joi, 1 august 2013

Repelente anti serpi

UntitledUnele repelente sunt lăudate pentu ca sunt ingrediente naturale, cum ar fi scortisoara, menta, sau alti aditivi, ardei iute. Faima acestor repelente este data de ideea ca un șarpe va fi precaut si se va misca rapid peste o zonă care conține lichid sau spray, de teama de a nu-si arde pielea. Unii oameni recomanda amplasarea unor cabluri groase pe proprietatea dumneavoastră pentru același motiv. În realitate, suprafața exterioară a pielii șarpelui este făcută din solzi căliti. Chiar și șerpii cu pielea relativ buna au o barieră de protecție. Cum altfel s-ar strecura, fără picioare peste pietre, busteni si resturi ascuțite?
Dvs. practic aveti trei opțiuni de a scăpa de șerpii din curtea Dvs. În primul rând, puteți achiziționa o capcană de șarpe, dacă doriți să-l prindeti. În al doilea rând, puteți modifica terenul dumneavoastră și sa sigilati casa pentru a ajuta la menținerea șerpilor departe și in afară casei. În al treilea rând, puteți încerca un repelent cu vibratii anti serpi, dacă nu a dat roade oricare repelent dintre cele de mai sus.

Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT