miercuri, 11 septembrie 2013

Respingeti aceste musculite nedorite cu busuioc

Respingeți aceste musculite nedorite cu busuioc.
1. Acest lucru nu este cunoscut, dar pentru musculitele de fructe busuiocul este antipatic. Frunzele de busuioc vor fi așezate în bucătărie și în apropiere unui bol de fructe si ar trebui să vedeți mai puține musculite care să zboara in zona. Desigur, acest lucru nu le va ucide.
2. Curățați chiuveta de bucatarie si scurgerea.
Musculițele de fructe de multe ori stau în jurul chiuvetei de bucatarie, atrase de particule de umiditate și de alimente. Se amestecă 1/8 cana de amoniac de uz casnic, cu 4 litri de apă de la robinet. Se toarnă amestecul in scurgere și se lasa astfel timp de o vreme.
fruit-flies3. Ucideți-le cu alcool pentru frecții.
Umpleți o sticla cu pulverizator cu alcool pentru frecții și pulverizați musculițele de fructe. Alcoolul le va ucide, iar musculițele de fructe moarte pot fi ușor curățate cu o cârpă umedă.

4. Atarnati benzi pentru muste din zonele frecventate de mustele de fructe.
Atârnați o bandă obișnuită cu feromoni, care ar putea atrage musculițele de fructe. Una în bucătărie, sau în apropierea coșului de gunoi. Acest remediu va fi, probabil, mai puțin eficient decât altele.
www.roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT