joi, 22 august 2013

Transformati casa intr-o zona fara muste

deratizareSalubritate
Muștele se hrănesc din descompunerea materiei organice, care include produsele alimentare, plantele, decupajele de iarbă, și gunoaiele de grajd. Probabil nu puteți să țineți mustele în afara casei - nu 100% dintre ele, oricum - dar puteți fi siguri că bucătăria, camera pe care o utilizați și zona de gunoi nu sunt un bufet "all-you-can-eat" pentru toți acești vizitatori nedoriți. Curățați temeinic și frecvent. In cazul muștelor, eliminarea surselor de alimentare este o dificultate pentru procreere.

Capcane
O varietate de capcane lipicioase sunt pe piață, care sunt, de obicei, fără insecticide. Atunci când o insectă, in timpul zborului, atinge suprafața adezivă, va fi prinsă. Aceste produse pot fi agățate sau plasate în case, birouri, întreprinderi, hambare sau afară, în apropierea gunoaielor si gropilor de grăsime.

Dintre capcanele antimuste comercializate de noi va prezentam o capcana muste eficenta care poate colecta muste si in acelasi timp și viespi.
Prin efectul ei de ademenire si continutul ei de sex-feromon capcana muste  Bio Stop atrage si colecteazã  un  număr mare de viespi si  muste într-o maniera care protejeazã mediul  înconjurator cu o eficacitate ridicata.
Aceasta capcana muste este potrivită pentru case, gradini, piețe, magazine de carne, de fructe și legume, zone viticole sau în orice alt loc în care un număr mare de viespi si muste cauzează probleme.


Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT