, jderul vânează ouale păsărilor de casă din cotețe, pe care le transportă cu ajutorul gurii si apoi le consuma. Dacă jderul de piatră pătrunde, de exemplu, intr-un cotet de gaini, poate produce daune mari, deoarece gainile vor avea un comportament stresat din cauza faptului ca nu pot fugi, acest lucru il va stimula pentru ca nativ are instincte de vânătoare, și nu se va opri până nu omoară toate găinile.  Ritualul lor de imperechere are loc în podul casei. Ei pot perturba odihna și somnul oamenilor din cauza  zgomotelor produse de ei.

Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este uşor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT