vineri, 6 septembrie 2013

Soarecii deja se apropie de casa

UntitledToamna este chiar după colț - de fapt, am si intrat in toamna - care, în vecinătatea noastră, înseamnă că sute de mii de hectare de culturi au fost recoltate și sute de mii de rozătoare ne invadeaza culturile. Noi, de obicei, vorbim despre soareci mai mult toamna tarziu când anotimpul se transformă în iarnă, ​​dar astazi vom analiza câteva idei pentru șoareci - cum sa vă protejați casa de ei. Aceasta este un moment potrivit pentru a face acest lucru.

Combaterea soarecilor, de obicei, a fost realizată cu momeli rodenticide, lipici (capcane lipicioase pentru soareci) sau capcane mecanice pentru soareci. Toate acestea pot duce la un șoarece mort în casa Dvs. Mai bine mort decât viu, dar cei mai multi proprietari de case nu ar prefera niciun soarece, viu sau mort. Acest lucru se poate realiza printr-o serie de măsuri luate pentru a impiedica soarecii sa intre într-o structură .

Soarecele de casa are o lungime de 7-10 cm si cantareste mai putin de 28 de grame. Se poate strecura, probabil, printr-o gaura de marimea unui nichel. Un soarece mai mic ar putea să se strecoare printr-o gaura de marimea unui ban. Pentru a preveni soarecii de a intra in casa Dvs, sigilați toate găurile cu lână de oțel, siliciu și/sau spumă.

Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT