vineri, 24 ianuarie 2014

Vario solar contra combaterea puricilor

Ciclul biologic puriciPentru a mentine casa fara purici, pe langa regulile generale de curatenie, cum ar fi aspiratul covoarelor si a intregii locuinte si spalatul lenjeriilor de pat la temperaturi foarte inalte, puteti apela la solutii de exterminare, sau ii puteti indeparta utilizand un aparat cu ultrasunete a carui frecventa deranjeaza sistemul auditiv al puricilor.
Pentru incaperile unde nu aveti o sursa de curent, in special, incaperi de unde puricii pot migra in spatiile locuite, puteti utiliza produsul Vario Solar Blister contra purici care functioneaza cu ajutorul energiei solare si are o raza de actiune de 25 de mp. Aparatul poate fi utilizat si in aer liber, dar aria de acoperire este de doar 6 mp.
Aparatul contra purici se poate conecta si la reteaua electrica, utilizand un adaptor adecvat, si este util, datorita posibilitatii schimbarii frecventei, si pentru indepartarea altor daunatori. Asadar, dupa ce ati scapat de purici, puteti utiliza aparatul si impotriva paianjenilor, moliilor, cariilor de lemn, soarecilor si gandacilor de bucatarie.
 
www.roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT