marți, 7 ianuarie 2014

Muștele Sphaeroceridae



Muștele Sphaeroceridae sunt o familie de diptere brahicere superioare, care cuprinde muste mici (1-4 mm), cu corp robust, de culoare inchisa (bruna sau neagra). Sunt exofile, iar larvele, de obicei, coprofage. Sunt numite și “muște de bălegar”. Ele sunt atrase de descompunerea materiilor organice, fructe coapte, gunoi , etc. și, uneori, se inmulțesc în sistemul de canalizare, deși adulții, de obicei, nu sunt  găsiți acolo. Muștele Sphaerocerid sunt, de asemenea, pasionate de a trăi in apropierea puilor de casă, trăiesc în general la țară, toți știm că acești dăunători se găsesc din abundență.
UntitledCheia pentru eliminarea muștelor, în primul rând, este curățenia, mai ales atunci când vine vorba despre canalizare, în cazul în care materialele descompuse se colectează in coloana de scurgere și alte materiale care rămân umede, precum gunoiul și fructele/legumele. Prin eliminarea celor amintite și tratarea sursei lor de reproducere, ar trebui să transforme casa invadată intr-o casă fără muște în cel mai scurt timp.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT