marți, 24 septembrie 2013

Zone expuse ce pot fi invadate de soareci


UntitledUn garaj atașat de casă este cel mai ușor de accesat de soareci. Chiar și atunci când ușa nu este larg deschisă, pot exista lacune la colturi suficient de mari pentru a admite soareci, greieri, păianjeni și alți dăunători. Odată ajunși în garaj, soarecii ar putea fi în măsură să își găsească drumul în casă sau sa urce prin orificii nesigilate de conducte de utilitati, sau s-ar putea stabili în garaj si organiza un ospăț pe cinste din semințe pentru păsări, hrană pentru animale de companie și alte alimente depozitate. Plasarea unei stații de momeală sau unei capcane anti soareci pe fiecare parte a ușii de garaj ar putea rezolva problema unui proprietar, chiar dacă nu se iau alte măsuri suplimentare.

Nu este neobișnuit sa găsiti găuri în fundații vechi și chiar în case noi, însă acestea nu sunt neapărat dovada lăsată de șoareci. Plimbarea in jurul casei Dvs si localizarea oricăror găuri nesigilate în fundație pe care trebuie sa le astupati reprezinta o buna practica. Nu uitați să verificați orificiile de ventilație. Acestea nu pot fi verificate în mod corespunzător și pot deveni, uneori, libere și să cadă pe pământ, creând o deschidere suficient de mare pentru aproape orice soarece pentru a intra în subsol. Este de obicei un ajutor pentru a plasa rodenticide anti șoareci în subsol, cu condiția ca aceastea să fie plasate unde nu ajung animalele de companie. Într-un subsol, rodenticidele ar trebui să fie plasate în capcane sigure pentru copii.


Odată ce exterioriorul casei Dvs a fost invadat de dăunători - ar trebui sa o izolati fonic corect, să verificați toate conductele care intră în casă. Deseori, există lacune mari în jurul conductelor de apă din bucătărie și din baie lângă chiuvete, care ar trebui să fie blocate cu lână de oțel sau sigilate altfel. Nu intotdeauna este necesar sa amplasati capcane anti șoareci. Este, probabil, mai sigur sa observati înainte primele semne de activitate ale șoarecilor în interior si doar daca se confirma prezenta soarecilor sa utilizati rodenticide sau capcane in interiorul sau în jurul casei Dvs.

Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT