joi, 19 septembrie 2013

Toamna ar putea aduce invazia greierilor

greiere1Toamna se apropie din nou, și-ar putea aduce invazia greierilor in jurul fundatiei de casa, țopăind, intrând în garaj și, probabil, în interiorul casei. Temperaturile scazute vor încerca să încurajeze ca greierii să se deplaseze mai mult înspre căldura casei. Se cunosc patru tipuri de specii, dar în această postare ne vom concentra doar pe două: greierii de câmp și greierii casă.

Greierii de câmp sunt maro inchisi, gri sau negri, și, de obicei stau afara și consumă materiale vegetale. Dar nu lăsați să vă inducă în eroare dispariția lor după toamna: toamna tarziu si iarna, când se usucă vegetația până cand temperaturile scad, greierii de câmp vor căuta refugiu în interiorul structurilor, căutând atat hrană, cât și căldură. Un început bun pentru controlul greierilor de câmp il constituie iluminarea exterioara, deoarece acestia sunt ispitiți de zonele iluminate, iar gazoanele cosite, ca si iarba înaltă oferă un refugiu excelent pentru toți dăunătorii.

Greierii de casă sunt la culoare galbeni spre maro, mai mici decât rudele lor și trăiesc tot în aer liber. Cu toate acestea, ei nu vor ezita să se mute în casa Dvs., dacă pot găsi accesul in ea. Sunt nocturni și vor consuma aproape orice - fructe si legume, diverse produse alimentare, hârtie, țesături și altele. Probabil că nu trebuie să vă faceți griji în privința daunelor cauzate, dar nimeni nu se bucură să trăiască cu cantatul greierilor.
Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT