joi, 26 septembrie 2013

Insectele benefice

Orice companie de combatere a dăunătorilor, și prin extensia articolelor tinde să-și petreacă o mulțime de timp vorbind despre cum dăunează insectele. De fapt, vorbim despre altceva. Dar o parte la fel de importantă a managementului dăunătorilor are responsabilitatea de a ști cum să elimini o pacoste. În funcție de circumstanțe, practic, fiecare membru al regnului animal poate fi o pacoste, dar multe dintre animale, atât timp cât acestea rămân afară, pot fi destul de utile.
Acum vom detalia doua insecte, fără a se ține cont de ordinea lor, pe care ați putea dori de fapt, în jurul casei sau grădinei dumneavoastră.

Untitled 1. Neuropterele
Larvele lor mănâncă afide și omizi, printre care și alti daunatori. Adulții au aripi mari și se hrănesc cu nectar de flori. Chrysopa carnea este crescută și utilizată pentru controlul biologic.
În cursul vieţii sale un Hemerobid consumă mai multe milioane de afide, adulţii sunt în general activi de la apusul soarelui şi se ascund ziua în vegetaţii.

Untitleda 2. Buburuzele
Buburuzele se hrănesc cu afide și acarieni. Există mai mult de 400 de specii în America de Nord. Aveți posibilitatea să le atrageți prin plantarea unui număr de plante, inclusiv mărar și fenicul, deși orice nectar și polen va ajuta pentru a le atrage.

Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT