miercuri, 15 ianuarie 2014

Exista perioade din an, mai ales vara, cand insectele se trezesc si incep sa-si croiasca drum spre bucatariile oamenilor in cautarea de hrana. Cel mai popular daunator de bucatarie pare a fi furnica. Furnicile sunt si folositoare. Atata timp cat stau afara! Altfel, in interiorul locuintei, furnicile mari, furnicile mici, furnicile negre sau rosii, sunt o pacoste. Marsaluiesc de colo colo in cautare de hrana si ne fac viata mai grea.
furnicuta-_poezii_pentru_copiiCe e de facut totusi? Cum scapam de ele si care ar fi cele mai bune solutii de pe piata?
Pentru inceput va recomandam praful contra insectelor de casa. Acest praf este foarte eficient si pentru a scapa de furnici. Trebuie facuta o munca prealabila de detectiv. Mai precis trebuie sa identificati urmele lasate de furnici. Nu e usor, dar odata identificate aceste urme, locurile de intrare in casa a furnicilor ne vor deveni cunoscute. Praful se imprastie pe aceste urme si la intrarea in casa.
O alta metoda ar fi utilizarea spray-ului anti gandaci si anti furnici Protect. Si in acest caz identificarea urmelor est efoarte utila. Puteti da cu acest spray si pe jos in casa, pe la colturi si in locuri ascunse, dupa ce ati facut curat.
Nu in ultimul rand, va recomandam utilizarea permanenta a unui aparat cu unde electromagnetice impotriva furnicilor. Aceste aparate utilizeaza reteaua electrica a locuintei pentru a schimba campul magnetic care ajuta furnicile sa se orienteze.
Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT