miercuri, 13 august 2014

Care este problema cu muștele?

imagesMajoritatea muștelor nu mușca sau ințeapă ... Ei bine, Musca Țețe din Africa are o înțepătură dureroasă, dar asta e excepția în comparație cu cele mai comune specii, cum ar fi muștele de casă, muștele de fructe, etc, care de obicei nu înțeapă. Aceste tipuri de muste reprezintă o problemă, deoarece acestea pot infesta proprietatea dumneavoastră, fiind în căutarea unui loc sigur de a se reproduce. Ele sunt, de asemenea, în căutarea surselor alimentare, inclusiv carne, vegetație descompusa , fructe proaspete si legume, gunoi, canalizare colmatata sau lichide fermentate.

Toate muștele sunt cunoscute ca purtătoare de boli și multe dintre bolile, transmise prin înțepături, pot fi transmise omului. Atunci când muștele se află în perioada de reproducere, ele tind să facă acest lucru în mormane de gunoi sau excremente. Indiferent de germeni, care sunt prezenți în acest proces de reproducere, aceștia se preiau pe micile fire de păr de pe corpul muștelor și pot fi transmiși pe produsele alimentare pe care le consumăm, în zonele noastre de pregatire a produselor alimentare, precum și în orice alte zone din casele noastre. Bolile, care ne pot afecta, si sunt transmise de către muște, sunt Salmoneloza și E. coli, printre multe altele.
 
Roinsect.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este uşor să cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT