luni, 13 ianuarie 2014

Cum combinăm ultrasunetele cu lipiciul pentru soareci?

antisoboUltrasunetele deranjează sistemul nervos al șoarecilor, făcându-i să se simtă inconfortabili într-o zonă în care acestea sunt prezente. Datorită faptului că ultrasunetele se propagă liniar și pentru că aceste unde sunt absorbite sau blocate de diverse obiecte, șoarecii mai au o șansă de a rămâne într-o încăpere protejată cu un aparat cu ultrasunete. Într-o cameră, de exemplu, se pot afla obiecte de mobilier, după care șoarecii se pot ascunde și unde sunt protejați de acțiunea deranjantă a ultrasunetelor.
Așadar, amplasati aparatul cu ultrasunete, astfel încât să acopere un spațiu deschis cât mai mare, iar în locurile neprotejate din cameră, amplasați una sau mai multe plăci cu lipici. Șoarecii, deranjați de ultrasunete, se vor retrage spre zonele mai liniștite, dar spre surprinderea lor, acolo vor rămâne, deoarece șansele să treacă peste o placă cu lipici vor fi foarte mari.
Verificați periodic plăcile cu lipici, iar în cazul in care sunt șoareci prinși, îndepărtați-i utilizând mănuși de protecție.
Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT